De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1234344 views

Go to page:  1  ... 144 145 146 147 148 149 150  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Costin

133 313: Ai gresit persoana. Nu cauta dreptatea la mine, eu am intervenit tocmai ca sa nu deraieze forumul in diverse, indiferent in ce directe deraiaza... tot deraiere e. Oi fi suparat, dar daca iti versi supararile pe forum si alimentezi discutii de genul asta, nu mai conteaza cine are dreptate si cine nu. In final, tot tu te plangi ca discutiile n-au ce cauta pe forum. Pur si simplu nu fac obiectul forumului, sunt offtopic si sunt flame. Alimentate de tine. Asta e un avertisment...

Florin: cam aceeasi observatie si pentru tine. Nu vrei discutii? Nu le alimenta. Restul e pe langa si nu conteaza.

Asa, pentru toata lumea: nu scrieti pe forum ceea ce n-ati vrea sa vedeti venind de la altii. Si nu ma refer la "tabara" din care se considera unii ca fac parte sau nu, ma refer la natura discutiilor. E logic, nu?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Nu stiu ce am alimentat eu, Costin, e bine ca nu mai sunt postarile alea, dar chiar nu am alimentat nimic. Am incercat sa fiu cat pot de calm...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

andrei11 wrote:
Fiţi băieţi de trabă. Multumesc
Referitor la aspectele politico - electorale va astept aici unde fiecare isi poate exprima punctul lui de vedere. Nu si ce crede el despre altul.  :D
:!:

Mai ai si pe pagina 143 ceva de sters p-acolo (14 per pagina).

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Vezi ca nu toti au setat acelasi numar de mesaje pe pagina.  Eu am 28 si am ajuns la pagina 74. :)

Fixed.
Multam de info.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Goldmund wrote:
Totusi, calitatea si standardul european nu l-as da pe acelasi lucru facut de RPChina(daca nu ma insel, in China se fabrica copii identice dupa Smart etc. pe care nu le cumpara nimeni in afara de chinezi -

:lol:  :lol:  :lol:
Bagi mâna in foc ca al tău nu-i facut  de RP China ? Eu NU  :!:

Toata planeta se fabrica in China. Poate renurile nu sunt asamblate in China, dar pun pariu ca mare parte din materia prima este facuta in China.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

andrei11 wrote:
Bagi mâna in foc ca al tău nu-i facut  de RP China ? Eu NU  :!:

Acum fii tu mai explicit. Te referi la masina mea? Sigur e facuta la Wolfsburg, unele piese (probabil)in Europa de Est(tot UE), motorul sigur in BRD.
Se pare ca nu ma fac inteles:
Acest exemplar http://www.autobild.de/bilder/dreiste-c...html#bild1   "Zotye E01", un model care arata aproape identic cu un Smart Fortwo nu poate fi vandut in UE. Chinezii pot copia, dar nu pot exporta. Asadar, ce anume sa fie facut in RPChina din masinile (exemplul meu) care ar circula prin BRD?!

Daca era vorba de masina  formulam << a ta >>.
Am formulat << al tau >>, asadar era vorba de telefon.
4-11-2016 6-27-51 PM.png (83.99 KB; downloaded 3158 times)

Scuzele mele, eu am facut greseala  :!:  Am recitit acum postarile, am confundat Smart-ul cu Smartphone-urile.  :lol:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

andrei11,
astea sunt chiar fleacuri, eu vorbeam doar de ceea ce aduce plus valoare si nu de ...aspiratoare.
Si nu, al meu e facut in alta parte(la est de Quingdao, peste mare), scrie pe el.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

"VW 'Dieselgate' software developed at Audi in 1999: report"

http://www.reuters.com/article/us-volks...SKCN0XG2DN

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Boggy

133 313 wrote:
Exact ce lipsea... trollii de pestera (fara apa curenta, lumina, mancare sau caldura adica, de pe vremea ailalta, dar mandria lor, ca aveau baraj si hidrocentrala si recorduri pe hartie la productia la hectar :P ) cu comparatiile cu comunismul...  :roll:

Nu stiu de ce ai impresia ca este in regula sa jignesti persoane necunoscute pe internet. Asa ai fost crescut sau ai capatat obiceiurile pe parcurs? Ca observatie, am prins doar 6 ani de comunism. Cand s-a construit barajul de la Vidraru, parintii mei abia faceau ochi. Deci pleci de la o presupunere eronata cum ca am iubit si regret comunismul, cand defapt, nici nu l-am cunoscut prea bine si tot ce am facut a fost sa dau un citat de pe wiki despre respectiva constructie.
Puteai, intr-un mod foarte elegant, sa ma corectezi asupra comparatiei mele prezentand date concrete cu ce am gresit. Nu sunt inginer in constructii, de-asta nici nu am intrat in detalii. Tot ce am vazut a fost "42 km tunel subteran" vs "7 km" la racordul M5. Dar poate un "membru silver" sa rateze o ocazie de a-si expune of-urile in public, jignind?

