De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1231963 views

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 321

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa mcosmin

Binladenii sunt lasi din fire, deci ei vor alege sa atace o tinta sigura (i.e nepazita) decat sa intre intr-un schimb de focuri cu jandarmi antrenati si bine echipati, din care mai mult ca sigur ori vor iesi in catuse ori in sac.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou andrei11

Hai sa postez eu una buna, inaugurarea unei statii de metrou ( proiect ) ghici unde si când ?
Astept neaparat / obligatoriu o interventie a lui 133 313 pe masura, stie la fix unde e facuta poza. Nu stiu daca stie si când.
4-2-2016 9-46-15 PM.png (657.37 KB; downloaded 2789 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Mă io nu știu ce vă învață pe voi acolo la centrul de postăceală dar dacă voi credeți că terorismul are de a face cu impedimente din astea psihologico-minimaliste ca curajul și lașitatea... sunteți pierduți în timp și spațiu. Tot ce înseamnă infiltrat, secret, acoperit, are arme de altă natură decât glonțul. Focul de armă este ca ultimă soluție, disperată într-o situație fără altă ieșire, pentru că este o măsură deconspirativă. Defilarea cu arma la vedere este cea mai banală diversiune.  :ugeek: Hai, adunați-vă gândurile.

Re: Stiri si articole din presa mcosmin

Eu zic sa termini cu paranoia cu postaceala si campania electorala. Daca vrei sa discuti pe un forum iti recomand sa renunti la atacurile la persoana. Daca nu esti capabil sa iti expui argumentul fara sa ataci, nu ai ce cauta intr-o societate umana.

Au fost facute rapoarte pe tema asta. Teroristii prefera tintele "usoare". D-asta ataca gazetari in Franta si aeroporturi nepazite in Belgia.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Mă... știi e cam nașpa... că postăceala lasă urme...  :twisted: However ține-te de ce zic io. Tu te uiți la pușcoace și alții se uită ce ai tu în traistă când ești în metrou. You can be sure of that.
Că or fi aeroporturi din Belgia, trenuri din Spania, autobuze din Londra... doar nu crezi că or să încerce să intre în guvern.  :lol: Oricum subiectul deocamdată mă lasă rece deoarece cu metroul tot nu m-am împăcat. Până nu scad densitatea per tren ca să fie mai puține potențiale victime la un loc dau pe la ei numai în caz de mare sărbătoare. La buluceala de acum nu ar omorî teroriștii câți ar muri călcați în picioare în busculadă. Realitatea crudă.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Hehe... cică din 6000 angajați la CNANDR sunt doar 189 de ingineri. Cât înseamnă asta? 4-5 pe județ?  :twisted: Ar fi comic dacă n-ar fi tragic.Mi-e frică să mă gândesc și câți tehnicieni, dacă ajung măcar la 25% cu serviciul tehnic.  :ugeek:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou cris_m

Imi dau eu cu presupusul (chiar daca nu am apucat): in rondul de la Delfinului cumva?

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou rosetti61

Rondul cu princina, insa ce pacat ca inaugurarea  s-a facut doar pe hartie... :D
Secventa e dintr-un clip cu coruri tipic epocii, cu muzica patriotica.

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou iliutu

Cine n-are batrani, sa-si cumpere  8-)

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou TibiV

M-a făcut Andrei să inventariez toate "Circurile foamei", dar singurul care se putea poziționa corect era Delfinului.
Dar ăla nu are metrou, iar copiii ăia nu erau adăugaţi în photoshop... (ORWO color este greu de hack-uit !... :D  )

Mamă, Andrei, ce m-ai enervat !...

:lol: :lol: :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou 133 313

andrei11 wrote:
Hai sa postez eu una buna, inaugurarea unei statii de metrou ( proiect ) ghici unde si când ?
Astept neaparat / obligatoriu o interventie a lui 133 313 pe masura, stie la fix unde e facuta poza. Nu stiu daca stie si când.

Pe vremea când metroul mai era și pentru călători, nu o feudă. Dar tot trebuie să spun... îîîhh... urâtă surpriză. Dar apropo de Pantelimon, în intersecția cu Fundeni liniile de tramvai noi sunt mult apropiate un sens de celălat în raport cu alea vechi (având un șanț al lor acum față de banalele plăci cu otelul rosu trantite efectiv pe carldarâm) ca și cum șanțul a trebuit să ocolească un obstacol, nedezgropat.  :twisted:
P.S. Cică circurile foamei au fost un eșec epocal. Dar zonele de fast-food din mall-uri ce-or fi...
Pe număratelea ar fi Vitanul Nou (actual București Mall), Delfinului (în poză), actualul Liberty Center, KM0, ăla de la Șura Mare (fost CityMall, actualmente altele)... mi-a scăpat ceva? Și dacă se pune... pavilionul central de la Romexpo.  :mrgreen:

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou andrei11

Ok, gata cu off topicul. Ideea mi-a venit cand mi-am amintit ca metroul in Pantelimon ar fi putut deja sa aiba 25 de ani  vechime...

foto de mai sus --> minutul 1:26, usor modificata...

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou TibiV

133 313 wrote:
Cică circurile foamei au fost un eșec epocal. Dar zonele de fast-food din mall-uri ce-or fi...

Întotdeauna am zis că nea' Nicu avea idei progresiste, dar nu a ştiut "să le vândă"...
Dacă în loc de "circul foamei" desena deasupra un KFC sau un McD.... Nici nu s-ar fi prins oamenii că... le este foame!... :D

133 313 wrote:
Pe număratelea ar fi Vitanul Nou (actual București Mall), Delfinului (în poză), actualul Liberty Center, KM0, ăla de la Șura Mare (fost CityMall, actualmente altele)... mi-a scăpat ceva?

Dacă prin KM0 înţelegi "Circul" din spatele magazinului Unirea, le-ai prins APROAPE pe toate !... :D

L-ai ratat pe cel din Băneasa, din poarta ROMAERO !...
În urmă cu 8-9 ani funcţiona încă ca şi "cantină" (fast food) pentru angjaţii Romaero...
(te-am prins!.... :D.   )

Re: Planuri de viitor pentru dezvoltarea retelei de metrou aztec

Pai mai e unul..tot mall actual, la Lujerului.

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”