Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 896155 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Controlorii nu pot avea si ei acelasi program? Ca pana la urma asa este cinsit!!! :evil:

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Statia "Stirbei Voda"...poate ar fi cazul sa le spuna cineva soferilor de la Alexandria de pe linia N116 ca traseul nou, pe sensul spre Drumul Taberei, NU e pe Strada Elefterie ca la dus ...

" Pe sensul spre terminalul "Grup Şcolar Auto", autobuzele linie N116 vor circula pe un traseu modificat de la intersecţia Splaiul Independenţei/Str. Ştirbei Vodă, pe Splaiul Independenţei, Şos. Cotroceni, Bd. Gheorghe Marinescu, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Bagdasar, apoi vor urma traseul de bază."

Sursa: Comunicat RATB
Stirbei Voda.JPG (213.52 KB; downloaded 4841 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WAYNEN

Propun ca în noua staţie ,,Ştirbei Vodă" amplasată pe strada cu acelaşi nume pentru autobuzele care merg spre centrul capitalei să oprească şi linia 163,linie pentru care această staţie să devină permanentă.Distanţa mare dintre staţiile ,,Facultatea de Drept" şi ,,Mircea Vulcănescu" justifică acest lucru.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate georgica2704

RATB înfiinţează o staţie nouă pe linia 101.

Ca urmare a numeroaselor solicitări primite din partea călătorilor, începând din data de 15.01.2016, autobuzele liniei 101 vor efectua opriri şi în staţia "Bucur Obor" situată pe Şos. Mihai Bravu, pe sensul spre Şos. Colentina, comună cu cea a liniilor 330 şi 335.
http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=541

Ce fac calatorii cand "sistemul este picat" cum s-a intamplat azi de exemplu? Sunt absolviti de orice vina?

Daca eu i-am inmanat casierei banii si actele necesare iar sistemul este picat, ar trebui sa mi se elibereze pe loc o adeverinta de bune intentii valabila pe ziua respectiva, asa este cinstit! :evil:

Totul e pregatit ...
Baicului - 03.02.2016.JPG (200.72 KB; downloaded 4337 times)
Soseaua Iancului - 03.02.2016.JPG (207.1 KB; downloaded 4337 times)

In fiecare zi e cu adevarat o aventura sa urci sau sa cobori (d)in autobuz in statia Gara de Nord (182, 205, 282). Politia trece, taximetristii revin si sunt cu volumul la maxim acuzand ca nu sunt lasati sa opreasca in fata garii. Dintr-un punct de vedere ii inteleg, dar sa blocheze toata statia nu mi se pare o solutie ... probabil sistemul de taxi ar trebui regandi sau largit precum e cel de la aeroport. Separat, as vrea sa remarc ca aici stationeaza taximetristi care percep un tarif de 1,39 lei km si nu cum se intampla in fata garii unde apar tot felul de personaje care inca te racoleaza la 3,5 lei km ...
DSC_1062.JPG (281.98 KB; downloaded 4214 times)

Asa arata orarul afisat pentru liniile 16 si 21 -- ignorand faptul ca 5 nu exista -- la terminalul Sf. Gheorghe. Deci astia l-au lipit intr-o scarba atat de mare. Pe bune, direct peste un alt afis "publicitar", cu scoci pus la misto. Dumnezeule, nu cred! Nici n-as fi stiut ca trebuie sa ma uit acolo, zau! Toata statia Sf. Gherorghe ar trebui refacuta.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate rosetti61

Daca le puneau in geamul gheretei din coltul trotuarului, unde se vand bilete? Toate refugiile de genul ala au ajuns o ruina, o rusine; oricum nu stiu cat o sa reziste foile alea acolo... Ca sa scape de mania afisajului public au desfiintat toate panourile de pe refugiile construite intre 2002 si 2007 - poate va mai amintiti cum aratau cele de pe linia "metroului usor" la inaugurare, complete, parca din alta liga.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Foile alea cu orarele sunt distruse de multe ori de angajații RATB, pe principiul ” Ce bă să știe ăia când e ultimu 21?”. Din păcate asta e mentalitatea unora dintre profesioniștii care conduc tramvaiele și autobuzele RATB  :!:

P.S: Nu doar stația ci toată zona Sf. Gheorghe ar trebui reconfigurată și iginenizată deoarece este distrusă de paraziții locali. Vedeți în ce hal a ajuns și Pasajul Latin, reabilitat în urmă cu câțiva ani...

Între Pasajul Latin și cel de la Obor nu e vreo diferență. Amândouă sunt infecte. Să zicem că ultimul iese în evidență pentru că e dotat cu scări rulante...
Toata zona Sfântul Gheorghe, respectiv Sfânta Vineri ar trebui scuturată și igienizată. E păcat de aceste capete refacute în timpul mandatului lui Videanu...

Tin minte ca "reabilitarea si modernizarea" pasajului Lipscani a durat vreo 6 luni, timp in care pietoni ori erau kamikaze pe la suprafata, ori ocoleau 500m. Pentru o tencuire... care a cazut imediat. Poate vedem ca il inchid iar vreo 6 luni sa dea cu bidineua. Problema la noi este si ca nu se folosesc niste materiale de calitate, anti-vandalism, piesele din metal (stalpi, indicatoare, banci, garduri) sunt facute special pentru a se autodistruge in 2-3 ani, nu au protectie nimic, etc. :(

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Florinds

Oricat am da vina pe meseriasi, pe conducatori sau mai stiu eu pe cine, motivul principal este ca nu au educatie cei mai multi dintre noi. Mergem inapoi pana pe vremea lui nea Nicu si chiar si atunci se arunca mancare pe geam din caminele din Regie de exemplu, geamuri care devenisera pline de ulei, iar zidurile de ciorba. :)
Mergeti sa faceti o curatenie de primavara prin gradina si o sa vedeti ce gasiti.
Concluzia: daca la ei acasa oameni normali nu sunt in stare sa pastreze curatenia, ce pretentii ai de la niste boschetari care isi fac nevoile prin pasajele astea. Cata paza sa platesti ca sa te feresti de asemenea oameni.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate freyutz

Si cu asta am spus tot...
13312762_1221651341179008_4242342863246534977_n.jpg (81.52 KB; downloaded 3736 times)

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”