Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098813 views

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Pe Oltenitei în dreptul Mega cred se pregăteau de asfaltat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Asta-i stire... Nici nu stiu de unde sa incep...
1. Evazarea sos. Oltenitei este asfaltata si pe partea Mol si pe partea Megaimage, mai putin pe langa capacele de canale.
2. Habem asfalt peste: PP1+PA+PP2, continuitate, lipsesc cateva detalii precum marcajele si anumite capace de canal, in 2-3 zile cu putin efort se poate muta traficul. Asfaltul aburea de zor in ploaie.  :lol: Mai sunt vreo 11 stalpi pe rampa Vacaresti.
3. Habem stalpi la veticala pe lungimea Halei Vezi si inca in plus. Habem 2 stalpi la verticala in fata la Megaimage + stalp la verticala pe coltul Castanilor langa poarta.
4. Sper sa nu fie probleme cu cablurile caci au cam fost inundate prin zona bretelelor.
P.S. Poze la cererea lui TibiV sau misterr.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Am trecut şi eu astăzi cu maşina tangenţial, parcă în faţa hangarului verde al lui Piedone era şi trotuarul betonat. Iar scările de acces în hangar au fost rase, probabil vor fi reconstruite.
Vrem poze! :)

LE: Am uitat: la ora 16.00, venind de la vale pe Văcăreşti, am traversat intersecţia în 3 minute. Am luat coada de mai sus de intrarea la MOL recent betonată. Când am coborât de pe pasajul MB şi am văzut liber în faţă am crezut că au deschis bretelele şi se circulă şi pe actualul traseu şi pe bretele. Wrong :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Le dadea politia drumul mai repede, erau putini pietoni din cauza ca potecile pietonale erau... foarte inundate.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Eu ma mir ca nu am dat unul peste celalalt...
:lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eu ma mir ca nu am vazut de sus pe nimeni pozand... :lol: Mi-am decalat eu programul cu 45 de minute, altfel sigur ne intalneam.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Avem uzura pe viitoarea deviere din centrul intersectiei!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

survola & neb1
:bere:

Aşa îmi place când nu scapă o zi nepozaţi.... :lol:

Păcat că ploile nu se opresc...
Primăvara asta a fost cam de kko pentru șantiere... :(

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ca fapt divers... azi sa tot fi fost vreo 5 pozangii... Omul cu trepiedul e tot de-al nostru?  :lol:
P.S. Vai i-a tinut vremea in loc. Ca altfel dadeau in branci...  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Agitatie mare acum vreo 40-45 minute ,pe colt la castani, la ''parfumuri'' ochiometric 40-50 de muncitori,se sapa de zor .La breteaua benzinariei Mol mai turnau ciment unde mai aveau restante.
Nu inteleg de ce trotuarul la hala verde,undeva pe la mijloc e foarte ,foarte ingust si are si un stalp fix in mijloc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Ca să te oblige s-o iei prin hală, poate te mai lipeşti de o pereche de izmene, un papuc... ceva. :)

De fapt.. pentru că îi doare în fund de posibilele ulterioare dezvoltări ori de câte ori construiesc ceva. Când au ridicat hangarul ăla eu cred că proiectul pasajului exista, dar puţin i-a păsat lui Piedone, el avea de ridicat hangar. Acum o să avem şi hangar şi pasaj. Ce dacă nu mai e trotuar?

Aşa cum acum puţin le pasă când fac gura PP4 de pe partea cu Secuilor. Dacă vreodată s-ar fi îndurat să lăţească şi ultima bucată din Secuilor (de la complex la Niţu Vasile), n-o vor mai putea lăţi, pentru că vor da în gura pasajului. Care sub nici o formă nu putea fi construită mai spre fântănă, nu?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Hangarul ala e o mostra de cretinism de la o institutie care se pretinde primarie. Cand se facea tampenia aia, Castanii existau deja de o vesnicie peste drum si magazinul Big langa. Si mai rasarea si SunPlaza vis-a-vis. Deci mama ce-ar trebui sa-i caute DNA la studiul de fezabilitate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului neb1

Nici scari nu vad cum ar mai putea sa-i faca hangarului ,cred ca scarile care s-au demolat ,asa vor ramane.In locul mizeriei verde ar fi putut sa faca orice altceva ,o piateta ,un parculet ,nu stiu ,orice ,dar nu porcaria aia.

Go to page:  1  ... 141 142 143 144 145 146 147  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”