Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 694699 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 166

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

You think so?  :twisted: Politica din nefericire pentru ea (ca s-a autodelasat prea grav) nu prea mai poate sa rezolve mare lucru. Credeam ca este evident by now. Adica poti sa pui latraii sa latre dar oamenii isi vad de ale lor. Io zic ca nu de politica duceti voi lipsa acum, s-ar putea sa duceti mai mare lipsa de personal calificat. In toate domeniile.  :twisted: Iar politica nu are solutii nici macar pe termen scurt, de mediu si lung nici vorba. Tocmai pentru ca... latrai.
Poate ca firmele vor vrea sa dea spaga, poate ca politicienii vor vrea sa ia spaga... poate ca circul securistic cu sacrificarea strict a puiandrinilor-unelte care nu mai au loc in "bugete" o prinde la cativa guracasca, dar trebuie sa platesti niste lucrari EXECUTATE ca firmele sa aiba din ce plati spaga. Vezi tu, de fapt fraiele nu mai stau deloc in mana politicii, de nici o culoare si mi se pare socant ca sunt oameni cu pretentii pe aici care inca nu s-au prins.  :twisted: Nu politica decide daca se misca treaba from now on. Si nici patronii penali. Stati cu ochii pe BAC anul asta. Ca sa loviti realitatea cu moalele capului.  :lol: Ca cu posdru ne-am lamurit.  :twisted: Stati cu ochii mari de tot pe banci. Ca guvernele tot maresc valoarea la MTN dar dupa darea in spaga nu cred ca se mai inghesuie multi sa il imprumute.  :lol: Ba o sa fie foarte distractiv cand or sa inceapa bancile sa se trezeasca in posesia unor garantii obtinute ilicit/penal de cei care au garantat cu ele. Ce fac obiectul unor confiscari pentru recuperari de prejudicii, fara de care MTN ala o sa mai creasca cu cateva miliarde pe an pana zice toata lumea pas.  :twisted:
Nu cascati gura la politica, trece prezentul pe langa voi si-l ratati.  :twisted:
P.S. Rectificare bugetara? Da... o sa vedeti din astea. Si n-or sa va placa.

Deci hai sa fiu putin mai clar in legatura cu penuria de personal calificat. Treaba este in felul urmator, daca politica nu se straudieste sa se alinieze vestului Europei si conditiilor de nivel de trai prin maturizare... no problem. Ne facem si noi ca n-avem experienta si nu prestam munca calificata, decat in strainatate, astfel incat domnii politicieni sa trebuiasca sa importe tot, de acolo. :twisted: Un embargo mai colosal nu vad posibil. Poate asa se dezvata si Romania de meteahna sclaviei si muncii patriotice si poate lasa comunismul in urma cu adevarat.  :P Este momentul oportun sa dispara "imunitatea". Oportun si inca destul de intarziat, iar amanarea va avea consecinte... nasoale.  :ugeek: Daca fiecare isi mentine exceptiile proprii de la linia UE... UE o sa se restranga intr-un final.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Dar de ce zici tot timpul "voi"? Te-ai uschit pe meleaguri straine?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cel putin cu impozitarea...  :twisted: Doar sa nu ma gaseasca astia prin paradisul fiscal...  :lol: Si sa-mi ia calul de la bicicleta. Ma refeream la "voi" care mai credeti ca lucrarile publice sunt dependente de politica si nu va prindeti de altele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Ah, m-am linistit. E doar alienare  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Poi io nu ma identific cu tari in care primarii stau 4-5-6-7 mandate... la intrecere cu Ceausescu si se autointituleaza liderii de suflet ai natiunii (ca Pierdole). Sorry, no can do. N-oi fi nici primul nici ultimul care a fugit de asta. Si sincer am vazut niste chestii inspaimantatoare in ultima vreme.  :shock:
Acum pe bune, tu te-ai mai apuca sa mituiesti un primar care pica a doua zi?  Valabil si cu ministrii. :twisted: Doar asta-i morala invataturilor pe care incearca sistemul sa le administreze alora mai slabi de inger. Sa elimine din concurenta acerba care a dus spaga prea sus.  :lol: Atata de sus ca n-a mai ramas destul pentru lucrarile efective si au inceput autostrazile sa iasa fara fundatii.  :lol:  :lol:
Nasol de nealinenati, ca or sa trebuiasca sa faca cheta, daca prejudiciile nu se recupereaza din prostioarele pe care le-au cumparat aia cu mitele, vile pe la cucuieti, masini rupte pe potecile patriei si cine stie ce nimicuri si zorzoane, gablonturi, cioburi, picturi lupestre...  :lol:

