Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098870 views

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Inafara de baraca electorala din santier, eu nu l-am vazut pe stimabilul Sava. Se lucreaza bine pe santier, dar nici o sansa cu data de 31 iunie. Poate daca la 1 aprilie s-ar fi circulat pe bretele, atunci da.
Acum 2 seri s-au peticit gaurile de vierme dintre linii si intersectii. Unele dintre ele te ajutau efectiv sa iti lasi roata cu tot cu articulatie in ele..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Tin sa te contrazic, 31 iunie e o data foarte fezabila, ca sa ma exprim asa  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:
Dacă nu pot inaugura pe 31 iunie, credeți că amână pentru 30 februarie ?!?!....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Am trecut si eu acum prin zona si am văzut baraca primarului. E un banner pe ea cat ea de mare. Penibil.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Nu mi-am dat seama de greseala initial dar da ! si eu cred ca "31" iunie e data fezabila :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Se lucra de zor la Castani cu f.multi muncitori. În schimb în fața halei verzi șase muncitori țineau mâinile pe o armătură si se făceau ca muncesc, stand de vorbă. Nesimțire.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

30 iunie este o zi. In calendar. Ne mai auzim in preajma Craciunului. De anul acesta. 2016.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Asta e si parerea mea. Daca nu se termina brusc banii dupa alegeri. Oricum orisicine cu capul pe umeri cred ca nu crede ca in vara se va circulape dedesubt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

PinkyHog wrote:
30 iunie este o zi. In calendar.

Nu chiar.
Este ziua în care cine nu e gata, va fi luat cu lopata.

Mai exact, dacă în ziua aia nu sunt terminate proiectele cu fonduri europene 2007-2013, atunci trebuie să dai înapoi la UE banii pe care i-ai tras deja pe proiectul respectiv. Că sunt 5 sau 15 milioane de Euro, dacă proiectul nu este gata pe 30 iunie, trebuie să îi returnezi către bugetul UE.

Semn că ai fost mai prost decât mama proştilor...

De ce credeți voi că lucrează ăstia 24/24, 6/7 ?
Dacă îşi permit duminica liber, înseamnă că le iese... 31 iunie !
:lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Pai ti-as raspunde eu TibiV de ce lucreaza la foc automat: pentru banii de la primarie, constructorul nu trebuie sa dea socoteala, deci trebuie cheltuiti cat mai repede ca sa vada alegatorul ca primarii fac treaba inaintea alegerilor. Acum este momentul cel mai bun sa lucreze. Bani europeni s-au pierdut si anul trecut si nu s-a intamplat nimic rau pentru constructor sau proiectant, doar contribuabilii vor plati prostia lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Las' ca o asa intre DNA-ul la scarpinat.
Dupa ce se termina pasajul... si alegerile.

Sa vezi atunci sir indian la usa DNA-ului.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Stiri..? Nu...? Nimeni...? Nasol...
Reportaj de austeritate, dati vina pe politruci pentru asta.
IMG1414.jpg (115.36 KB; downloaded 1862 times)

Go to page:  1  ... 131 132 133 134 135 136 137  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”