Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1101970 views

Go to page:  1  ... 133 134 135 136 137 138 139  ... 328

📖 Pagination options
  • GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Sa înțeleg ca am avut dreptate si au început asfaltarea, nu  :?:  :!:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Intradevar pe la ora 16 făceau pregătiri pentru asfaltare. Si ca de obicei, suflau praful cu furtunul. Si in legătură cu betonul ud, eu cred că de dimineață și până la ora asfaltarii s-a uscat si mama lui, ca doar a fost soare. La șantierul de la Mega doua excavatoare trebaluiau de zor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

133 313 wrote:
Heirup preelectoral = rebut. Bine ca nu l-au turnat ieri, direct pe ploaie.
Meanwhile...

La un moment dat spuneai ca nu este nimic electoral in graba cu care se lucreaza. Vad ca ti-ai schimbat parerea. Bine asta cu turnatul asfaltului pe ud cred ca nu este cea mai nasoala. O sa vedem altele dupa inaugurare.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Din ianuarie... au tot aparut detalii pe parcurs care tradeaza. In aceeasi oala a intrat si Pantelimonul, unde se forjeaza si se vrea la gata pana in iunie (mai putin bucla tramvaielor, desi daca renunta la parcare asa cum banuiesc eu ca se va intampla se poate face si aia destul de rapid, liniile fiind aproximativ gata de la Fundeni la Granitul). Probabil vor reusi sa faca din 46-le ala o bascalie de la Granitul doar pana la Iancului cu 2 bidirectionale (care circula si acum in linie)... pentru o inaugurare pe branci pana la Granitul. In 104 nu ai baza, ieri erau 3 autobuze in trenulet pe la Spital spre Granitul. Suplimentand cu vagoane obisnuite tronsonul Mihalache-Gara pe alta linie. Abia astept sa intre 1 pe la Big spre Sura Mare si 11-le la Romprim + Rebreanu la gata.  :twisted: Toate buluc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului werteny

Se toarna asfalt pe breteaua din fata benzinariei !!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

werteny wrote:
Se toarna asfalt pe breteaua din fata benzinariei !!!

Super veste! Multumim!  :bere:
Recomandare: pentru asfalt sau alte straturi foloseste cuvantul "asterne". Betonul se toarna, asfaltul se asterne. Multumesc si nu mi-o lua in nume de rau  ;)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Nu va grăbiți, întâi sa facă RATB- il rost de troleibuze si tramvaie pentru liniile de aici, si după gata pasajul, doar nu vreți sa fie gata pasajul si sa ne uitam la linii, nu!   :evil:  :twisted:  :twisted:
P.S.: Bun sfat, am mai văzut aceasta recomandare! :)
Cred ca vom circula pana la 1 sau 8 mai pe noile bretele! 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Parca sa zic ca am vazut acum, seara, ceva agitatie si pe breteaua de la mega din fata, adica Oltenitei - Nitu Vasile.
Compactor in actiune si ceva inchis la culoare pe jos.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

misterr,
:bere:  :bere:  :bere:

Extraordinar reportajul !
Si mai ales vestile aduse de el... :lol:

Am analizat aceasta poza a lui misterr:

Plus ce am pozat eu:
TibiV wrote:
Groapa accesului la tramvai al PP3
Interesant zidul dintre excavator si acces...

... si pare un zid destul de lung.
Iar pe directia cupei parca vad un sant pentru alt zid...

Si am impresia ca zidul este ceea ce am marcat cu rosu, in interiorul cercului galben:

Alte pareri ?...
(Oricum mi se pare un pic prea inalt...)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Eu am senzația că zidul e chiar peste pasajul pietonal, și delimitează zona pînă unde s-a lucrat de zona în care se va lucra în continuare. Probabil, fiind curbă (Olteniței -> Văcărești), le-a fost frică să nu le cadă în cap mașinile care iau curba mai sportiv, cînd lucrează în continuare la pasajul pietonal. Adică e un fel de parapet de protecție.

Re: Aprilie 2016. realistul

Mama câți frecatori de menta ai surprins în fotografii:)). În altă ordine de idei cred că se va devia cât de curând traficul.

Ce spui tu are logică...
Dar, pe de altă parte, îmi amintesc foarte bine senzaţia că se mai pregăteşte un zid atunci când am zis că "Iar pe directia cupei parca vad un sant pentru alt zid..."

Dar cred că, la viteza actuală, ne vom lămuri curând....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@TibiV
Nu poate sa fie ce ai marcat tu cu rosu. E si o trecere de pietoni acolo.
Aia e doar o insula pentru delimitarea bretelei, si totodata un refugiu pentru pietoni.

Go to page:  1  ... 133 134 135 136 137 138 139  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464093 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”