Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 616324 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
133 313
Gata, le-am gasit.
Gata, le-am gasit.
IMG1746.jpg (147.92 KB; downloaded 2581 times)
IMG1747.jpg (147.13 KB; downloaded 2578 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Tu le-ai găsit, apa nu !...
Pariem că sunt asfaltate ?...
Tu le-ai găsit, apa nu !...
Pariem că sunt asfaltate ?...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Nu pariez ca pierd. Chiar daca ar fi la vedere, apa nu alearga la deal dupa ele...
Nu pariez ca pierd. Chiar daca ar fi la vedere, apa nu alearga la deal dupa ele...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
La ce distanța sunt puse aceste colectoare unele de altele?
P.S.: După finalizarea lucrărilor pe Șoseaua Iancului am propus blocarea topicului cu poze, acum as vrea sa propun si blocarea topicului cu poze aferent tronsonului Granitul-Lacul Pantelimon, deoarece si acolo s-au terminat lucrările! Mulțumesc.
La ce distanța sunt puse aceste colectoare unele de altele?
P.S.: După finalizarea lucrărilor pe Șoseaua Iancului am propus blocarea topicului cu poze, acum as vrea sa propun si blocarea topicului cu poze aferent tronsonului Granitul-Lacul Pantelimon, deoarece si acolo s-au terminat lucrările! Mulțumesc.
-
- Costin
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Mersi!
Acum ca ma uit mai bine sunt aproape trei ani diferența între finalizarea celor doua segmente din același proiect de modernizare! Dacă se chinuiau puțin aveau timp sa facă si metrou si sa si refacă "lucrările de la suprafața", hai poate cu un an intârziere.
Mersi!
Acum ca ma uit mai bine sunt aproape trei ani diferența între finalizarea celor doua segmente din același proiect de modernizare! Dacă se chinuiau puțin aveau timp sa facă si metrou si sa si refacă "lucrările de la suprafața", hai poate cu un an intârziere.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Revenind la chestiuni mai solide... A inceput betonarea ultimelor doua portiuni de linii nebetonate dintre Fundeni si Spital. Se monteaza copertinele la refugiul Spital (sens spre Fundeni), a inceput (miracol) excavarea in statia terminus de la Granitul (dar moale rau). PHUTI cableaza semaforizarea in intersectia cu Fundeni deci trebuie evitata zona. Partea de asfaltare este in asteptarea finalizarii ridicarii capacelor de camine la cota intre Spital si Granitul, probabil ca de maine incolo... Refugiile de la Fundeni sunt aproape gata, cel putin ca pavaje si balustrada, lipsesc copertinele. Se mai sudeaza sporadic intre Incerc si Fundeni pe la linii, se monteaza piese amortizoare pe la linii in zona dinspre Chisinau. Catenara nimic.
Revenind la chestiuni mai solide... A inceput betonarea ultimelor doua portiuni de linii nebetonate dintre Fundeni si Spital. Se monteaza copertinele la refugiul Spital (sens spre Fundeni), a inceput (miracol) excavarea in statia terminus de la Granitul (dar moale rau). PHUTI cableaza semaforizarea in intersectia cu Fundeni deci trebuie evitata zona. Partea de asfaltare este in asteptarea finalizarii ridicarii capacelor de camine la cota intre Spital si Granitul, probabil ca de maine incolo... Refugiile de la Fundeni sunt aproape gata, cel putin ca pavaje si balustrada, lipsesc copertinele. Se mai sudeaza sporadic intre Incerc si Fundeni pe la linii, se monteaza piese amortizoare pe la linii in zona dinspre Chisinau. Catenara nimic.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
AMR... 3 saptamani (poate 2, cu heirup si fara ploaie).
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Asa, ca si chestie, de ce tot pociti numele acesta ? PHUTI. Si Dominatrix avea ceva cu ei.
Asa, ca si chestie, de ce tot pociti numele acesta ? PHUTI. Si Dominatrix avea ceva cu ei.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Vezi la topicul "Sistemul de management al traficului".
Si cat costa "mentenanta" lui anuala.
Vezi la topicul "Sistemul de management al traficului".
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu ma uit.
Fraier e cel ce dă, nu cel ce cere !
Nu ma uit.
Fraier e cel ce dă, nu cel ce cere !
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Teoria asta este defecta. Cel ce da este si cel ce cere, se cheama partid si detine atat inaltii functionari cat si firmele abonate la contracte cu statul (aka sponsori).
Dar nu conteaza. De retinut: AMR 3 saptamani (poate 2 cu heirup).
Teoria asta este defecta. Cel ce da este si cel ce cere, se cheama partid si detine atat inaltii functionari cat si firmele abonate la contracte cu statul (aka sponsori).
Dar nu conteaza. De retinut: AMR 3 saptamani (poate 2 cu heirup).
Sa nu-i stric lui cris m reportajele...
IMG1560.jpg (133.05 KB; downloaded 2818 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Deci taman înainte de alegeri...
Ce coincidenţă incredibilă !...
133 313 wrote:
Deci taman înainte de alegeri...
Ce coincidenţă incredibilă !...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Doar atat? Nu au mai facut nimic de cand am fost eu acum 2 saptamani? Dezamagitor
Doar atat? Nu au mai facut nimic de cand am fost eu acum 2 saptamani? Dezamagitor
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination