Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694612 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Andrei, nu 5 metri, dar nici potecuţa aia de 1 metru...
Iar cu Goldmund v-aţi înţeles anapoda...
Tu ai vorbit de culoarul de la metrou Unirii 1/2, el a înţeles Bulevardul Unirii (între Pt a Unirii şi Pta Constituţiei) iar tu l-ai corectat că e Magheru...
Andrei, nu 5 metri, dar nici potecuţa aia de 1 metru...
Iar cu Goldmund v-aţi înţeles anapoda...
Tu ai vorbit de culoarul de la metrou Unirii 1/2, el a înţeles Bulevardul Unirii (între Pt a Unirii şi Pta Constituţiei) iar tu l-ai corectat că e Magheru...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
#TibiV -- ref. lucrarea ENEL. Enel nu mişcă un dejet până când nu i se plăteşte TOATĂ lucrarea. Nu mişcă nici măcar la 99% plată. Iar din momentul plăţii au termen, din ce îmi aduc aminte din perioada 2005-2007, între 3 şi 6 luni să execute lucrarea.
Pe partea cu trotuarul nu intru in discuţie
#TibiV -- ref. lucrarea ENEL. Enel nu mişcă un dejet până când nu i se plăteşte TOATĂ lucrarea. Nu mişcă nici măcar la 99% plată. Iar din momentul plăţii au termen, din ce îmi aduc aminte din perioada 2005-2007, între 3 şi 6 luni să execute lucrarea.
Pe partea cu trotuarul nu intru in discuţie
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cu banii înainte, ca fetele de pe Mătăsari ?!?!....
Mă rog, fetele au dispărut, că le-a uşuit poliţia...
Pe TransELectrica (TEL, conform codificării de la Bursă) cine o uşuieşte ?...
Cu banii înainte, ca fetele de pe Mătăsari ?!?!....
Mă rog, fetele au dispărut, că le-a uşuit poliţia...
Pe TransELectrica (TEL, conform codificării de la Bursă) cine o uşuieşte ?...
-
- adila
-
Posted:
-
adila
Nu o usuieste nimeni pe TEL ca ramanem fara curent si nu mai avem ce face nici cu podu'.
Nu o usuieste nimeni pe TEL ca ramanem fara curent si nu mai avem ce face nici cu podu'.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca s-ar putea face proiectele de utilitati in etape intermediare atunci poate s-ar putea face si cu plati intermediare.
Daca s-ar putea face proiectele de utilitati in etape intermediare atunci poate s-ar putea face si cu plati intermediare.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Azi vizita fulger, 3 santiere dintr-un foc. Concluzie aici: santierul asta e mort. O super bataie de joc.
Azi vizita fulger, 3 santiere dintr-un foc. Concluzie aici: santierul asta e mort. O super bataie de joc.
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Sa mai puna primarul o baraca si aici. Dar aici cine sa- l vadă? Campania se face unde e trafic mare de amărâți în trafic.
Sa mai puna primarul o baraca si aici. Dar aici cine sa- l vadă? Campania se face unde e trafic mare de amărâți în trafic.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Da.... Aşa este...
Dar baraca din zona de trafic mare are şi un mare dezavantaj :
Dacă în ziua votului baraca este tot acolo şi pasajul nu este gata, alegătorii vor şti exact pe cine să NU voteze !...
Da.... Aşa este...
Dar baraca din zona de trafic mare are şi un mare dezavantaj :
Dacă în ziua votului baraca este tot acolo şi pasajul nu este gata, alegătorii vor şti exact pe cine să NU voteze !...
- realistul
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mda...
Aproape că îmi vine să îl votez pe Nicuşor.
Ăsta nu va avea lucrări întârziate.
Pentru că nu va începe nimic, iar alea începute le va demola...
Mai bine mă mai gândesc...
Mda...
Aproape că îmi vine să îl votez pe Nicuşor.
Ăsta nu va avea lucrări întârziate.
Pentru că nu va începe nimic, iar alea începute le va demola...
Mai bine mă mai gândesc...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Dupa un post cu info succint dar practic complet de la mine urmeaza alte 6-7 in care o dau unii in electorale... moderarea ce pazeste? Deci io va spun ultima data... daca ajungem gazeta electorala am decolat spre... dincolo. Definitiv.
Dupa un post cu info succint dar practic complet de la mine urmeaza alte 6-7 in care o dau unii in electorale... moderarea ce pazeste? Deci io va spun ultima data... daca ajungem gazeta electorala am decolat spre... dincolo. Definitiv.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Eu nu vad campanie electorala mai sus, pentru nimeni. TibiV e evident ironic. Ma rog, eu zic ca e evident...
Eu nu vad campanie electorala mai sus, pentru nimeni. TibiV e evident ironic. Ma rog, eu zic ca e evident...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Bugetul este unul singur pe tot anul. Poa' sa candideze si Dumnezeu, ca bugetul tot ala e. Deci orice ironie/bascalie/apopo electoral este umplutura de impaiat mortaciunea numita Bucuresti. Vinul apa nu se face. Nici viceversa. Nici macar de Paste. Asta apropo de faptul ca televizorul ne indeamna la post dar ei continua sa manance...
Bugetul este unul singur pe tot anul. Poa' sa candideze si Dumnezeu, ca bugetul tot ala e. Deci orice ironie/bascalie/apopo electoral este umplutura de impaiat mortaciunea numita Bucuresti. Vinul apa nu se face. Nici viceversa. Nici macar de Paste. Asta apropo de faptul ca televizorul ne indeamna la post dar ei continua sa manance...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Bugetul se mai si rectifica o data sau de doua ori pe an, sa nu uitam lucrul asta.
Iar lucrarile publice sunt mana in mana cu politica, din pacate, asa ca derapajul spre cea din urma e uneori inevitabil, mai ales cand lucrurile merg prost...
Bugetul se mai si rectifica o data sau de doua ori pe an, sa nu uitam lucrul asta.
Iar lucrarile publice sunt mana in mana cu politica, din pacate, asa ca derapajul spre cea din urma e uneori inevitabil, mai ales cand lucrurile merg prost...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination