MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1724110 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 377 378 379 380 381 382 383  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului WAYNEN

Propun ca staţia de metrou ,,Râul Doamnei" să fie redenumită ,,Colegiul Naţional Elena Cuza" în onoarea liceului a cărui elev am fost în perioada 2007-2011.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Prima data am avut senzatia ca vad dublu...
Dupa ce am verificat mi-am dat seama ca ai postat in doua locuri.
Asa ca iti raspund in doua locuri:

Mai oameni buni, voi nu intelegeti ca prea multa informatie nu pate fi procesata de creierul uman ?!...
Sau poate fi, dar cu un efort prea mare si inutil.

Cauti statia in care sa urci sau sau sa cobori.
Pai  pana citesti "Colegiul Naţional Elena Cuza" a plecat tamvaiul/troleul/autobuzul... :lol:

Scurt.
Nu vreau statie "Colegiul Naţional Gheorghe Sincai" (ca pe asta l-a terminta fica-mea...)
Vreau statie "SINCAI". De preferatfara "Gheorghe" inainte....
In cazul tau maxim "Elena Cuza". Dar mai sigur "CUZA".
Calatorul nu trebuie sa aiba de-a face cu istoria locului atunci cand arde camasa pe el ca intarzie undeva.
Trebuie sa aiba o denumire scurta, usor de memorat, a unui reper.

"-Cobori la Cuza?
- Nu, la Carol al II-lea."

Atat.
Onoruri pentru personajele respective in alte locuri, nu pe indicatoarele de statii RATB...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Si ce legatira are liceul ala cu zona...mai ales ca toata lumea ii spune altfel(pedagogic), nu Elena Cuza. De altfel se poate numi si Chilieni si ar avea aceasi semnificatie...o stiu doar unii, pe cand legatura cu strada de la suprafata o stiu toti si-ti dai seama instant unde este si unde trebuie sa ajungi.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Metamorph

Cu scuzele de rigoare daca s-a mai discutat,dar de ceva vreme a fost demolat punctul de informare de la Piata Moghioros,ca doar si-a facut treaba pe deplin iar lucrarea este gata.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Mi-am cam pierdut timpul degeaba prin Drumul Taberei azi. N-am vazut decat un proiect complet scapat din mana de catre consultant si beneficiar. Ma mira rabdarea de care dau dovada locuitorii din zona, par a fi cam resemnati.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Le-au stricat jocurile tarabenii. Probabil sperau metrorezzii sa iasa si astia in strada asa ca la colectiv dar in cazul de fata sa lupte pentru spaguirea unora si altora.  :twisted:
In alta ordine de idei... io daca as fi ministrul (tehnocrat al) transporturilor... as merge frumos din usa in usa pe Elisabeta-Carol-Protopopescu si i-as intreba pe rezidentii din "punctele critice" de acolo care vor sa fie expropriati... cu niste sume realmente calculate pe bune la valoarea reala a proprietatilor lor (altele decat supraevaluarile a la Bica evident). In functie de consimtamantul de principul cu da/nu al celor aflati in punctele critice de pe tronsonul central as stabili daca va fi cu tunele sau cu galerie suprapusa. Nu vor, no problem, modificam metroul cu inconvenientul major ca EI, ca riverani, vor trebui ca coboare mai adanc si sa urce mai mult pentru imbarcare/debarcare.
Iar la galerie... nene concurenta reala, ca nu-i specialitate a la tbm, sa fie "cu dedicatie".

