MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2629 posts, 790108 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente alexm

LE

Metrorex anunta ca a fost vorba despre o degajare de fum de la un panou electric si ca incendiul a fost stins. Reporterul HotNews.ro la fata locului anunta ca trenurile circula la Piata Universitatii in ambele sensuri, dar nu opresc la Piata Romana.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20...romana.htm

Incendiu la metrou, in zona Piata Romana
de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 12 aprilie 2016, 15:57 Actualitate | Esenţial

O garnitura de metrou a ramas blocata intre statiile de metrou Piata Romana si Universitate, iar din tunel iese fum, anunta Digi24. Potrivit sursei citate, exista persoane blocate in tren. La fata locului au sosit echipaje medicale iar pompierii au inceput deplasarea catre zona in care s-a oprit trenul.

Revenim cu informatii

Re: Accidente / incidente subway guru

A luat foc Metrorexul la aflarea vestii ca fostul lor angajat e propus candidat la fotoliul PMB???
8-)  8-)  8-)
In rest, furtuna intr-un pahar cu apa si muuuult suflat in...iaurt!
:lol:

Re: Accidente / incidente misterr

Astăzi trenurile nu opreau la Piața Romană. Pe peronul spre Universitate lumina era stinsă, iar la peronul spre Victoriei erau doi lucrători în uniformă de pompieri. Se anunța la Piața Victoriei în stație, dar atît de tare încît nu se înțelegea ce spune.

Re: Accidente / incidente BodoMinea

O femeie a ajuns, luni dimineata, pe sinele de la metrou si a fost lovita de tren, in statia Piata Sudului din Bucuresti.

Femeia are aproximativ 60 de ani si a supravietuit accidentului, fiind transportata la spital, informeaza Romania TV.

Se pare ca i-a fost amputata o parte dintr-un picior.

UPDATE: Initial, nu se stia daca femeia a incercat sa se sinucida sau a cazut de pe peron. Ulterior, Metrorex a difuzat urmatorul mesaj in statiile de pe magistrala 2: "Datorita unei tentative de suicid, circulatia trenurilor pe magistrala 2 se desfasoara cu dificultate".

Via ziare.com http://www.ziare.com/stiri/metrou/tentativa-de-sinucidere-la-metrou-o-femeie-ajunsa-pe-sine-a-fost-lovita-de-tren-1420141

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Trenul Bombardier 1011-2011 Iasomia s-a blocat la jumătatea peronului când intra în stația Dristor 2. Nu poate înainta sau deschide ușile deci călătorii le deschid manual.

Am postat fotografii aici: viewtopic.php?f=23&t=57&p=206199#p206199

Re: Accidente / incidente Cristy

PROBLEME LA METROU. Fum în tunel între staţiile Victoriei şi Aviatorilor. Circulaţia este ÎNTRERUPTĂ

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, iese fum în tunelul de metrou intre statiile Victoriei si Aviatorilor. 6 autospeciale de stingere si 4 SMURD au ajuns la faţa locului.

Evenimentul a fost semnalat de conductorul garniturii de metrou care se deplasa de la Victoriei spre Aviatorilor.

Garnitura de metrou s-a intors in statia Victoriei.

ISU precizeaă că  echipajele de pompieri care vor patrunde in subteran fac verificări.

Nu sunt raportate persoane ranite.
STIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

http://www.b365.ro/probleme-la-metrou-f...524.html#n

https://www.facebook.com/ciprian.plaias...157611170/

Re: Accidente / incidente chrisu

De la digi:
ACTUALIZARE: Pompierii spun că cel mai probabil incendiul a fost declanșat de doi metri de cablu care izolează șina de metrou, care s-ar fi încins și au luat foc. Incendiul a fost lichidat de pompieri în momentul de față.  

Cablu care izoleaza sina? ce-i aia?

Re: Accidente / incidente Costin

Probabil izolatia de plastic de la sina a 3-a.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente GPS

Am pus un mesaj la Știri, daca nu va e de folos puteți sa-l ștergeți!  :D

Re: Accidente / incidente Cristy

COMUNICAT DE PRESĂ
14 iunie 2016

Astăzi, 14 iunie 2016, la ora 09:50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei / M 2  şi Aviatorilor  s-a produs o defecţiune la un izolator de la şina a treia. Izolatorul a ars, producând o degajare importantă de fum la 150 m de staţia Piaţa Victoriei / M 2. În acest moment  se lucrează la schimbarea izolatorului defect.
Au fost imediat luate măsuri de scoatere de sub tensiune în zonă. Ventilaţia a fost acţionată imediat în sistem de evacuare a fumului din staţie. S-au luat măsuri de închidere imediată a ambelor statii.  Până la rezolvarea problemei menţionate  trenurile circulă în sistem pendulă între staţiile Aviatorilor şi Pipera; între staţiile Berceni şi Piaţa Romană  trenurile circulă pe ambele fire. Momentan  pe Magistrala 1 de metrou trenurile nu opresc în staţia de metrou Piaţa Victoriei. În scurt timp, se va deschide staţia de metrou Piaţa Victoriei / M 1.
Echipele de Pompieri Salvatori de la Metrorex, împreună cu echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov  au intervenit imediat. Nu au existat călători afectaţi de fum.
Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

BIROUL COMUNICARE SI RELATII CU PRESA
METROREX

https://www.facebook.com/metroul.tanar?fref=nf

Re: Accidente / incidente mcosmin

S-a defectat izolatia?  :lol:

De ce nu spun pur si simplu ca a luat foc de la uzura?

Re: Accidente / incidente andrei11

Stimate colegCristy,
1) Articolul contine erori de punctuatie, autorul a pus virgule cu nemiluita pe unde s-a nimerit.
2) In loc sa fi dat Copy / Paste ar fi fost de preferat sa cititi articolul si sa faceti corectiile  necesare.
Statiile Unirii 1 si 2
Statiile Eroilor 1 si 2.
Se vor folosi in mod obligatoriu urmatoarele denumiri :
Statia Victoriei / M 1 ; Statia Victoriei / M 2.
Unirii M 1 / respectiv Unirii M 2
La fel statia Nicolae Grigorescu e una singura ( cu 3 linii ) iar statia Basarab e una singura dar se va specifica Basarab M 1 / Basarab M 4.
Cred ca e destul de limpede. Mii de multumiri.

Re: Accidente / incidente TibiV

Good !

Mereu mi-a fost peste mână Victoriei 1 / Victoriei, căci nici acum nu stiu sigur care e una si care e ailaltă.
Dar Victoriei M1 sau M2 stiu sigur. :)

Re: Accidente / incidente chrisu

Eu le stiu ca PV 1 si PV2 de cand eram mic, de pe vremea vechilor anunturi pe IVA-uri (defapt chiar dinainte sa existe asemenea anunturi automate...)
In loc sa memorez poezii memoram statiile de metrou :))
Dar da, acum sunt mai usor de deosebit cu sufixul M1 sau M2

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”