Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1216644 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

shoppy wrote:
Schema:

Pila, rampa neatacata
Pila, rampa, pilon, tablier atacat dar neterminat
Pila terminata

Referitor la schema lui Shoppy (noh bine ca nu imi trage poza in quote...), mie imi da cu virgula coltul din stanga jos. Daca nu cumva suntem in UK sau Japonia, pilele pentru rampa de coborare de pe pasaj pe directia A1 -> Crangasi ar trebui sa fie peste carosabilul actual, iar unde sunt pe desen patratelele negre pentru pile ar trebui sa fie breteaua directiei Lujerului -> Grozavesti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului siciltir

Fratilor, ce ne facem?  Mister Danes nu figureaza in lista de exproprieri!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Aoleu! Nu o fi nevoie. Dacă intră consilier sau ce o iesi la Primărie, rezolva el.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

@shoppy

Ce fel de Google earth ai ca la mine e poza veche de cand nu era blocul de langa familia Danes.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului t530

@chevic - In google earth sus ai o iconita un ceas cu o sageata peste el. Daca apesi pe acea iconita iti arata imagini din diverse zile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

--------
5-9-2016 9-42-28 PM.png (11.55 KB; downloaded 2556 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Stiam de asta dar am presupus ca atunci cand se deschide se afiseaza cea mai recenta versiune si nu am mai verificat. Am dat pe an si imi apare blocul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Wadan

zapacitu wrote:
shoppy wrote:
Schema:

Pila, rampa neatacata
Pila, rampa, pilon, tablier atacat dar neterminat
Pila terminata

Referitor la schema lui Shoppy (noh bine ca nu imi trage poza in quote...), mie imi da cu virgula coltul din stanga jos. Daca nu cumva suntem in UK sau Japonia, pilele pentru rampa de coborare de pe pasaj pe directia A1 -> Crangasi ar trebui sa fie peste carosabilul actual, iar unde sunt pe desen patratelele negre pentru pile ar trebui sa fie breteaua directiei Lujerului -> Grozavesti.

O sa apara si acolo niste benzi de circulatie pentru ca drumul actual va fi translatat peste patratelele negre desenate de shoppy.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Acolo le-am pus asa orientativ, nu stiu exact unde o sa fie, mai mult, e cam clar ca nu o sa fie fix acolo, ca nu trebuie sa faci zid de sprijin la un teren unde pui pile, deci acolo ar trebui sa fie benzi.

siciltir wrote:
Fratilor, ce ne facem?  Mister Danes nu figureaza in lista de exproprieri!

Cum nu? Ii papa 19mp!
Pardon, am confundat inculpatul. Rog scuze!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Unde vezi asta ?!...
Dacă e aşa :bere:

Stai ca am vazut stramb si am incurcat gainile...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului antonio

E de asteptat sa vedem progrese de la o saptamana la alta, insa ar fi interesant de aflat cam cati oameni sunt pe santier zilnic si cam ce procent din lucrare e finalizat. Doar asa ne-am putea face idee daca intr-adevar sunt sanse sa fie finalizat pana la sfarsitul anului.

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”