Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098668 views

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Cata vreme hala verde e ocupată și produce bani nu e nici o problema cu DNA-ul. Singura problema e cea estetica, dar asta le excede competenta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

survola,
a votre !
:bere:
bekxy wrote:
Ca să te oblige s-o iei prin hală, poate te mai lipeşti de o pereche de izmene, un papuc... ceva. :)

Cred ca neb1 are dreptate, nu se vor mai reface scarile de intrare, iar in hala se va intra prin spate, pe unde circula acum toti pietonii.
Trotuarul ingust are si un avantaj: nu va avea nimeni tupeul sa parcheze pe trotuar....

Si nu e chiar asa ingust, cel putin la capatul de la Secuilor...

La mijloc insa da, este o problema... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Totul e anapoda la hala verde.Am trecut mai devreme pe acolo ,inaltimea stratului de ciment e aproape cat inaltimea bordurilor.Or sa puna 1 cm de asfalt? Totul e dubios acolo,si stalpii aia in mijloc si ingustarea si fara scari .Acolo era si o parcare inainte sa se faca pasajul minune.Am aflat si ce se intampla la ''parfumerie'' se ingropau alte cabluri,deja sunt dubios de multe si cred ca ar fi trebuit sa termine de mult cu cablurile.
O chestie foarte frumoasa ,la PP de langa gura de metrou pe Oltenitei ,s-a lasat asfaltul ingrozitor de mult.Cand treci cu masina parca esti in montagne russe  :bere:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

survola wrote:
Cata vreme hala verde e ocupată și produce bani nu e nici o problema cu DNA-ul. Singura problema e cea estetica, dar asta le excede competenta.

Da' bonuri fiscale produce?  :twisted:

Daca le face ANAF-ul 3 vizite, o sa ceara PS4 demolarea ei... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Bonuri fiscale nu se mai dau mai pe nicăieri în cazul în care nu ați observat. Care ANAF? E inexistent în ultimul timp. Nu mai are voie să deranjeze.:)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pai sincer in lumina ultimelor mari evenimente nationale personal as prefera sa trag oblonu' decat sa dau bon fiscal.  :oops: Doar ca hala aia efectiv nu are logica in zona aia, cu toate spatiile comerciale din jur, este pierduta in concurenta. Nu avea la data construirii, nu are nici acum. Eu am suspectat-o inca de la inceput. Ma gandesc daca primaria nu a vazut-o ca un opritor ar "ciuntirii" zonei comerciale de bazar din administrarea ei cu pasajul si a adoptat o attitudine gen "sa ia de vis-a-vis". :twisted: Ca doar Pierdole a fost ditamai inspectorul de piete la viata lui pana sa se apuce de primareala.  :twisted: Ori sabotorii municipali sunt in cap de lista la indezirabili, cel putin pentru mine.
P.S. Anaf are acum alta abordare, ceva gen... tovarasi... faceti-va autocritica!  :mrgreen: Mai denuntati-va si voi intre voi, ca sa va eliminati concurenta si sa faceti mai multi bani ca sa ne dati noua impozite si taxe mai mari.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Cred ca se face offtopic... si scapam din vedere ca e posibil ca de 1 iunie, sau in primul WE sa avem circulatie pe noile devieri. (unele din ele fiind trasee finale)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ca sa le dea in uz io zic ca ar trebui sa aiba niste iluminat pe ele. Doar o teorie.
In alta ordine de idei csvd de la inaltime in jurul pranzului:
-se trag cabluri din stalp in stalp pe bretelele Vacaresti.
-de la Mega spre BT (bretea Nitu Vasile) este o portiune de bretea cu emulsie, masina de asfaltat asteapta basculantele, in zona scolii se umple cu nisip peste "copexuri" da' imi face impresia ca aia n-au lopeti ci casmale si randamentul este... abyssmal, tot pe breteaua asta intre BT si Scoala este un IVECO al RATB
-la intrarea in santier din zona PP2 se demonteaza niste lampi de pe niste stalpi.
-langa intrarea in Castani au copexurile complet sub un pat de nisip, zona pare curatat cat de cat in vederea completarii asfaltului la intrarea in bretea.
-la PP3 este armat planseul superior si sunt turnate deja ceva betoane prin rampele scarilor.
-la PP4 miscare dar slaba, desi armaturile au "crescut" pe la accesuri peste nivelul stradal.
-la breteaua de langa Hala Verde se umple cu pietris trotuarul, se monteaza rame pe camine si s-au trasat marcajele benzilor cu galben.
-in zona containerului primaresc betoneaza un elefant.
-la Mol se completeaza betoanele si bordurile pe la trotuare.
etc etc etc...

Live: la acesta ora avem marcaje cu galben pe rampa de urcare si pe devierea de pe pasaj (aici e pe ambele sensuri)
Aste sunt vazute cu ochii mei, dar pot presupune ca mai sunt su alte marcaje cu galben.
Fara poze!

Oare fac devierea în weekend ?...

Eu asa cred.. si sper
Maine dimineata trec prin zona.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Io am vazut una si mai tare, platforma de ridicat masini a politiei locale. Daca v-ati parcat aiurea prin zona pietei si nu stiti unde v-a disparut masina...  :twisted: Fara poze.

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463908 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”