Topic: Discuții diverse despre Metrorex
5666 posts, 1491865 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
mcosmin
Cele 51 de trenuri erau pt toate magistralele nu doar pt M5. M5 ar avea nevoie de maxim 26 de trenuri.
M5 va fi inagurata pe 1 decembrie 2017.
ByOnu wrote:
N-are nici cea mai mica legatura cu trenurile, ca doar avem suficienta flota pentru M5. Ganditi-va, de exemplu, ca inca de dinainte de a veni aceste 8 CAF-uri suplimentare aveam rezerva de parc. Deci , trenuri sunt. Ca nu-s suficiente de noua generatie, cui ii pasa. Adevarata problema este ca vom ajunge sa avem trenurile dar sa le tinem prin depou pe la Straulesti ca n-au pe unde circula la cat o lalaie la propriu cu M5. Si eu care eram optimist si ma bateam mereu cu pumnul in piept in argumente ca nu mai are mult, ca cel tarziu in 2017 este gata, etc.![]()
Ia ganditi-va daca se cumparau deja cele 51 de trenuri, atentie, aferente M5 pana la Pantelimon, iau noi am taiat macaroana la jumatate si facem doar pana la Iancului.
Cele 51 de trenuri erau pt toate magistralele nu doar pt M5. M5 ar avea nevoie de maxim 26 de trenuri.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
De ce sa ne hazardam si sa facem acum lucruri aiurea in graba... cum ar fi sacrificarea unei legaturi cu M4. Hai ca se fac 40 de ani de la cutremurul 1977. Mai aveti putina rabdare.
Sunt ele blocuri din 196X deja cu bulina pe ele si cica astea comuniste ar trebui sa tina 100 ani dar dupa 50... De ce sa ne hazardam.
ByOnu wrote:
133 313, ai oarecare dreptate, tocmai din acest motiv eu vad M5 de la Opera direct la Universitate, deoarece pana la urma statiile sunt problema si deranjul cel mare. Apoi de la Universitate la Mosilor, Foisor si Iancului. Si cam atat ca ne ajunge. Daca ai treaba la Cismigiu ia troleul, autobuzul sau M1 pana la Izvor, nu e nevoie de statie la Cismigiu, nici la Kogalniceanu sau pe unde mai viseaza astia statii.
De ce sa ne hazardam si sa facem acum lucruri aiurea in graba... cum ar fi sacrificarea unei legaturi cu M4. Hai ca se fac 40 de ani de la cutremurul 1977. Mai aveti putina rabdare.
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse despre Metrorex
133 313
Din 1990 tot un dezastru este la guvernare. Stai, spun prostii, ca in 1989 stateam adliteram pe intuneric!
Nu-i nici o noutate. Evident ca sa ai un guvern cu oameni care au fost pe la Bruxelles este chiar mai acrobatic, aia au vazut cum se fura si pe acolo, au mai invatat cate ceva fata de "prostovanii" strict ex-fsn.
De unde crezi ca le-a besit mintea seaca sa creasca spectaculos in timp record sumele, uitand ca ei nu-s Germania ci Romania.
Dar repet, ma nedumireste aplicatia ca asta nu informeaza CE FACE guvernul ci informeaza CE URMEAZA SA FACA. Ori aici este un mare semn de intrebare.
Din 1990 tot un dezastru este la guvernare. Stai, spun prostii, ca in 1989 stateam adliteram pe intuneric!
Dar repet, ma nedumireste aplicatia ca asta nu informeaza CE FACE guvernul ci informeaza CE URMEAZA SA FACA. Ori aici este un mare semn de intrebare.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Tot ce pot sa iti spun e ca "prezicerea viitorului" era una din cerintele ei principale. Adica trebuia teoretic sa iti arate cam cu o zi inainte ce urmeaza sa faca Guvernul (ca presa sa fie pregatita
). Bineinteles, asta poate fi total benevolent in cazuri de interes public, dar investigatiile corpului de control nu ar trebui sa ajunga in categoria asta. Cum ti-am spus, stirile astea vin "de undeva", nu le inventeaza echipa care se ocupa cu sistemul, si nici nu este rolul lor sa decida ce stire trebuie sa apara si ce stire nu.
Acum cred ca poti sa iti raspunzi singur la intrebare.
Tot ce pot sa iti spun e ca "prezicerea viitorului" era una din cerintele ei principale. Adica trebuia teoretic sa iti arate cam cu o zi inainte ce urmeaza sa faca Guvernul (ca presa sa fie pregatita
Acum cred ca poti sa iti raspunzi singur la intrebare.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Stația Tineretului, din seria celor uitate de Metrorex (alături de GdN2 și stațiile de pe Tronsonul Obor - D2 al M1): afișe cu traseul pentru (dez)informarea călătorilor care spun că M3 trece pe la Victoriei,la Unirii se intersectează doar cu M1 etc, "decorațiuni" care se desprind, tencuială vai de ea etc.
Stația Tineretului, din seria celor uitate de Metrorex (alături de GdN2 și stațiile de pe Tronsonul Obor - D2 al M1): afișe cu traseul pentru (dez)informarea călătorilor care spun că M3 trece pe la Victoriei,la Unirii se intersectează doar cu M1 etc, "decorațiuni" care se desprind, tencuială vai de ea etc.
20160510_154135-min.jpg (902.98 KB; downloaded 2405 times)
20160510_154242-min.jpg (733.3 KB; downloaded 2405 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Panourile acelea sunt in toate statiile de pe M2, mai putin la Piata Victoriei si la Piata Unirii.
