Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 625857 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
Dragii mei, readresez o intrebare pusa si acum 3-4 pagini: are cineva schema tehnica finala pentru proiectul asta? Nu o gasesc nici impuscat...
Dragii mei, readresez o intrebare pusa si acum 3-4 pagini: are cineva schema tehnica finala pentru proiectul asta? Nu o gasesc nici impuscat...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La ce-ti trebuie ? E destul de banala, santierul este destul de avansat, sunt cam clare lucrurile acolo.
La ce-ti trebuie ? E destul de banala, santierul este destul de avansat, sunt cam clare lucrurile acolo.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Bine, reformulez intrebarea: stie cineva cum va arata zona Barajul Dunarii / Cozla / fostul cap de RATB?
Bine, reformulez intrebarea: stie cineva cum va arata zona Barajul Dunarii / Cozla / fostul cap de RATB?
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
@TibiV In poza cu sagetile roș-albastre am vrut sa arat unde au fost deja turnate fundatiile pentru perechile celor doi stalpi. De aceea au demolat partial si terasa de la pițerie.
@133 313 Armatura zace acolo de 2-3 saptamani.
@TibiV In poza cu sagetile roș-albastre am vrut sa arat unde au fost deja turnate fundatiile pentru perechile celor doi stalpi. De aceea au demolat partial si terasa de la pițerie.
@133 313 Armatura zace acolo de 2-3 saptamani.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Well... la radioni vine gata ruginita. Asta parea chiar noua si ingrijit acoperita.
Well... la radioni vine gata ruginita. Asta parea chiar noua si ingrijit acoperita.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Stai sa vezi acu intarzieri din cauza tevii din ultima poza!!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Da, exact asta m-am gandit si eu... as indrazni sa sper ca e o improvizatie de la cosmelia alora cu complexul rezidential, dar nu cred ca avem bafta asta noi!
danutzu_2910 wrote:
Da, exact asta m-am gandit si eu... as indrazni sa sper ca e o improvizatie de la cosmelia alora cu complexul rezidential, dar nu cred ca avem bafta asta noi!
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Aia este teava de gaze 'infipta' acu cativa ani
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=210&t=191&start=1148
Si nu vor fi intarzieri. Vedeti pozele.
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=210&t=191&start=1148
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Buna ziua
Daca va place cum arata aceea fundatie de stalp fix in fata spalatoriei ce pot sa mai spun. Nu era mai bine sa dispara cu totul ce era in drum si nu carpeala cum se face acum? Si sa nu aud cuvantul despagubiri !
Buna ziua
Daca va place cum arata aceea fundatie de stalp fix in fata spalatoriei ce pot sa mai spun. Nu era mai bine sa dispara cu totul ce era in drum si nu carpeala cum se face acum? Si sa nu aud cuvantul despagubiri !
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Deci spalatorie cu after school, coafor, fitness, piese autosi sediu de partid PMP n-am mai vazut...
PinkyHog wrote:
Un stalp in poarta.![]()
2016-05-17 19.19.37 by Pinkyhog, on Flickr
Deci spalatorie cu after school, coafor, fitness, piese autosi sediu de partid PMP n-am mai vazut...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Le-am zis ca e in tub de protectie dar nu m-au crezut
PinkyHog wrote:
Le-am zis ca e in tub de protectie dar nu m-au crezut
- TibiV
-
Posted:
-
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Inca putin, si avem un fir 'intins'.
La cum se misca treaba, 10 iunie ar fi un termen realist si pentru firul doi. Nu e de neglijat faptul ca mai trebuie realizata si bucata din intersectia cu Barajul Dunarii/Cozla.
Deci, un 1 iulie pentru linia de tramvai e fezabil?
Declar deschisa sesiunea de pariuri!
@ByOnu: 6 in 1. Mai bine ca Aquafresh.
Si ala nu e singurul stalp in poarta.
Inca putin, si avem un fir 'intins'.
Deci, un 1 iulie pentru linia de tramvai e fezabil?
Declar deschisa sesiunea de pariuri!
@ByOnu: 6 in 1. Mai bine ca Aquafresh.
Si ala nu e singurul stalp in poarta.
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Buna dimineata
Am o intrebare la colegii care fac pariuri despre finalizare tronson.
Va place cum arata bucata din dreptul fostul capat RATB pana la intersectia cu 1 Decembrie ? Unde va fi trotuarul daca stalpul este dupa coltul cosmeliei de lemn ?
La fel si pe partea cu biserica pana la benzinarie . Un fel de bataie de jos ca sa nu spun mai mult.Poti sa spui ca nu lucreaza !!!! Dar ce iese si mai ales cum nu mai conteaza ? Isi bat joc de noi si noi ne facem ca este bine.
Imi pare rau pentru locuitori din jur .
Buna dimineata
Am o intrebare la colegii care fac pariuri despre finalizare tronson.
Va place cum arata bucata din dreptul fostul capat RATB pana la intersectia cu 1 Decembrie ? Unde va fi trotuarul daca stalpul este dupa coltul cosmeliei de lemn ?
La fel si pe partea cu biserica pana la benzinarie . Un fel de bataie de jos ca sa nu spun mai mult.Poti sa spui ca nu lucreaza !!!! Dar ce iese si mai ales cum nu mai conteaza ? Isi bat joc de noi si noi ne facem ca este bine.
Imi pare rau pentru locuitori din jur .
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination