Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateStrăpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

4158 posts, 1217309 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 145 146 147 148 149 150 151  ... 297

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Viteza luminii :
De când e Splaiul splai intre Grozavesti si Ciurel malul stâng a fost cu trafic "local". Pot spune chiar specific, acolo e zona caminelor (si nu numai ). Cand splaiul va deveni din "local" in trafic "de tranzit"  ce si cum se va intampla ? Oricum accesul Camine - Politehnica va trebui facut pe pasarela. Parere proprie. Si oricum pe acolo marea majoritate a pietonilor sunt sub 30 de ani, deci se poate o pasarela. Vorbesc in viitor, cand se va da drumul la tranzit.
Se vor monta " Gendarme couché " ?  ( Stiu ca le spune altfel, dar eu cand am invatat circulatie asa le spunea, desi in Romania la acea data nu existau ).
5-8-2016 8-50-17 PM.png (10 KB; downloaded 3051 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

shoppy,
:bere:

Asta e casa prin al cărei balcon trece pasajul ?!...

Dacă da... :lol:

P.S.
De când aştept poza asta... :D

Da, e unica casa acolo. Parca e aceeasi, nu ?  :mrgreen:
Danes.png (699.72 KB; downloaded 3054 times)

Ştiu Andrei, era doar bășcălie...
Şi ăsta vroia să se demoleze pasajul/podul/străpungerea că nu îi pică lui bine ?!...

Ei bine, ghinion de neşansă !....
:lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Wadan

shoppy wrote:
A aparut si cealalta grinda si se sudeaza, au aparut si alte piese metalice, nu imi dau seama daca sunt pentru grinda sau o contravantuire.

O parte din piese sunt pentru prima parte a suprastructurii metalice, iar tevile respective cel mai probabil sunt pentru sprijinirile temporare ale grinzilor.

Va rog fara campanie electorala. Multumesc. Mesajele despre campanie au fost sterse. Dupa 5 Iunie putem discuta la Club pe marginea subiectului cât dorim.

După 5 iunie nu mai discutăm, ne împăcăm cu soarta... :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

O pot translata mai în spate daca se înțeleg și este loc. La alții cum e posibil si la noi nu? Se mutau blocuri pe vremea lui Nea Nicu'.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Ce sa translateze dom'ne, ca e loc acolo de 2 benzi plus trotuar! Singura problema e ca tre sa il exproprieze ce aproximativ 10mp de curte... aducandu-i trotuarul la 1m de casa (sau ceva de stilu). Normal ca nu-i convine! Acu cine l-o fi pus sa-si traga cosmelia la strada... eu nu stiu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului panzer01

Super foto reportaj Shoppy. Multumim.

Partea metalica galbena este cofraj?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Da, este cofraj, asteptam inceperea armarii, dar se pare ca echipa a avut front prin alte parti.
Vedeti ca schema este un pic gresita, mai este cofrat pana la pila urmatoare fata de schema.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului siciltir

Azi se lucra in ritm sustinut!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex1968

Confirm, la 11.30 se lucra bine

Go to page:  1  ... 145 146 147 148 149 150 151  ... 297

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Splaiul Independenţei – Ciurel – A1  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463924 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”