Panourile acelea sunt in toate statiile de pe M2, mai putin la Piata Victoriei si la Piata Unirii.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Eu aveam impresia că sunt doar intre Unirii și Berceni. Anyway dacă nu s-au chinuit să le schimbe când au schimbat IMGB în Berceni puteau măcar să aplice aceași metodă și să lipească ceva sticker cu corespondentele corecte peste.
Eu aveam impresia că sunt doar intre Unirii și Berceni. Anyway dacă nu s-au chinuit să le schimbe când au schimbat IMGB în Berceni puteau măcar să aplice aceași metodă și să lipească ceva sticker cu corespondentele corecte peste.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Conform paginii oficiale a corpului de control, echipa era deja acolo cand s-a dat veste in tara:
https://www.facebook.com/Corpul-de-cont...3/?fref=ts
133 313 wrote:
Din 1990 tot un dezastru este la guvernare. Stai, spun prostii, ca in 1989 stateam adliteram pe intuneric!Nu-i nici o noutate. Evident ca sa ai un guvern cu oameni care au fost pe la Bruxelles este chiar mai acrobatic, aia au vazut cum se fura si pe acolo, au mai invatat cate ceva fata de "prostovanii" strict ex-fsn.
De unde crezi ca le-a besit mintea seaca sa creasca spectaculos in timp record sumele, uitand ca ei nu-s Germania ci Romania.
Conform paginii oficiale a corpului de control, echipa era deja acolo cand s-a dat veste in tara:
https://www.facebook.com/Corpul-de-cont...3/?fref=ts
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai acum ce era sa zica si ei... o dreg din ceas. Dar nu mai conteaza, timpul oricum se scurge rapid. Nu mai conteaza cateva luni acum.
Undeva pe la 1 iulie cel tarziu ar cam trebui sa se decida daca mai lasa batista pe tambal aiurea sau isi pun cenusa in cap. Io zic asa... prin tarile cu apa calda personajele care sunt prinse cu matza in sac, politicieni, functionari, politiceni-functionari au de urmat niste pasi. 1. Scuzele publice. 2. Cooperarea cu procuraturile in vederea repararii prejudiciului. 3... O sa ajungem si acolo dar deocamdata ne lipsesc 1 si 2, caci la noi indivizii astia procedeaza in felul urmator: 1. Isi duc destul pe la nas, ureche, buric... probabil in curand se vor scobi si in fund in vazul lumii. 2. Se duc "la pesie" sau "se retrag din viata publica".
Nu prea vad pe cine incalzeste cu ceva treaba asta. Si nu prea vad cum schimba treaba asta trendul de tara., care in momentul asta este... nasol.
Nu stiu ce cred astia ca fac... dar circul nu tine.
Pai acum ce era sa zica si ei... o dreg din ceas. Dar nu mai conteaza, timpul oricum se scurge rapid. Nu mai conteaza cateva luni acum.
Nu prea vad pe cine incalzeste cu ceva treaba asta. Si nu prea vad cum schimba treaba asta trendul de tara., care in momentul asta este... nasol.
Nu stiu ce cred astia ca fac... dar circul nu tine.
-
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
Am si eu o intrebare. Metrourile care incep sa circule la ora 5:00 care iau calatori, pleaca doar din capetele de linii sau sunt unele care pleaca din statii de mijloc (Unirii, Crangasi, Eroilor)?
Desi am cautat, nu am gasit raspuns in niciun topic pana acum.
Am si eu o intrebare. Metrourile care incep sa circule la ora 5:00 care iau calatori, pleaca doar din capetele de linii sau sunt unele care pleaca din statii de mijloc (Unirii, Crangasi, Eroilor)?
Desi am cautat, nu am gasit raspuns in niciun topic pana acum.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Sunt linii de garare si remize pe traseu, spre exemplu in statia Gara de Nord 1 sunt stocate 3 trenuri care intra (si ies) pe traseu in functie de numarul de calatori.
Ca sa iti faci o idee, plimba-te in weekend dimineata pe la 8-9 sa vezi pe unde sunt garate trenurile.
Sunt linii de garare si remize pe traseu, spre exemplu in statia Gara de Nord 1 sunt stocate 3 trenuri care intra (si ies) pe traseu in functie de numarul de calatori.
Ca sa iti faci o idee, plimba-te in weekend dimineata pe la 8-9 sa vezi pe unde sunt garate trenurile.
-
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
Stiu de remize, intrebarea mea era daca metrourile opresc si iau calatori imediat ce pleaca sau procedeaza asemanator cu RATB care au afisat "acces la.." pana ajung la prima statie de plecare.
De exemplu daca intru la 5:00 la Eroilor si vreau sa merg spre Preciziei, sper ca exista un metrou care pleaca mai devreme de la Unirii / Eroilor si nu trebuie sa astept pana la 5:25 cand soseste primul tren de la Anghel Saligny.
Stiu de remize, intrebarea mea era daca metrourile opresc si iau calatori imediat ce pleaca sau procedeaza asemanator cu RATB care au afisat "acces la.." pana ajung la prima statie de plecare.
De exemplu daca intru la 5:00 la Eroilor si vreau sa merg spre Preciziei, sper ca exista un metrou care pleaca mai devreme de la Unirii / Eroilor si nu trebuie sa astept pana la 5:25 cand soseste primul tren de la Anghel Saligny.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Da da, numai maine nu-i poimaine...
mcosmin wrote:
Da da, numai maine nu-i poimaine...
📖 Pagination options