MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5666 posts, 1491792 views

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 405

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex Adrian Rosca

Era ideea ca se acopera toti peretii cu panouri de reclama, riglele si stalpii metalici montati pe peretii caseta pentru asta erau. Insa socoteala de pe planseta nu s-a potrivit cu aia din subteran si mizeria a ramas la vedere.

Metrorex trateaza insa cu dosul astfel de situatii.  :x

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Da, numai ca panourile Euromedia (de la vremea aceea) nu erau cat jumatate din statie in lungime ca cele de la Spectacular :popa:

Re: Discutii diverse despre Metrorex cris_m

O veste buna: a disparut restrictia dintre Romana si Universitate pe sensul spre Berceni. :)

Re: Discutii diverse despre Metrorex aztec

Intrebare ca tot a fost discutata problema statiei de la gara.
Intr-un viitor incert o sa avem legatura cu Otopeni de la Gara de Nord .
Care statie?  De pe M1 sau M4 ?
Daca se va construii si  legatura cu gara Progresul...de la care statie?
Pt ca tare da cu virgula problema corespondentei acuale de la GN1 si 2.
Facem alta, demolam si refacem sau lasam asa...

Re: Discutii diverse despre Metrorex punmeister

Cea de pe M4.

Re: Discutii diverse despre Metrorex mcosmin

Cum sa demolezi? e aproape imposibil sa mai schimbe ceva la Gara de Nord. Poate decat sa faca un pasaj de corespondenta intre peroane, dar si asa este extrem de dificil.

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Corespondenta intre M 4 ( 6 ) si M 1 se face la Basarab. Nu la gara. Statia de la gara a lui M 1 ar putea sa se numeasca Gheorghe Duca si atunci nu ar mai fi confuzie. S-a mai vehiculat ideea asta de mai multe ori, nu inteleg de ce vreti corespondenta la gara cand corespondenta se face superdecent la Basarab.

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Pentru ca incomptetentii de la Metrorex o deseneaza pe toate hartile lor ca legatura la fel ca pe cea de la Basarab sau la fel ca pe cea de la Unirii.
Problema la Gara este ca Metrorex vrea turnincheti in cat mai putine locuri ca sa fie mai usor de intretinut si de pazit, normal ar fi sa fie turnicheti la toate coborarile in subteran si atunci nu ar mai trebui sa platesti ca sa faci transferul, bine oricine ar face o data la Basarab si o data la Nord nu ar mai calca la Nord chiar daca nu s-ar palti, dar  lunar sunt oameni care nu stiu, se uita pe hărţi si isi iau teapa.

Sau fiti atenti, minune, pe Metrorex.ro acum apare o harta in care e desenat corect. Bine, M4 e inca in pregatire da e mai finalizata decat M5, si acum apar niste patrate rosii langa unele statii, acelea oare ce sunt? Mai e si un ghid turistic in continuare, fara diacritice si de mai jos de toata jena, merita vazut.
http://www.metrorex.ro/Resurse/Harta/harta2016_apr.pdf

Niste [bip], [bip]. Cei de la Metrorex, evident. Poate le face un pustiu de bine cineva si le spune si lor. Cred ca cei care concep hartile n-au intrat niciodata in subteran. :evil:

Re: Discutii diverse despre Metrorex cris_m

Patratele sunt statiile unde sunt obiective turistice, ghicesc eu.

Pe harta mai sunt si alte probleme, sunt statii la care nu sunt trecute unele lifturi - la Victoriei de exemplu. Macar sa fi zis ca aveau ditamai reteaua ca-n New York ... pana si astia la RATB sunt in stare sa tina onorabil ritmul cu toate schimbarile care intervin...  :roll:

Vezi ce am scris eu mai sus ^^^.  :roll:
Daca-mi dau 1000 EURO le fac eu o harta meseriaşă. Nu-mi ia mai mult de 3 saptamâni ( 120 ore de lucru ).

Re: Discutii diverse despre Metrorex iliutu

Si nici n-au roza aia pe care nimeni nu a inteles-o!

Re: Stiri si articole din presa mcosmin

PROGRAMUL METROREX de PAȘTE. Cum va circula metroul în zilele de SĂRBĂTOARE

Programul metroului va fi prelungit în Noaptea de Înviere. Administraţia Metrorex a anunţat cum vor circula trenurile de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale.

În noaptea de 30 aprilie/1 mai 2016, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 şi 01:30 la un interval de circa 10 minute şi între orele 1:30 şi 05:00 la un interval de 20 minute, anunță Metrorex.

În perioada Sărbătorilor Pascale (30 aprilie- 2 mai 2016), trenurile de metrou de pe toate cele patru Magistrale vor circula la un interval de timp cuprins între 9 şi 10 minute.

Pe tronsonul comun al Magistralelor 1 şi 3, cuprins între staţiile Dristor 1 şi Eroilor, trenurile vor circula la un interval de 4-5 minute.

Statia Nicolae Grigorescu a fost dat afara din tronsonul comun :lol: ?

Re: Stiri si articole din presa alexxd_31

La Grigorescu sunt doua peroane..

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 405

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463923 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”