Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1094468 views
📖 Pagination options
- mcosmin
-
Posted:
-
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
puidemorosan
Și ultimul...
Și ultimul...
IMG-20160412-WA0058.jpg (117.32 KB; downloaded 2731 times)
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Deci...
Le mai cade cate un surub, le explodeaza pernele de aer, suiera , cad tablele din tavan, sunt zgomotoase, mai nou iau si foc ,...acum le mai cad si stopurile,.....
Nu sunt bune de nimic, niste jafuri...
Acum sper sa sesizati ironia ,...dar unii chiar cred asta din pacate.
Deci...
Le mai cade cate un surub, le explodeaza pernele de aer, suiera , cad tablele din tavan, sunt zgomotoase, mai nou iau si foc ,...acum le mai cad si stopurile,.....
Nu sunt bune de nimic, niste jafuri...
Acum sper sa sesizati ironia ,...dar unii chiar cred asta din pacate.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Eu știu un singur lucru.
Kilometrii parcurși: 3.000.000
Număr de defectări la milionul de kilometrii: 22 (când limita contractuala este de 62).
Disponibilitate a trenurilor: 99,88% (peste limita minima de 98%)
Pentru mine, restul este gargara ieftina.
Eu știu un singur lucru.
Kilometrii parcurși: 3.000.000
Număr de defectări la milionul de kilometrii: 22 (când limita contractuala este de 62).
Pentru mine, restul este gargara ieftina.
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Wow...
Sunt sigur că cifrele nu sunt din "din burtă", asa că e de bine...
Probabil 98% când or avea 20-25 de ani...
Mamă, dar când au băgat 3 milioane ?...
puidemorosan wrote:
Wow...
Sunt sigur că cifrele nu sunt din "din burtă", asa că e de bine...
Probabil 98% când or avea 20-25 de ani...
Mamă, dar când au băgat 3 milioane ?...
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
In timpul in care ne tot chinuim sa demonstram ce nasoale sunt.
Tineti cont ca in Iulie 2014 au intrat primele 4 unitati in exploatare.
Cu o medie de aproximativ 10.000 km/luna, cam asa ajung.
Eu vorbesc dupa fisa de kilometrii pe care o primesc in fiecare dimineata si aceea este completata pe baza citirii kilometrilor la bord.
Una peste alta ii dam inainte iar eu imi duc fetita la scoala in fiecare zi cu ele.
Vazand numarul de oameni care ¨incarca¨ in fiecare zi aceste trenuri, nu pot decat sa ma declar multumit de treaba pe care o facem.
Tineti cont ca in Iulie 2014 au intrat primele 4 unitati in exploatare.
Cu o medie de aproximativ 10.000 km/luna, cam asa ajung.
Eu vorbesc dupa fisa de kilometrii pe care o primesc in fiecare dimineata si aceea este completata pe baza citirii kilometrilor la bord.
Una peste alta ii dam inainte iar eu imi duc fetita la scoala in fiecare zi cu ele.
Vazand numarul de oameni care ¨incarca¨ in fiecare zi aceste trenuri, nu pot decat sa ma declar multumit de treaba pe care o facem.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- AndreyCFR
-
Posted:
-
AndreyCFR
Like! Fiecare constructor de material rulant de cale ferată merită o șansă pe piață indiferent de origine. Lasă că nici AdTranz sau Alstom nu au fost ași de la început. Recunosc, nu am avut o părere bună despre CAF nici eu la început cu toate "poveștirile" care ieșeau la suprafață, dar în timp, având în vedere că s-au remediat problemele și în lotul al 2-lea se observă diferențele, mi-am schimbat-o în una bună. Mai sunt mici chestii de rezolvat pe ici colo totuși, dar toate la timpul lor.
puidemorosan wrote:
Like! Fiecare constructor de material rulant de cale ferată merită o șansă pe piață indiferent de origine. Lasă că nici AdTranz sau Alstom nu au fost ași de la început. Recunosc, nu am avut o părere bună despre CAF nici eu la început cu toate "poveștirile" care ieșeau la suprafață, dar în timp, având în vedere că s-au remediat problemele și în lotul al 2-lea se observă diferențele, mi-am schimbat-o în una bună. Mai sunt mici chestii de rezolvat pe ici colo totuși, dar toate la timpul lor.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Dar in afara de izolatia de pe cablaje, poate lua efectiv foc ceva, pe un tren CAF?
Dar in afara de izolatia de pe cablaje, poate lua efectiv foc ceva, pe un tren CAF?
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
JAF-ul 19 a intrat in circulatie cu calatori.
Partea buna e ca nu mai tziuie in spate.
Partea proasta e ca se misca reazamul pentru caruciorul cu rotile in dusmanie. Suportul pentru prinderea centurii se balansa astfel peste reazam si scotea niste pacaneli chiar deranjante...
JAF-ul 19 a intrat in circulatie cu calatori.
Partea buna e ca nu mai tziuie in spate.
Partea proasta e ca se misca reazamul pentru caruciorul cu rotile in dusmanie. Suportul pentru prinderea centurii se balansa astfel peste reazam si scotea niste pacaneli chiar deranjante...

20160416_225727 (Medium).jpg (204.31 KB; downloaded 2380 times)
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Așa ar fi scos toate dacă nu am fi adăugat niște absorbante de zgomot.
Îi vine rândul și ăstuia.
Așa ar fi scos toate dacă nu am fi adăugat niște absorbante de zgomot.
Îi vine rândul și ăstuia.
📖 Pagination options