Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624276 views

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Stii ce mult ma intereseaza aceasta hotarire !!! Ca si faptul ca nu au primit bani ! Eu stiu doar atat ,ca de 5 ani se c...a pe ei sa reabiliteze  3 km de sosea si linie de tramvai . Daca va uitati bine la zona unde se construieste MALL-ul bordurile si trotuarul este praf .   Si nu este singurul proiect in Bucuresti sau in tara care se loveste si se blocheaza de ceva !! Cand la televizor sau citesc  ca vom avea  si vom face ,imi vine sa ........ Si constat ca in anul de gratie 2016 ne chinuim sa unim 2 tronsoane de sosea si linie de tramvai .
In 1972 cand m-am  mutat in cartier in aceasta zona era betoniera,care cred ca era contruita si mai inainte. Deci cum mama dracului s-au gasit proprietari la acest teren si la restul din jur nu ! Daca se trezeste unul sau unii ca terenul de sub blocul contruit in 1967  unde locuiesc era al lui bunicul ?

Ce ar vrea sa il despagubeasca cineva ,cumva ?

Deci : VOM AVEA INFRASTRUCTURA IN TARA ASTA IN 2089 ,LA 100 DE LA MAREA REVOLUITIE DIN 1989.!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului livius

Vad ca se monteaza deja stalpii de iluminat, adiacentii benzii 1 inca in lucru, dar in zona bisericii nici o schimbare deocamdata...

Nici nu o sa vezi o schimbare prea curand.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pinky, multumim de poze, ramasesei "in urma" cu pozatul.... :)

Nu cred ca da nimeni drumul pe banda aia fara trotuar si fara bordura... Doar nu or fi nebuni ?!...
Daca se circula pe ea, cum  :evil: se mai face banda 1 ?
Mi s-ar parea riscant dpdv Protectia Muncii....
Mai bine mai amanam o luna, facem si banda aia ca lumea, si deviem dupa...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Nu prea am mai avut nici timp si nici ce...  :)
Au mai avansat la linia de tramvai in partea veche. Au montat 3 tronsoane de sina pe sensul spre 1 Decembrie 1918. N-am vazut foarte bine daca au terminat si de cofrat, dar baietii au plecat la 6 de pe santier. Poate maine si poze  :)

Pietonii pot circula foarte bine ca si pana acum pe trotuarul de pe partea cu restaurantul Alba.

La o inspectie amanuntita sub clar de luna, confirm cele spuse mai devreme: cele trei tronsoane de sina sunt pe pozitie, cofrate, in asteptarea betonului. Probabil, maine vom avea turnare.

Daca se circula pe ea, cum  :evil: se mai face banda 1 ?

Cum s-a refacut fundatia unde a fost nevoie pe restul bulevardului: in conditii de trafic.

Re: Stiri si articole din presa PinkyHog

zapacitu wrote:
PinkyHog wrote:
Iata si comunicatul de la fata locului

Avem, totusi, si un comunicat oficial: http://ratb.ro/comunicat.php
Pentru continuarea lucrărilor edilitare de pe Str. Liviu Rebreanu, începând de miercuri, 13.04.2016, autobuzele liniilor 253, 330, 335, N104 vor circula pe traseele de bază pe sensul către terminalul “Faur” până la intersecţia Str. Liviu Rebreanu/ Str. Cozla, apoi pe noul tronson construit între Str. Cozla şi Aleea Calistrat Hogaş, de unde îşi reiau traseul actual.

Celălalt sens nu se modifică.

Tot de la aceeaşi dată, staţiile de autobuze “Barajul Dunării”, aferente liniilor menţionate, amplasate pe vechea arteră, se desfiinţează.

A se observa partea subliniata.

Aproape ca seamana.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului livius

Ei, uite ca se poate. S-a dat drumul la trafic pe banda "proaspata" spre Auchan, se lucreaza la benzile adiacente liniei de tramvai spre IOR.

Re: Stiri si articole din presa marian51

sss wrote:
Cum explica RATB contestata "platforma mobila" a Regiei: "Am incercat sistem electronic, a fost vandalizat!"

Sunt niste mincinosi cei de la RATB   legatura cu sistemul electronic de pe linia 41,nu a fost vandalizat, l-au oprit ei.Abia dupa aceea a fost lipite tot felul de afise,oricum nu l-au agreat de la inceput.Asa au procedat si cu peek traficul(cred ca asa ii spune) l-au facut praf din lipsa de intretinere.Mi-a aduc aminte ca inainte sa opreasca sistemul electronic de pe 41 un director de la RATB spunea ca nu este performant si ca trebuie sa cumpere altul( prietenii stiu de ce).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Dragii mei, are cineva la indemana plansa (planul) cu noul bulevard? L-am cautat la documentatie tehnica dar nu dau de el. Parca era totusi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Offf ca parca tare greu se mai misca. Plec cate o saptamana din Bucuresti, ma astept la intoarcere sa fie mari schimbari si foarte rar se intampla asa. Exista in momentul asta vreun termen de finalizare? Este vreo informare oficiala in acest sens?

Exista un panou pe care scrie : Termen de finalizare : martie 2017 !

Dar eu nu inteleg de ce va mai mirati ? Dupa ce ca ultima portiune este o serpuire pe care nu o pot intelege ,mai vreti si repede terminata?
POate fara banda 2 si trotuar pe sensul catre AUCHAN.

mai vorbim !!!

Dupa ploaie, multi viteji se-arata. Ma rog, nu prea multi. Suficienti, cat sa mai bage niste pietris intre linii pe bucata noua si in fata la Lukoil, cat sa mai scoata o garnitura de la sinele vechi sau sa mai lucreze la un racord de canalizare cam pe unde era statia de autobuz de dupa curba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pinky,
am crezut că ai emigrat... :)

Go to page:  1  ... 101 102 103 104 105 106 107  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”