Oricine poate jigni. Noroc ca o mica parte din noi nu se coboara niciodata la mintea majoritatii.

P.S. intrebarile de mai sus sunt pur retorice.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Nu stiu de ce ai impresia ca este in regula sa te simti jignit cand doar ti se face o apreciere perfect justa (desi cinica, recunosc, dar sunt si momente cand cinismul este singura solutie ca sa aduci pe cate cineva cu picioarele pe pamant).
Daca ti se pare in schimb ok sa faci pe internet dezinformare prin omisiune, iti aduc eu la cunostinta ca asta nu este deloc in regula. O poveste a unei lucrari de infrastructura nu sta in doua propozitii, de repatat ca papagalul ce vede undeva poate oricine. Intrebarea este daca este in regula sa incerce formarea de opinii in baza a ce repeta ca papagalul copy-paste, jignind expertiza profesionala reala a altora chiar calificati.  :ugeek:
Transfagarasanul si Vidraru sunt niste investitii neamortizabile intr-un interval de timp previzibil, care nu au avut nici un fel de studiu de fezabilitate realmente valabi tehnico-economic. Existau solutii mult mai simple, mai ieftine si mai la incemana atat pentru traversarea muntilor si pentru productia de energie electrica. Deci sunt niste investitii falimentare. Cu atat mai mult cu cat necesita nu doar investitia initiala ci si investitii de mentenanta fara a genera profit indeaproape acoperitor (in cazul Transfagarasanului pentru un trafic nesustinut si neuniform si negarantat, de doar cateva luni pe an). Deci sa vii sa vii lauzi o investitie falimentara mi se pare de o prostie nemarginita, ba sa o mai si compari cu o investitie viabila. Cu atat mai mult sa incerci sa scoti ochii unor oameni care fac o investitie utila cu subfinantare constanta.  :ugeek:
P.S. Daca matale nu te-ai stresat sa te uiti in timpul excursiei pe la Vidraru despre ce fel de tunele (macar ca diametru) este vorba acolo si ce buget alocat/beneficii generate (adica randament) au reusit sa scoata lucrarile alea si exploatarea lor poate ar trebui sa te abtii de la compararea mere-pere. Sau poate nu a scris pe o placa de unde sa repeti ca papagalul in total offtopic habarnist.  :P Mi se pare de un prost gust inimaginabil sa compari o lucrare cu scop final de productie de energie primara (de natura mecanica transformata in energie electrica) cu o lucrare de transport public DE PERSONAL, de mare capacitate, unde se gestioneaza cu totul altceva. Deci ca o concluzie finala nu stiu de ce ti se pare normal sa te trezesti elucubrand pe internet expertize tehnico-profesionale esuate in baza unei fraze citite undeva intr-un creier de munte, acuzand unii oameni de ineficienta (voalat).
In speranta ca pe viitor merele amestecate cu pere vor fi vandute la piata printre zarzavaturi si nu pe forum... toate cele bune.

P.S.
Boggy wrote:
Deci pleci de la o presupunere eronata cum ca am iubit si regret comunismul, cand defapt, nici nu l-am cunoscut prea bine si tot ce am facut a fost sa dau un citat de pe wiki despre respectiva constructie.

Well daca acesta afirmatie a venit benevol din partea dumitale atunci exista doua posibilitati:
-apropoul complet offtopic la executia M5 raportat la Vidraru-Transfagarasan este malitioasa/rauvoitoare/intentionat veninoasa...
-apropoul complet offtopic la executia M5 ori este de o prostie demna de trolling, asa cum am sustinut deja desi acum ca ma gandesc mai bine este mai probabila prima varianta.

Orisicum nu retrag nici un cuvant din ce am spus. Mai bine sa-l consider trolling decat reavointa. Bine ca e democratie. Este si libertatea de exprimare un alt beneficiu castigat, ignorat de prostivanii care compara comunismul cu altele in lipsa de cunostinta de cauza... sau mai rau, in cunostinta de cauza dar rauintentionat...  :popa: Poate ca le-ar prinde bine o doza de trecut, la cum se prezinta viitorul au sanse sa prinda un historical reenactment sau mai rau, un copy-paste.

Sunt pe aici prin preajmă si e cu rosu. Daca e curosu nu e cu albastru, mov sau verde.

Go to page:  1  ... 144 145 146 147 148 149 150  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463989 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”