MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094556 views

Go to page:  1  ... 156 157 158 159 160 161 162  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF puidemorosan

Bună seara.
În principiu nu sunt dezactivate.
Dacă tot zici, o sa băgăm sistemul pe test sa vedem ce zic toate difuzoarele din tren.
Promit ca săptămână viitoare facem o verificare pe trenurile din seria +8.
Merci de informație și toate cele bune.

Re: Trenurile CAF BodoMinea

CAF UT22 Putna în probe azi pe M2 (Piața Victoriei).

Am mers și eu cu UT18 și UT19 și confirm problema cu difuzoarele.

Re: Trenurile CAF Cristy

UT18- sens de mers Berceni, vagonul 4, partea stângă, ușa 4- nu îi funcționează beculețul de avertizare la închiderea ușilor.

Un nou tren de metrou pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, de vineri

"Metrorex informeaza publicul călător asupra faptului că, începând cu data de 13.05.2016, va fi pus în exploatare cu călători pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera) cel de-al cincilea tren tip BM3, denumit Nera, din pachetul de 8 trenuri care au ca termen final de punere în funcțiune 30.06.2016.", transmite Metrorex.

Compania adaugă că, în ultimele două zile, a fost efectuata recepția la punerea în funcțiune, în Depoul Berceni, de la firma CAF - Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles și predarea catre firma ALSTOM Transport, pentru mentenanță.

http://www.b365.ro/un-nou-tren-de-metro...re1np.dpuf

Re: Trenurile CAF aztec

In trenurile CAF face cineva curat sau odata cumparate raman asa pana se termina garantia..?
Acum nu stiu daca e un fenomen specific magistralei Berceni-Pipera...dar vad acelasi jeg pe jos zilnic...
Nu se gaseste la metrorex sau subcontractor  un angajat sa dea cu mopul prin vagoane macar saptamanar sau lunar....

Re: Trenurile CAF cris_m

La rama 2302 ultimul vagon, usa 3 stanga, cum te uiti spre postul de conducere al semiramei, se aude parca fluierat de la curent, iar motorul parca scoate un sunet nespecific. Constatat vineri, 13 mai.

Daca saptamana trecuta va aratam urme de rugina pe un tren vechi, se pare ca a sosit momentul sa va spun si despre CAFul 1309-2309, pe care il urmaresc din luna decembrie. Subsemnatul in cauza cred ca prezinta puncte de rugina in vagonul 4, langa ultima usa. Prima data cand am observat in iarna am crezut ca nu vad bine si am inceput sa frec cu mana peste acel inox sau ce o fi, dar niciun rezultat. Apoi am zis ca poate sunt pete de vopsea sau orice alte substante care vor fi curatate in timp, dar se pare ca nu e asa.
Azi de dimineata l-am prins iar si am decis sa fac o poza acelui loc care pare ca prezinta urme de rugina. Acum, serios, daca asta e rugina e un lucru grav din punctul meu de vedere, la un tren care nu are nici 2 ani impliniti.
Dar totusi nu ma arunc sa spun vorbe mari ca poate gresesc, si poate va spuneti si voi parerea.  :twisted:

20160516_070438 by Craisti, on Flickr
caf2.JPG (35.14 KB; downloaded 3010 times)
caf3.JPG (39.88 KB; downloaded 3013 times)

Re: Trenurile CAF freyutz

Acum o sa sara Metrorex ca n-ai voie sa faci poze la metrou  :lol:  :lol:  :lol:  stiu ei ce stiu cu regulile astea...  :lol:  :lol:  :lol:

Re: Trenurile CAF mcosmin

Pare a fi rugina in toata regula.
Sau elemente decorative  :twisted:

Re: Trenurile CAF freyutz

Mai, dar inox-ul parca nu ruginea. Sau nu este inox acolo ci doar in lateralul de sub geamuri?

Wikipedia: Acest tip de oțel este rezistent la coroziune

Da, ai dreptate. Atunci inseamna ca inox-ul pus de CAF e mai special...sau e tabla care imita aspectul acestuia. :lol:
Misterios oricum.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Mda, inox e prescurtat de la "inoxidabil" adica "care nu se oxideaza (rugineste)".
Deci acolo probabil nu este inox ci un alt fel de metal (otel).

Re: Trenurile CAF punmeister

Poate sunt firmituri de chipsuri... ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Sarcasm obviously)

Re: Trenurile CAF alexxd_31

Eu in santier verificam inoxul cu un magnet. Pe conductele de inox magnetul nu se lipea. (Inox de buna calitate)

Go to page:  1  ... 156 157 158 159 160 161 162  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”