MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722070 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 373 374 375 376 377 378 379  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Ar fi o solutie, insa ca membru nu-mi pot aroga dreptul de a vorbi in numele asociatiei.
Insa pot aprecia un efort al asociatiei de a incepe un demers de acest gen, singulara sau in asociere cu alte forumuri de infrastructura.
Si nu trebuie scoasa lumea in strada, trebuie mai intai o campanie in presa privind nemultumirea, ...apoi incet cu incet se va face si masa critica si lumea va reactiona.
Conteaza enorm sa poti canaliza nemultumirea si a arata cauza.
Dau exemplu cel cu Ghencea (cartier Latin).. a avut ceva efect.
Si acolo doar sa inceapa lucrarile.

Daca se considera un topic interesant poate fi facut separat, eu cred ca merita, chiar daca nu se concretizeaza...macar ca inceput. Poate unit cu petitia aia catre metrorex...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Da... dar am io o sugestie... lasati-o dupa alegeri sa nu va treziti cu vreun candidat gen neamprost care se trezeste sa isi asume munca voastra.  :twisted:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Glumim-glumim, dar eu cred ca e de rau daca Guru nu mai da din casa, ii e teama sa nu transpire in presa. Ce bine ar fi daca ar cere cineva acces pentru poze, conform sugestiei.

Sa mai pun si eu paie pe foc: nu cred ca se lucreaza prea tare nici in subteran. Au spus ca pastreaza goluri tehnologice pentru introducerea in subteran a materialelor. Ati vazut vreo cifa, vreun camion cu gresie?... Poate pe la Academie? Dar de ce nu s-au inchis golurile atunci. E ceva putred rau de tot in Danemarca.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului George

O varianta ar fi sa lasam chestia publica dupa locale, ca sa nu o foloseasca indivizi gen Stefan Florescu si altii... :?

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

133, ti-am sters postul cu politrucii si parintii lor.
Vezi ca interventia e cu rosu.

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului t530

Dragi tovarasi,

Haideti sa-l ascultam pe domn director de la minutul 1:05 https://www.facebook.com/metroul.tanar/videos/771844496286174/

:popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

andrei11 wrote:
133, ti-am sters postul cu politrucii si parintii lor.
Vezi ca interventia e cu rosu.

Asta nu inseamna ca am mai putina dreptate.  :ugeek: Io nu prea zic lucruri la intamplare.
Dar sa nu ne pierdem in detalii. Ia uite ce ridicari topo se refac prin Pantelimon. Si nu, nu-s ale radionilor. Aia le au cu rosu inchis si albastru si sunt urate si anoste, nu-s in culori din astea fluorescente.
Chisinau.
IMG1620.jpg (84.62 KB; downloaded 2260 times)
Aproape de Lt. V. Manu.
IMG1623.jpg (76.76 KB; downloaded 2261 times)

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului aztec

Personal ma intereseaza finalitatea demersului, respectiv terminarea santierului, mai putin cine incearca capitalizarea demersului...
Si cum suntem bagati in seama doar inainte de alegeri....poate chiar acum e momentul de profitat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mie imi face impresia ca nu prea intelegeti cu ce va confruntati. Nici o petitie nu va putea baga M5 pe buget. Si cam asta ar fi singura speranta sa se miste ceva realmente. Metrorex s-a lins pe bot la fonduri europene de la licitatia de trenuri. Doar ca inca se tine batista pe tambal. Probabil undeva dupa alegerile parlamentare o sa vina un nou guvern (cat o rezista si ala...) si o sa trambiteze "greaua mostenire" si abia atunci va vedea orisicine la liber amploarea dezastrului.
Si problema nu se pune ca in "vremurile bune", de unde taiem sa bagam la M5, austeritate, taieri de pensii si salarii. Ca daca mai taie careva ceva si scad salariile la privat n-or sa mai aiba astia picior de fierar si dulgher prin tara, poate doar pensionari.
phUTI oricum n-o scoate la liman pe partea lor. Odata din cauza de oferta si odata din cauza a cine si ce sunt ei. Niste...
Deci repet, orice staruinta... dupa toamna, ca acum n-aveti la cine. Acum toti ar promite-o si pe ma-sa. Doar ca nu prea le vine, ca e clar ca ziua ca nu au cum.

aztec wrote:
Personal ma intereseaza finalitatea demersului, respectiv terminarea santierului, mai putin cine incearca capitalizarea demersului...
Si cum suntem bagati in seama doar inainte de alegeri....poate chiar acum e momentul de profitat.

@aztec: ai dreptate. Acum trebuie batut fierul cat e cald. E o problema reala, demna si de campania electorala!  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pacat ca Metrorexul nu-i la primarie...  :twisted:

Ce vesti ne dai si tu, 133...nu degeaba nu te mai citesc!  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ghinion, tot aveti numai doua optiuni:
1. Sa fiti realisti.
2. Sa fiti nerealisti.
:lol:
Problema este ca negarea face mult rau, mai mult chiar decat tampenia in sine. De asta problema se tot cronicizeaza. Ei se mint in continuare ca vor reusi sa se scoata cumva basma curata, sa ramana care cu ce a furat...

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Realist vorbind, trebuie asteptat raspunsul la solicitarea noastra. Poate fi previzibil raspunsul, dar va fi cu semnatura si stampila pe el. Mai departe vedem cum procedam. Dar nu cred ca e cazul ca Asociatia Metrou Usor sa se ocupe cu mobilizarea de mase critice, pentru orice scop ar fi asta. Asta asa, ca parere personala.

Go to page:  1  ... 373 374 375 376 377 378 379  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”