Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624467 views

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Stai putin ca nu-i dracu' chiar atat de negru. Barul ala dispare iar fix prin el vor trece viitorul trotuar, spatiu verde si pista de biciclete. ;) Ca se lucreaza lent este una, dar la final va fi ok. :D

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Apropo de pariuri, de troleibuz ce se mai aude, ca de rețeaua lui văd ca au cam uitat!
Il ducem la Faur sau il punem sa întoarcă in intersecția dintre L.R. Si N.G. :?:  :twisted: Întreb pentru ca aștept cu nerăbdare o extindere a rețelei (fie ea si cu câțiva metri) de aproximativ 10 ani! ( de la extinderea spre Unirii si înființarea lui 77)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pinky, pozele la fel de bune ca intotdeauna...

Dar... au asfaltat pe ploaie ?...
:evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

N-au mai asfaltat demult. Acum cred ca mai asteapta un pic, sa n-aduca finisorul pentru 10 metri.
Am vazut ca se 'traseaza' si banda 1 de la Barajul Dunarii catre biserica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului livius

Pinky, ai idee cum va arata intersectia Barajul Dunarii - L Rebreanu - Cozla? Sau se va pune bordura si nu se va putea trece peste linia de tramvai ?
Vad ca ramane destul spatiu liber, dupa trasarea celor 2 benzi pe sensul spre IOR, in zona restaurantului Alba.. va mai fi altceva in afara de parcare in spic?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Probabil spatiu verde :mrgreen:

Referitor la intersectia Rebreanu×Baraj×Ion Agarbiceanu (Cozla se termina intre blocuri), eu unul cred ca va fi ca la intersectia cu Lunca Bradului, numai ca se mai adauga inca o "latura". Oricum e inca devreme sa ne dam cu parerea de ce va fi, pot interveni multe intre timp.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

livius wrote:
Pinky, ai idee cum va arata intersectia Barajul Dunarii - L Rebreanu - Cozla? Sau se va pune bordura si nu se va putea trece peste linia de tramvai ?
Vad ca ramane destul spatiu liber, dupa trasarea celor 2 benzi pe sensul spre IOR, in zona restaurantului Alba.. va mai fi altceva in afara de parcare in spic?

Eu intreb asta de doua saptamani cred :)

Dar, una din ultimele poze arata ceva foarte important: bordura ce imprejmuieste green trackul "cade" la nivelul asfaltului cu cativa metri inainte de intersectia cu Barajul Dunarii (sensul dinspre 1 Decembrie). Indraznesc sa sper ca va fi vorba de un scuar (similar cu ce avem la Lidl) si nu doar o simpla trecere de pietoni.

Intersectia L.Rebreanu x Barajul Dunarii x I.Agarbiceanu va fi

. Vom vedea daca va fi semaforizata sau nu. Cert este ca va fi translatata vreo 20 de metri mai spre 1 Decembrie 1918, fapt care se poate observa si din pozitionarea bordurilor ce delimiteaza linia de tramvai.

Eu ce ziceam cu un mesaj inainte... ca va fi ca la Lunca Bradului cel mai probabil. :)

Asa e  :D
Nu-mi dau seama insa despre ce scuar vorbeste zapacitu:
va fi vorba de un scuar (similar cu ce avem la Lidl)

Aaaa, cred ca zice de statia de autobuz... imi dau si eu cu presupusul, asteptam autorul sa ne spuna ce mesaj a vrut sa transmita, ca noi deocamdata facem comentarii literare  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:
Curat literale, mon cherie-ul meu !...

Da bre, da' ie pe textul care s-a dat, care este. Lucram cu materialul clientului.

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”