Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 614433 views
📖 Pagination options
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
cris_m
Imediat si poze... acum se incarca pe Flickr
Imediat si poze... acum se incarca pe Flickr
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pe asta am lasat-o pentru discutii... nu arata deloc rau, exceptand masinile din stanga care sunt parcate neregulamentar

20160423_133233 by Cristi M, on Flickr
Pe asta am lasat-o pentru discutii... nu arata deloc rau, exceptand masinile din stanga care sunt parcate neregulamentar

20160423_133233 by Cristi M, on Flickr
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Am urmarit reportajele voastre cu mare interes
Acum am si eu o propunere:
Statiile noi, acoperite sunt o reusita, dar de ce nu s-a gandit nimeni ca acele statii sa aiba si un geam lateral, cat sa nu impiedice calatorii sa se miste pe acel peron, dar sa opreasca vantul, eventual chiar viscolul. Nu este mereu vara in Bucuresti...Chiar si vara, ar opri un torent de ploaie
Am urmarit reportajele voastre cu mare interes
Acum am si eu o propunere:
Statiile noi, acoperite sunt o reusita, dar de ce nu s-a gandit nimeni ca acele statii sa aiba si un geam lateral, cat sa nu impiedice calatorii sa se miste pe acel peron, dar sa opreasca vantul, eventual chiar viscolul. Nu este mereu vara in Bucuresti...Chiar si vara, ar opri un torent de ploaie
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Ca ar fi doi pereti si un acoperis si nu s-ar mai putea fuma in statii
Ca ar fi doi pereti si un acoperis si nu s-ar mai putea fuma in statii
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
Poza de mai sus cu spatiile verzi arata bine, spre deosebire de spatiile de pe Iancului, care sunt defapt doar namol mai nou, datorita bizonilor care au parcat si continua sa parcheze acolo...
Poza de mai sus cu spatiile verzi arata bine, spre deosebire de spatiile de pe Iancului, care sunt defapt doar namol mai nou, datorita bizonilor care au parcat si continua sa parcheze acolo...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Undeva spre sfarsitul lui mai se contureaza proba cu bidirectional pana la Granitul.
Undeva spre sfarsitul lui mai se contureaza proba cu bidirectional pana la Granitul.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Jalnic. S-a asezat uzura pe juma' de carosabil (1 si 1/2 benzi spre bordura) de la Fundeni pana aproape de Spital, Vesta erau cu marcajele pe sensul Granitul-Fundeni. La liniile de tramvai pauza, mai sunt de fixat sine cat pe lungimea a doua scari de bloc dar nu au prinderile deci nu s-a betonat la linii. Se mai sudeaza cate o joanta ici colo. La Granitul nimic (nici statie, nici bucla), se asfalteaza alveola pentru taxi de la semaforul de la Fundeni. Spre Chisinau se mai prind niste amortizoare de cauciuc pe la linii, la catenara nimic. Atmosfera de concediu...
Jalnic. S-a asezat uzura pe juma' de carosabil (1 si 1/2 benzi spre bordura) de la Fundeni pana aproape de Spital, Vesta erau cu marcajele pe sensul Granitul-Fundeni. La liniile de tramvai pauza, mai sunt de fixat sine cat pe lungimea a doua scari de bloc dar nu au prinderile deci nu s-a betonat la linii. Se mai sudeaza cate o joanta ici colo. La Granitul nimic (nici statie, nici bucla), se asfalteaza alveola pentru taxi de la semaforul de la Fundeni. Spre Chisinau se mai prind niste amortizoare de cauciuc pe la linii, la catenara nimic. Atmosfera de concediu...
- florin
-
Posted:
-
florin
Link postare.

Arpad Harangozo added 3 new photos.
39 mins · Bucharest ·
Canalul Iancului-Pantelimon; 03.05.2016
Reabilitarea Soselei Iancului, una din marile realizari ale cuplului Oprescu-Ontanu, este un exemplu tipic de lucrare prost proiectata si prost implementata.
Calea de rulare a tramvaiului a fost suprainaltata si demarcata de borduri ce nu permit scurgerea a apei pluviale transformand linia de tramvai intr-un veritabil canal, din pacate nenavigabil.
Link postare.

- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Wow !...
"Canalul" este nashpa, poza este super !
Sa o bagi neaparat la concursul foto lunar...
Wow !...
"Canalul" este nashpa, poza este super !
Sa o bagi neaparat la concursul foto lunar...
- florin
-
Posted:
-
florin
Poza nu-mi aparține mie, ci lui Arpad Harangozo.
Poza nu-mi aparține mie, ci lui Arpad Harangozo.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai la felul cum s-a "curatat linia" la proba cu bidirectional (vezi poze) era si evident ce urmeaza. Nu e mare scofala, trebuie sa curete serios canalul sinei pana la piesele de scurgere, mai mult ca sigur infundate cu mastic. Sunt ele camine pluviale babane din rigola colmatate, de piesulicile alea de pe sina ce sa mai vorbim.
Pai la felul cum s-a "curatat linia" la proba cu bidirectional (vezi poze) era si evident ce urmeaza. Nu e mare scofala, trebuie sa curete serios canalul sinei pana la piesele de scurgere, mai mult ca sigur infundate cu mastic. Sunt ele camine pluviale babane din rigola colmatate, de piesulicile alea de pe sina ce sa mai vorbim.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Bine, de parca ar fi singurul loc in care se face mica Venetie dupa o ploaie mai zdravana... Norocul este ca aici nu stropeste decat masinile, nu si pietonii.
Si chiar daca s-ar intampla, oricum e o nimica toata fata de cum mergea soferul lui 4824 (101), vineri pe ploaie torentiala, intre Grigorescu si Parc Titan, dupa ce a stat ceva in trafic pe Pantelimon.
Bine, de parca ar fi singurul loc in care se face mica Venetie dupa o ploaie mai zdravana... Norocul este ca aici nu stropeste decat masinile, nu si pietonii.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ia niste memorabilia.
Ia niste memorabilia.
IMG2170.jpg (155.34 KB; downloaded 2947 times)
IMG2173.jpg (120.67 KB; downloaded 2945 times)
IMG2177.jpg (150.52 KB; downloaded 2944 times)
IMG2180.jpg (118.11 KB; downloaded 2948 times)
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Hehe... povestea unui sfert din sinele Bucurestene!
Hehe... povestea unui sfert din sinele Bucurestene!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination