De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232271 views

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Taricine?  :twisted: A... ala... o sa aiba de spus multe despre Patriciu si Rompetrol.  :twisted:  Chinezii (sau orice fel de aliati ai lor) nu prea trebuie sa puna mana pe chestia aia numita Petromidia, asa ca un prejudiciu urias si exorbitant o sa-i alunge pe eventualii nepoftiti si indezirabili de langa  ideea cumpararii.  :lol:
In alta ordine de idei... why so stressed?  :lol: Chill. Ia de aici sa-ti treaca.
IMG2182.jpg (514.41 KB; downloaded 3001 times)
IMG2197.jpg (729.56 KB; downloaded 3003 times)
IMG2212.jpg (712.43 KB; downloaded 3025 times)
IMG2220.jpg (630.62 KB; downloaded 3001 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Eroilor2 - Opera ( put tehnologic ) 133 313

subway guru wrote:
S-o crezi tu!
'Tehnocratii'...mai si rezolva...
:bere:

Te referi la Costescu cumva?  :lol:

Re: Interstatia Eroilor2 - Opera ( put tehnologic ) subway guru

Costescu de unul singur nu poate rezolva mai nimic...si nici Ciolos!
De unul singur, daca esti onest in tara hotilor nu poti decat sa-ti dai demisia...
:popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Sau sa intri cu masina in pom.  :lol:  :twisted: Cu criminalitatea organizata nu se se lupta de la varf.  :twisted:  Nu vedetele pot schimba lumea, ci anonimii.  :ugeek:
P.S. E cam greu sa ajungi in varf cinstit fiind... in tara hotilor. Deci ceva nu se leaga in declaratia anterioara.  :lol:

Singurele lucruri care nu se leaga in tara hotilor...sunt banditii si tampitii incompetenti cocotati in varful plopului langa Corbeanca... :popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

E o vorba din popor... "in tara orbilor chiorul e imparat". Fara aluzii intamplatoare...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Aha.
Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigur ca da.

Cu o zi inainte Pierdoiu, realizand ca a zbarlit-o rau la ora de maxima audienta, face apel la uniune anti PSD, ALDE refuza.
Cu o saptamana inainte, Tariceanu cheama SRI sa dea explicatii.

Hop dosar, pentru...marturie mincionasa. Sunt curios cum or sa dovedeasca asta.
Nu or sa dovedeasca, pentru ca nu asta e scopul. Scopul e sa le dea apa la moara acoperitilor din presa si de pe forumuri ca sa aiba cu ce improsca noroi.

Intre timp, Tolontan face tot ce trebuia sa faca SRI si DNA pana acum.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

You do realize... ca panarama nu prea mai are rost... n-o sa reusiti sa validati alegerile... Sau o sa reusiti dar legitimitatea va fi practic nula si mai mult de 4 luni n-o s-o duca nici un guvern daca nu incetati si nu va apucati de treburi serioase.
Io sincer inteleg disperarea puiandrinilor sistemici canibalizati care se agata cu disperare de libertate. Dar chestia este ca nu prea imi pasa. De fapt nimanui nu-i prea pasa in afara cercurilor minimaliste de interese din jurul lor alcatuite din oameni obscuri, lasi, profitori, oportunisti, good for nothing.  :lol: Sunt chestiuni mult mai urgente pe agenda personala individuala a constituentilor societatii civile si fiecare cauta sa se puna la adapost din moment ce sistemul o duce tot intr-o panarama in loc sa incerce in ultimul ceas sa mai dreaga cate ceva, caci circul cu catuse fara sa se recupereze un sfantz care sa fie investit in societate si in oameni chiar nu incalzeste pe nimeni. So... again... nobody really cares. Nici macar daca se instaureaza dictatura.  :lol: Sau se impune rege strain.  :mrgreen: Am lasat mansa, am luat parasuta, duca-se in vrie. Nu poti sa o iei de la inceput la infinit. De 4-5 ori e suficient. Too much.
P.S. Si repet, zaboviti pe chestii minore, de feuda, vin chestii mai maricele.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" alexxd_31

Andrei11 am si eu nevoie de o informatie.Din ce material sunt confecționate in general discurile agricole pentru discuitoare?

Noi astia de pe aici de pe forum am putea fi acuzati de orice...mai putin ca suntem orbi sau chiori!
:ugeek:

Re: Interstatia Eroilor2 - Opera ( put tehnologic ) TibiV

Cu auzul stau însă prost !...
Aşa zice şi doctorul, şi nevasta...
:lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Noi astia de pe aici de pe forum am putea fi acuzati de orice...mai putin ca suntem orbi sau chiori!
:ugeek:

Dar colorblind? Nu stiu ce vi s-a promis... dar in darea in plata si o eventuala crestere a TVA din scurt io zic sa nu va puneti mari sperante.

Re: Interstatia Eroilor2 - Opera ( put tehnologic ) TibiV

Asta, deşi e clar off, e tare bună !...

TibiV wrote:
Cu auzul stau însă prost !...
Aşa zice şi doctorul, şi nevasta...
:lol:

Nu stam rau nici cu auzul...doar ca nu prea ne incredem in vorbe ci doar in fapte, si pe buna dreptate!!!
Ca Moscova...nu crede in lacrimi, nu-i asa?

Go to page:  1  ... 150 151 152 153 154 155 156  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463907 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”