De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1236463 views

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Pfuai... eu am scapat din vedere magazinele de la parter...  :oops:
P.S. Scara 1 si  8 da, au numai de 2 camere.
Liftul sigur e centrat? Toboganul de gunoi unde-i? Sau stai sa ghicesc, zona cu galben e scara in doua rampe intre etaje si la podest este o usa care da la tobogan. E o chestie destul de comuna si intalnita.
P.S. Pe Iancu de Hunedoara sunt niste blocuri cu vedere la depoul Victoria unde liftul e in capat si da... intre etaje, iar de la el ori urci ori cobori o rampa.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

In cazurile fericite pe spatiile verzi.
Cei mai bizoni dintre bizoni au parcat pe banda 1...
Am facut 10 minute de la Campia Libertatii la N.Grigorescu.
Scurtatura obisnuita pe Lunca Bradului era complet blocata....

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Si eu am fost revoltat de ambuteiaj, mai ales ca a trebuit sa trec prin el, de-a curmezisul (ca pieton adica  :lol:  ). Daca aveti nevoie vreodata de locuri de parcare, spune-ti mi ca va arat eu unde sa parcati. Dar nu mai dati sfoara in tara  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

cris_m,
s-a inregistrat !... :)

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

Ohooooo, dau astia in functiune tunelul de aici https://en.wikipedia.org/wiki/Gotthard_Base_Tunnel inainte sa termine ai nostri autostrada si calea ferata transcontinentala Liviu Rebreanu!

Nu mai zic ce tiganie va fi la Barajul Dunarii daca nu demoleaza si fosta tractorie, actuala pizzerie. Dar suntem in Romania, nu in Germania ca sa inteleaga si ei ca asta e o lucrare de utilitate publica pentru viitorul orasului, la care cel putin 20-30 de ani nu se va mai umbla si care n-avea voie sa se impiedice de doua cotete cu pacanele pentru betivi si barbugii. Sub nici o forma. Orice explicatii cu exproprieri, despagubiri, procese si alte alea sunt penibile pentru o lucrare de asemenea anvergura. Este inadmisibil sa ocolesti tu statul roman cu soseaua si linia de tramvai niste cahcastori provizorii fara nici o utilitate pentru publicul larg.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Frica de "nationalizare", moncher!

Stiu ca nu ii zice asa, dar le e teama ca ii asociaza repede oamenii cu "aceia".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Am văzut Politia Locală cum făcea poze la mașinile parcate pe iarba duminica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Dar avem si imagini video de la ora 10 PM.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Hai sa mai schimbam specificul zonei. Primele combine transportate pe sosele anul asta. Si cu dedicatie pentru andrei11...
Secara de Mai.
IMG2100.jpg (1.2 MB; downloaded 3288 times)
Grau de Mai.
IMG2107.jpg (1.18 MB; downloaded 3289 times)
IMG2125.jpg (932.65 KB; downloaded 3291 times)
Ya d-aici Goldmund, sa ne mai lasi in pace cu Nemtia ta...
IMG2129.jpg (602.79 KB; downloaded 3289 times)
La granita dintre "lumi"...
IMG2133.jpg (1.09 MB; downloaded 3287 times)
IMG2141.jpg (880.2 KB; downloaded 3292 times)
IMG2176.jpg (659.66 KB; downloaded 3290 times)
IMG2178.jpg (719.56 KB; downloaded 3287 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

zapacitu wrote:
Frica de "nationalizare", moncher!

Stiu ca nu ii zice asa, dar le e teama ca ii asociaza repede oamenii cu "aceia".

You seem to be labouring under a delusion... "oamenii astia" care primesc autorizatii sa tranteasca cosmelii in drum fara sa respecte neam de pot, cut, puz, pug, pud, autorizatii isu etc. etc. sunt fix succesorii genealogici ai lu' "aceia". Si practica aceasta "smecherie" in ideea ca alti succesori ai lu' "aceia" or sa-i despagubeasca generos din buget si apoi vor imparti prada.  :P  Deci nu stiu de ce vi se pare voua ca se tem... ca singurul lucru de care se tem este ca nu cumva sa nu le iasa pasenta si sa-i lasam cu tigania pe care o tot fac in forma continuata de ceva ani. Si pe cuvant de onoare ca-i lasam, bani la buget nu le mai viram sa se despagubeasca pe trei bete de chibrit si cosmeliile lor de lemn-tanase or sa ramana in drum sa le interzica un trafic decent lor siesi, urmand sa se bage singuri in faliment cheltuind tot bugetul lunar pe carburant si reparatii la cazanele circulante!  :P
Observ cu mare ingrijoare ca pe internet se propaga subtil ideea asta ca "Aceia" nu mai sunt, au disparut, s-au evaporat, au fugit in 1990. Ca acum sunt "altii". Complet eronat. "Aceia" au ramas absolut toti aici, singurii care au fugit au fost victimele lor, atunci... si acum.  :idea:

