Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Aspecte negative în circulația bucureșteană

1448 posts, 410832 views

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 104

📖 Pagination options
Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană danutzu_2910

Probabil ca, aruncand pe geamul masinii, paharul gol de cafea, a suparat pe cineva. :D

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană ClaudiuL

Semaforul pietonal de la Muzeul Satului nu functioneaza de o saptamana. Nici macar pe galben intermitent. Cine raspunde daca se intampla o nenorocire ? Probabil doar conducatorul auto.

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

A aparut o urma de franare peste zebra banda 3 spre PPL. Sper ca pietonul a reusit sa se fereasca.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană 133 313

Urma de franare? N-a avut ABS? Poate i s-a infranat roata neintentionat, defect mecanic. Mai sunt cate unii care merg cu rulmentii praf pana le "explodeaza" pur si simplu.

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană andrei11

Cu siguranta n-a functionat ABS - ul. Chestia cu rulmentii e poveste, daca ti se blocheaza roata din cauza de rulment se vad urme mult mai lungi  pentru ca tragi cum  necum masina la bordura. Tot cu rulmentul blocat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Atunci... tambur blocat.
Ca fapt divers, pe vremea cand circulau Tatre in 34 tin minte si acum limpede ca in momentul ala, era o remorca care a mers de la Obor la Lizeanu cu osiile de la boghiul doi blocate. Si erau pline pana la refuz cu calatori. Dar bine, ala e metal pe metal.  :P

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

:) Am verificat urma este dubla stanga/dreapta. Ipoteza rulmentul cade (se intampla o data la D1310, nu am mai auzit). ABS, da mai sunt masini fara ABS sau cu un senzor defect (decupleaza ABS).

Ceea ce mi se pare grav este ca acestea sunt comentariile pentru o problema de siguranta a traficului. Poate nu stiti dar acolo este si o cruce. Ne meritam soarta ?

@133313 - Lucrezi la primarie ? Altfel nu inteleg abordarea.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Sunt nonsistemic.  :twisted:  
P.S. Chestia asta cu crucile pretutindeni iar este o chestie pe care n-o inteleg. Suntem in evul mediu... N-am vazut pe nicaieri asa ceva decat prin Balcani.
Asta si... icoanele bagate la puscarie in troite cu gratii.  :popa: Daca soferii nu iau in serios indicatoarele rutiere doar n-or sa se uite dupa cruci...
CAM01808.jpg (104.5 KB; downloaded 2359 times)

• ClaudiuL
  • Posted:
  •  

OK, nu am fost suficient de clar dar reformulez. Pe aceea trecere de pietoni abandonata de Primarie si de firma care asigura mentenanta semafoarelor (poate o aflu) au fost accidente cu victime.

Dar esti nonsistemic :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pentru semafoare vezi la topicul "Sistemul de management al traficului" de la lucrari de infrastructura. Afli acolo cine se ocupa allright...  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

133 313 wrote:
BTMS down...  :lol:

IMG2235.jpg (66.75 KB; downloaded 2306 times)
Still there.
In alta ordine de idei... king as***le of today. Da, e parcat.
IMG2229.jpg (106.68 KB; downloaded 2302 times)

Re: Aspecte negative în circulația bucureșteană TibiV

Hmmm...
Parcat...
Si ce putini au semnat petitia pentru ridicarea masinilor...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Io v-am mai spus ca cu petitii nu prea ajungeti nicaieri, exista metode mult mai gingase, soft, neinvazive de civilizat, simple as that. Gandesti, actionezi si vezi rezultate. Trebuie luata initiativa pe persoana fizica. O bucata de hartie igienica in stergator este un mesaj pe cat de insignifiant pe atat de incarcat de semantica.  :lol: Iar pentru cazurile patologice... se rezerva artileria grea, prezervative in stergator, sa ne asiguram ca nu se impuiaza.  :P   :mrgreen:

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 104

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”