Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLărgire Prel. Ghencea și pasaj peste DNCB spre Domnești

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

633 posts, 204688 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 46

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Curge termenul de 10 zile... Contestații la contestația , contestației după care se face contestație la contestația contestației si tot așa.

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului sss

In stil romanesc, boala lunga, moarte sigura!
Pe Hotnews apare si un plan al giratoriului suspendat, nu stiu cat de real si actual este.
image-2015-10-30-20542732-41-pasajul-suprateran-tip-giratoriu-domnesti.png (235.04 KB; downloaded 4256 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului siciltir

Pun pariu ca nu e gata pana in 2020!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Schema pare cat se poate de reala; va fi cu siguranta mai eficient decat ce avem acum si la A1... dar intr-adevar pana va fi gata... se vor mai scurge alegeri...

Constructia giratoriului geaman de la Blejoi a durat dublu ca timp fata de cat s-a contractat. Si acolo nu a fost traficul care este pe centura Bucurestiului. Vor veni cu aceleasi scuze nesimtite sau vor inventa altele noi, la fel de nesimtite?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Vor veni probabil cu pretenții de majorări de sume etc. Dar stați puțin ca nu s-au apucat. Sa vedem daca apar contestații si după acea alte si alte contestații. Ce legislație tâmpită...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

:) Funny ... CNADNR-ul a luat problema în mână cam târziu. Se adevereşte încă odată că am avut dreptate cu privire la competenţa teritorială şi la cine trebuie să construiască pasajul ăla...

Era normal sa fie de competenta incompetentilor din CNADNR, drumul se numeste DNCB! Ca vroia si Oprescu o feliuta din tort asta e altceva!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Are şi primarul (cine o fi...) o feliuţă pusă deoparte...
Doar pasajul este al CNADNR, lărgirea rămâne la PMB... :D
Greşesc ?!...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Sa [bip] eu daca in situatia de fata comunistii nu aveau reguli mai simple. Stiu ca se poate si in capitalism, dar cineva nu vrea.

Largirea soselei Prelungirea Ghencea cade in sarcina primariei!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

siciltir wrote:
Largirea soselei Prelungirea Ghencea cade in sarcina primariei!

Cel putin pana la limita admistrativa a MB.

Hmmm, aici poate ne desluseste cineva! M-am uitat pe harta si intr-adevar, limita nu este centura, dar pe de alta parte figureaza ca dn 6!

Go to page:  1  ... 4 5 6 7 8 9 10  ... 46

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lărgire Prel. Ghencea și pasaj peste DNCB spre Domnești  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433207 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”