P.S. Am auzit io bine, hexifarmu' sef a fost sinucis?  :twisted: Si cica nu prea seamana la moaca cadavrul? Sau a fost pensionat prin tarile calde, definitv?  :twisted:
Io ma intreb... oare cand este suficient de grava o acuzatie ca arestarea preventiva sa se dispuna fix in secunda doi si nici o clipa mai tarziu in "tara" asta... Bine... discutia asta este obsolete... asta-i tara aia in care serei stie de dezinfectanti neconformi dar ii foloseste in propriile unitati sanitare ca sa puna in pericol viata propriilor agenti.  :lol:

P.S. SI aveti o notiune foarte vaga asupra acestui cuvant, "nationalizare", folosindu-l foarte eronat. Confiscarea unui bun obtinut ilicit, ca folos necuvenit, prin abuz in serviciu, prin incalcare de predispozitii si dispozitii legale de orice natura si prin incalcarea legilor in forma lor finala de fapt se numeste recuperarea unui prejudiciu, produs de individ statului care a elaborat si emis legile in cauza, individ care fenteaza mediul de concurentialitate operind in afara sferei legale careia altii se supun. "Nationalizarea" se produce doar cand un bun obtinut absolut legal este confiscat prin demersuri legislative ale formei de guvernamant condusa de un partid (fie el si unic) la acea data, in interesul partidului. Cum ar fi sa scazi prin decizii guvernare puterea de cumparare a populatiei astfel incat operatorii privati sa fie nevoiti sa vanda din mijloace de productie unor firme de partid la niste preturi evaluate tot de catre un organ statal sau acreditat de statul guvernat. Sper ca acum intelegeti mai clar ca in timp ce voi va speriati de nationalizarea unor bete de chibrit... ea s-a intamplat in cu totul alta parte. N-are nimeni nevoie in tara asta de un birt de scanduri trantit in drum, un asemenea "bun" nu poate reprezenta sub nici o forma "un interes" national astfel incat sa fie nationalizat iar el in sine are o valoare cvasinula, singurul factor de interes putand fi terenul de sub el care de asemenea nu are o valoare extraodinara, neputand fi exploatat pentru activitati cu o productivitate iesita din comun a unei activitati foarte specializate de exemplu, el fiind doar speculabil in anumite conditii, pe care Romania nu le mai intruneste de multa vreme...  :lol:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Hexipharma: dormiti linistiti, institutiile statului dorm si ele! (la fel cum am mai spus de altfel).

Reactiile institutiilor implicate

SRI: Nu e problema de siguranta nationala! Noi am informat, in 2-3 randuri acolo, cui ii pasa pana la urma?

DNA: pai daca a murit, la ce sa ne mai chinuim cu dosarele? pe noi nu ne interseaza daca nu avem pe cine baga preveniv in inchisoare, oricum nu suntem capabili sa prindem pe cineva pe bune si ne bazam pe articole dubioase din codul penal, practic nu suntem cu nimic mai diferiti fata de ei, si noi exploatam legi prost facute. Intre timp trebuie sa exercitam presiune pe CCR si Parlament ca nu cumva sa repare problemele din codurile penale, altfel ramanem  :twisted:  fara obiectul muncii, plus ca vin alegerile, si pierde PNL si cand le inchidem toti contracandidatii. Si nu zise SRI ca nu e problema de siguranta nationala?

Klaus Prostanis/Ciolanis (alegi varianta care iti place mai mult): Noi primim informarile, le citim si ne consideram informati! Eu, ca si comandant suprem al armatei, nu inteleg de ce trebuie sa-mi bat capul cu asta. Mare lucru ca au plecat soldatii cu apa chioara pe front. In experienta mea personala, SRI isi face treaba. Plus ca vine campania electorala, si PNL pierde si cand DNA inchid toti contracandidatii, sunt aproape la fel de tantalai ca si mine.

Parchetul General: Noi existam doar de forma, asa ca nu ne bagati in seama. Oricum, SRI isi face treaba, si nici caz de siguranta nationala nu era

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Cum nu e problema de siguranta nationala daca majoritatea spitalelor lucreaza cu ei? :)) Bine, 'adevarul' e ca sanatatea nu e problema de siguranta nationala...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Era o parodie la balbaiala autoritatilor.
Cica prejudiciul e de 51 milioane de lei (nu de euro, atentie). Si cica Condea castiga cam 200 000 euro pe luna (atentie, nu lei), deci musamalizarea continua. Si fosta lui sotie ii platea, atentie, 3000 euro (mai mult decat salariul presedintelui!) pe luna pensie alimentara (deci ea ar castiga cel putin dublu, din profesia de doctor). Si pensia era aprobata de judecatorie, deci clar sistemul judiciar este partas la spalare de bani.

SRI (serviciul roman de indobitocire) si DNA (directia nationala antidemocratie) isi dau examenul incompetentei (ma rog, ei de fapt sunt implicati pana in gat in protejarea Hexi Pharma, deci probabil de asta au aranja sinuciderea lui Condrea).
De Presedenteie nici nu mai zic, Ciolanis e de mult depasit de situatie.

Frumoasa diversiunea cu Tariceanu, oricum. Era singurul care spunea lucrurilor pe nume. Hop si dosarul.

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464129 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”