Deci daca mita nu mai ai de ce sa dai... mai ramane sa dai niste salarii. Acu' sa vedem cui le dai. Lu' cumnata lu' primaru', lu' nepoata lu' consilieru', lu' socra lu' ministru' sau lui ingineru', tehnicianu' si soferu' :twisted:  :lol: Ca daca dai la unii dar nu si ceilalti impasul este acelasi, desi cinstit nu-i decat intr-un singur fel.  :ugeek:
Daca nu dai spaga primesti un contract de 3 lei, daca nu dai salariul primesti o munca de 2 lei. Calculati dvs. restul.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Costin wrote:
Eu nu vad campanie electorala mai sus, pentru nimeni. TibiV e evident ironic. Ma rog, eu zic ca e evident...

Este doar campanie contra.
Contra tuturor, din păcate...

Şi evident am vrut să fiu ironic.
Dar mi-a ieșit sarcastic-îndurerat...

Mi-e şi jenă să mă duminică la NG şi să ştiunu am ce poza... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Am fost... Ca să nu credeţi că m-am lenevit...
Dar nu am avut motive să fac nici o poză.

Vă puteți uita la pozele din ultimele două săptămâni, pozele din aprilie.
Totul arată exact la fel... :((

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Mda, asta am vazut si eu si ieri si duminica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Podul acesta peste Canalul Dambovita si necontinuarea lucrarii spre Berceni va avea consecinte nefaste asupra intersectiei de la Târg...parerea mea. Cu toate ca pana atunci pasajul de la BIG se va inaugura ( probabil ). La Târg - cu sau fara podul de pe Inelul Median  ( Autostrada Suspendata ) ar fi trebuit un pod in stilul celui de la Mihai Bravu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La ce coada se face pe Splai si sus pe Vitan, cu siguranță e nevoie de o solutie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Dupa ce Grigorescu va supratraversa garla si va fi facuta jonctiunea cu Oltenitei, primul lucru pe ordinea de zi ar fi inversarea prioritatii la intersectia de la targ Vitan. Asta ar rezolva foarte multe, zic eu. Desigur, modernizarea ar fi si ea o solutie, insa nu imi fac iluzii: orice lucrare ar dura oricum 3-4 ani.

Vor fi sensibil mai putini cei care vor schimba directia, date fiind celelalte doua noduri mari care ajung in aproximativ aceeasi zona.

Problema va fi insa, garantat, la intersectia C Ressu / T Pallady cu Grigorescu...

Aha ! Pasaje la :
1) Petricani / Lacu Tei
2) Doamna Ghica / Colentina
3) Doamna Ghica  - Chisinau / Pantelimon
4) Chisinau - Nicolae Grigorescu / Basarabia
5) Nicolae Grigorescu / Brâncuşi
6) Nicolae Grigorescu / Liviu Rebreanu
7) Nicolae Grigorescu / Theodor Pallady.
zapacitu wrote:
Dupa ce Grigorescu va supratraversa garla si va fi facuta jonctiunea cu Oltenitei, primul lucru pe ordinea de zi ar fi inversarea prioritatii la intersectia de la targ Vitan.

Nu inteleg...Din cate stiu eu semaforul pe Vitan tine mai mult decat cel de pe Splai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

andrei11 wrote:
Se bagă cineva ? Eu le-aş face toate deodata. Stam   5 ani blocati dar dupa aceea "parfum". Ce spuneti ?

Sincer... nu am bani sa cumpar atata popcorn ...ca nu o sa pot decat sa ma uit la filme. Trafic ioc!
andrei11 wrote:
Nu inteleg...Din cate stiu eu semaforul pe Vitan tine mai mult decat cel de pe Splai.

Pai da, eu vreau invers: prioritate pe Splai la intersectia Targ.

zapacitu wrote:
Pai da, eu vreau invers: prioritate pe Splai la intersectia Targ.

Nu stiu ce sa spun, nu ies niciodata spre A 2 pe acolo...Numai "clasic" pe Pallady sau Drumul Intre Tarlale. Si invers la fel.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”