Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 615757 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 96 97 98 99 100 101 102  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

E... nici chiar asa. Ce era asfaltat acum doua saptamani. Uzura mai este de asezat doar pe tronsonul Spital-Granitul, doar sensul asta. Ca o curiozitate sudorii erau si azi la treaba. O premiera, cel putin pentru mine.
Starea liniilor de tramvai. Verde linii betonate, galben, linii potitionate in asteptarea betonarii, portocaliu sapatura, rosu neatacat.
snapshot14.jpeg (101.19 KB; downloaded 3286 times)
snapshot15.jpeg (111.16 KB; downloaded 3286 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Hărţile tale sunt tot mai verzi.
Păcat că alegerile nu au fost anul trecut... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Just an image: Bobcatul cu compresor.  D'ale radionilor.
snapshot16.jpeg (54.49 KB; downloaded 3196 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Radionii au intentii serioase, au adus sina la Granitul.  :twisted: Interstatiile Fundeni-Spital-Granitul sunt betonate integral, au mai ramas suduri (si sudorii fac permanent ore suplimentare). Refugiile Spital si refugiul Fundeni sens spre Chisinau au copertinele partial montate (lipseste "sticla"), adica 3 din 4. Asfaltarea a ajuns pe banda 1 pana la trecerea intermediara dintre Spital si Granitul, se circula strict pe banda 2 unde autobuzele fac si statie.  :popa:
Bonus, se monteaza garduturi vopsite verzi pe la Chisinau si in triunghiul de la Iancului cu Pantelimon.
P.S. In 46 erau pe Iancului consecutiv #036 si #245. Deci un 46 scurtat Granitul-Iancului din doua ture se poate incropi. restul de vagoane redistribuite prin 1, 24 dupa caz...
IMG1601.jpg (125.1 KB; downloaded 3136 times)
Urla salvarea in spate, maxitaxistul numara banii...
IMG1603.jpg (110.15 KB; downloaded 3134 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asfaltarea are sanse sa se termine pana in alegeri. Din pacate tramvaiul mai are de asteptat. Catenara n-a miscat nicicum si telescopicele alea care erau acum doua saptamani la Chisinau n-au mai reaparut pe nicaieri. plus ca mai este mult la irigatii, si diverse. Au inghetat si refugiile de la Fundeni. Nasol.
Mai interesant ar fi aspectul ca la astia ritmul pare sa fluctueze simetric cu Piata Sudului.  :ugeek: Adica cand e vreun puseu... e in ambele locuri.
Lucrul la statia terminus s-a fasait. Imi face impresia ca nu au de gand sa o amenjeze curand, nu au continuat excavarea si au disparut cofrajele pentru betoanele de sprijin al malului. Deci... fara tramvai pana in iulie-august clar.
IMG1730.jpg (132.68 KB; downloaded 2978 times)
Trecere de pietoni? Mai bine bretea auto de intoarcere...
IMG1708.jpg (119.16 KB; downloaded 2975 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cat chin sa-i urmareasca pe bietii radioni...  :twisted:  Era mai simplu sa faca asa... ca rezulta prea clar ce si cum.
IMG1707.jpg (130.15 KB; downloaded 2859 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ah da? Asa fac? Lasa ca vad ei cum vin sa ii deranjez intr-o zi oarecare la ora 13-14. Sa vedem atunci :twisted:

Putin off: vad ca s-au potolit astia de la Bre sa preia reportaje foto de pe aici... cel putin la lucrarea asta.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asta ca dovada a lenei cronice de care sufera... Daca nu vin pozele la botul calului... nici calul nu le cauta.  :lol:
P.S. N-au "reporteri" sa scrie reportaje cate poze fac (numai) io.  :lol: Niciuna cu copyright pe ea (ca informatia trebuie sa circule nu sa fie arestata la domiciliu), puteau sa circule sa se umple internetul de ele...  :cry: Io am zis lene da... daca n-am fi vazut televiziuni prin instanta pentru santaj... poa' sa fie fie si un caz de... batista pe tambal.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cristy wrote:
Poftiti la somnicul de dupa-amiaza  :twisted:  :twisted: :

Hai sa lamurim chestia asta acum ca am studiat aftermath-ul inca odata (treaba asta s-a mai intamplat relativ de curand, pe la M5).
Deci primul pas este sa va intindeti dumneavoastra pe jos pe gresie in baie sau bucatarie sa vedeti daca reusiti sa stati macar 2 minute.
Deci daca oamenii aia stau intinsi pe pavajul refugiului, cu esapamentele a sute de masini defiland la nasul lor cu siguranta nu dorm. N-au cum. Sau au cum dar numai in doua feluri:
1. Sunt rupti de oboseala pentru ca n-au dormit doua nopti la rand.
2. Sunt rupti de beti.
Io va spun pe barba mea ca nu este nici una din astea. Ceea ce s-a intamplat acolo este o actiune gen "semnal de alarma". Oamenii aia au vrut sa atraga atentia asupa lor, si implicit asupra a ceea ce (nu) fac. Cu experienta de la M5 eu am banuit ca nu au fost platiti si au vrut sa ajunga la TV ca inceapa sa umble vorba in targ si Berna SRL sa-i plateasca. Iar azi mi s-a confirmat teoria. Azi pactic nu s-a mai miscat aproape nimic prin Pantelimon. La Granitul cel putin lucrul la tramvai este mort si asfaltarea a stationat.
Daca Sambata la ora 18:30 sudorii erau pe metereze... azi nu.
Lucrul asta asa cum am spus s-a mai intamplat pe la M5. Avem de acolo experienta si de acum stim care-i treaba.
Banuiesc ca dom' Sava a cam terminat-o de facto cu primareala si de acum si-a pus palma in...
CE SUNT CURIOS... daca povestea se va repeta la Piata Sudului, pentru ca au fost momente cand santierele astea 2 au accelerat si decelerat simetric, probabil pentru ca s-au facut simetric plati.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ca mici noutati... au aparut o parte din semafoarele mici la trecerea de pietoni de la INCERC si distantierii care separa pamantul de sina au trecut mai departe de punctul asta de reper inaintand spre Fundeni.

• 133 313
  • Posted:
  •  

S-a asternut uzura... la doua zile dupa s-a spart (iar) termoficarea (a 3-a sau a 4-a oara in decurs de un an) la Pantelimon 354.  :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Doamne, ce bine ar fi daca Romania ar inventa termoficarea WiFi !....
:D

Go to page:  1  ... 96 97 98 99 100 101 102  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”