Pai in cazul asta sa le fie de bine "tarabenilor". Probabil ca nu ii deranjeaza inca 5 ani de santier, sau cat or vrea FCC+Astaldi, Metrorex si MT.  :twisted:

Raluca Prună le cere scuze celor din Drumul Taberei: ”Chiar nu era cazul să mă plâng eu de metrou”

http://www.timesnewroman.ro/politic/ral...-de-metrou

• 133 313
  • Posted:
  •  

Adrian Rosca wrote:
Pai in cazul asta sa le fie de bine "tarabenilor". Probabil ca nu ii deranjeaza inca 5 ani de santier, sau cat or vrea FCC+Astaldi, Metrorex si MT.  :twisted:

Am un raspus la asta... stai sa caut... ah da, am gasit poza.
Las' ca le prinde bine si lor (astaldilor, metrorecsilor) niste austeritate... si o sa le tot prinda... pana incep sa se dea in gat unii pe altii.  :twisted: Cu radionii si euroconstructii nu ne incurcam, au facut astia la paguba... de n-ar putea sa repare in doua vieti de munca la canal.  :lol:
P.S. Mama daca eram in locul lui Pruna ma duceam rapid cu taxiul la cat mai multe statii sa vad cati paznici se ofera sa ma lase sa intru pe gratis si decapitam feuda instantaneu pentru evaziune fiscala si deturnare de fonduri de la buget.  :lol:  :twisted:
Asta trebuie sa fie atenta ca a doua zi dupa faza cu cartela au si sarit televiziunile afiliate la lansatorii M5 pe ea s-o umple de bale. Chiar si insusi spalatorul de bani shef, cu terenuri.  :twisted: Latra el acu' da' daca sistemul nu-i pune batista pe tambal odata le garantez io ca n-au vazut nimic din austeritate.  :twisted:
Deci ofuscati-va pe tarabeni da' aparent io zic ca stiu ei ce fac. Sunt cumva in asentimentul meu.  :twisted: S-au maturizat si romanii si se prind cand un interes "major" si "colectiv" este acaparat/deturnat de fitescine. Cine spera sa-i foloseasca in campanie... s-a tzepuit.  :lol:  :twisted:
IMG2384.jpg (124.71 KB; downloaded 2650 times)

Whatever. Cum zici tu sa fie. Dar apropo, baietii imparteau pliante chiar langa PSS RD. Nu zic ce cantindat era ca nu-i frumos, dar i-am refuzat politicos.  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

A... ati procedat politicos, eu iau pliantul il rup in 4 in fata lor si il arunc in cele 4 vanturi... Si daca obiecteaza ii informez io cine cine e candidatul lor, plus cine a fost si tac'so si bunica'so...  :twisted:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Inca o saptamana fara campanie. Multumesc.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

Adrian Rosca wrote:

Dar de unde stii tu ca ne convine? De ce iti permiti asemenea aprecieri? Exact ce ai vrea sa fac?

Eu i-am scris lui Catalin Drula, am facut scandal pe aici, m-am tinut de capul lui Guru...sincer, de altceva n-am timp...si m-am saturat ca toata lumea sa vorbeasca de sus de Dr. Taberei, e un cartier mult mai ok decat multe altele, in pofida delasarii crancene a ultimilor primari de sector si in pofida acestei calamitati de santier...

Drula e un consilier, pe aici nu cred ca au cont Costescu si Aldea, iar Guru este un proiectant daca nu ma insel. Nimeni nu are timp, sau nu-l intereseaza ce se intampla dupa bucatica lui, asta e atitudinea generala in Romania de azi. Cand am trecut ieri pe langa santierele semiabandonate din DT nu am observat ca vreun locuitor sa fie aruncat priviri suparate sau de orice fel spre santiere ci parca le ignorau cu desavarsire, semn probabil ca s-au obisnuit cu ele, alta explicatie nu gasesc. In Franta iese lumea in strada pentru lucruri mult mai putin grave, la noi oamenii nici macar nu se pot asocia chiar daca au un interes comun. In weekend, o mie de catolici au demonstrat pentru darmarea Cathedral Plaza, dar ei sunt mult mai organizati decat "tarabenii". In plus, exista si institutia petitiei, dar inca n-am auzit de niciuna care sa fi fost promovata de distinsii locuitori din DT. Sorry.

Go to page:  1  ... 377 378 379 380 381 382 383  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”