Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722711 views
📖 Pagination options
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
Adrian Rosca
Cu motiv, fara motiv, dar situatia e cea care este, adica cam bleumarin. Si lucrarile nu sunt chiar inghetate ci merg in pas incetisor.
Cu motiv, fara motiv, dar situatia e cea care este, adica cam bleumarin. Si lucrarile nu sunt chiar inghetate ci merg in pas incetisor.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Aha, deci la Erorilor s-au desființat semafoarele!
Robert24 wrote:
Si de aici un film de azi cu stadiul lucrarilor intre Raul Doamnei si Eroilor.
Vizionare placuta (1080 in vreo 20 de minute)
Aha, deci la Erorilor s-au desființat semafoarele!
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Orizont - s-a astupat cu pamant ps acces UM
Favorit - se fac betonari in subteran
DT34 - la fel..betonari in subteran
Orizont - s-a astupat cu pamant ps acces UM
Favorit - se fac betonari in subteran
DT34 - la fel..betonari in subteran
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Am visat că inaugurarea racordului DT se făcea pe traseul Eroilor-DT34 cu 3 IVA. Sper să nu fie o profeție.
La RD sunt niste maldăre de pământ prin zona accesului spre stația de troleu spre Lovinescu.
La galerie (intersecția VI cu DT) pare că s-a intrat în concediul de Paște.
La RO s-a scos calabalâc (în principal cofraje) din subteran. S-au betonat niște casetați pe la acces CH (miracol).
La Parc... nimic.
La DT34 s-a mai betonat pe la căminul cu termoficare de la DT38 și betonări în subteran. Tot vin materiale pentru instalațiile electrice.
La Favorit... distracție maximă, au început să dezgroape galeria de termoficare acoperită dintre DT19-21 ca să o (re?)hidroizoleze, e un morman de pământ acolo. Betonări în subteran. Cabluri pe mijlocul bulevardului.
La Orizont se pregătește armarea-betonarea porțiunii de planșeu rămas de la acces DT10.
Am visat că inaugurarea racordului DT se făcea pe traseul Eroilor-DT34 cu 3 IVA. Sper să nu fie o profeție.
La RD sunt niste maldăre de pământ prin zona accesului spre stația de troleu spre Lovinescu.
La galerie (intersecția VI cu DT) pare că s-a intrat în concediul de Paște.
La RO s-a scos calabalâc (în principal cofraje) din subteran. S-au betonat niște casetați pe la acces CH (miracol).
La Parc... nimic.
La DT34 s-a mai betonat pe la căminul cu termoficare de la DT38 și betonări în subteran. Tot vin materiale pentru instalațiile electrice.
La Favorit... distracție maximă, au început să dezgroape galeria de termoficare acoperită dintre DT19-21 ca să o (re?)hidroizoleze, e un morman de pământ acolo. Betonări în subteran. Cabluri pe mijlocul bulevardului.
La Orizont se pregătește armarea-betonarea porțiunii de planșeu rămas de la acces DT10.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Eu am visat ca vor fi BM21...
Eu am visat ca vor fi BM21...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Dacă pot să plece cu ușile deschise, ca Citaro.
Dacă pot să plece cu ușile deschise, ca Citaro.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Interesant...Oricum nu ma mai priveste direct...
Ca suntem ( totusi ) la topicul lui M 5 ce sa inteleg
Ca magistrala M 5 si-a pierdut suflul si s-a transformat intr-un simplu racord pentru M 1 / 3
Vedeti sa nu-si piarda suflul si M 6 si sa se << dizolve >> pe drum, adica sa se inece la Popoviciu in curte, de fapt nici macar acolo, sub un pod si sub DN 1.
Sau daca - Doamne fereste - va apucati de TOATA M 6 din prima sa nu fixati inaugurarea undeva prin 2040...
Si sa revin la M 5, ati cam dat-o-n bara cu data inaugurarii, din 2 motive :
1) Primul tronson nu ajunge la Universitate asa cum s-a promis.
2) Raul Doamnei mi-e greu sa cred ca se va inaugura odata cu racordul. Ce-mi place mie cuvântul acesta, racord, ma unge pe inima...
Oricum traiasca masina personala, de cand mi-am reparat-o incep sa bat record dupa record, 500 - 600 km / 7 zile. Nici nu mai stiu de ce mai platesc abonamentul de 50 de lei la RATB. Probabil din nostalgie.
Problema este sa inceapa imediat si etapa a II - a, indiferent care este ea, adica :
Eroilor - Iancului
sau
Pantelimon - Iancului.
Aud ? Ceva perspective ?
Nota :
M 6 e pe teavă. Imi pare extrem de rau pentru voi, e ca in povestea cu Petrica si Lupu, ne-ati amenintat de atatea ori ca incepe incat nu va mai crede nimeni pana nu vedem ingradirile respective. Adica PLS - ul, caci cu acela se incepe.
subway guru wrote:
P.S.
Si mentin, M6 este 'pe tzeava'
A bon entendeur, salut!
Interesant...Oricum nu ma mai priveste direct...
Ca suntem ( totusi ) la topicul lui M 5 ce sa inteleg
Vedeti sa nu-si piarda suflul si M 6 si sa se << dizolve >> pe drum, adica sa se inece la Popoviciu in curte, de fapt nici macar acolo, sub un pod si sub DN 1.
Sau daca - Doamne fereste - va apucati de TOATA M 6 din prima sa nu fixati inaugurarea undeva prin 2040...
Si sa revin la M 5, ati cam dat-o-n bara cu data inaugurarii, din 2 motive :
1) Primul tronson nu ajunge la Universitate asa cum s-a promis.
2) Raul Doamnei mi-e greu sa cred ca se va inaugura odata cu racordul. Ce-mi place mie cuvântul acesta, racord, ma unge pe inima...
Oricum traiasca masina personala, de cand mi-am reparat-o incep sa bat record dupa record, 500 - 600 km / 7 zile. Nici nu mai stiu de ce mai platesc abonamentul de 50 de lei la RATB. Probabil din nostalgie.
Problema este sa inceapa imediat si etapa a II - a, indiferent care este ea, adica :
Eroilor - Iancului
sau
Pantelimon - Iancului.
Aud ? Ceva perspective ?
Nota :
M 6 e pe teavă. Imi pare extrem de rau pentru voi, e ca in povestea cu Petrica si Lupu, ne-ati amenintat de atatea ori ca incepe incat nu va mai crede nimeni pana nu vedem ingradirile respective. Adica PLS - ul, caci cu acela se incepe.
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Asa si va fi, doar ca va fi doar o IVA pentru verificarea gabaritelor. Apoi ...
133 313 wrote:
Am visat că inaugurarea racordului DT se făcea pe traseul Eroilor-DT34 cu 3 IVA.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Asta e de colecție.
Asta e de colecție.
Gaina pe gunoi.
IMG1204.jpg (136.97 KB; downloaded 3109 times)
IMG1205.jpg (111.03 KB; downloaded 3111 times)
La soare te puteai uita dar la excavator ba.
IMG1207.jpg (719.07 KB; downloaded 3111 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cel mai lat si mai lat metrou de la noi e CAF - ul, daca incape CAF - ul incap toate. Eu cred ca trenul CAF va verifica gabaritul...
iliutu wrote:
Cel mai lat si mai lat metrou de la noi e CAF - ul, daca incape CAF - ul incap toate. Eu cred ca trenul CAF va verifica gabaritul...
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Ca sa se verifice gabaritul, trebuie sa existe intai un gabarit care sa poata fi verificat si mai e mult pana acolo...
Revenind la asta, exista un vagon special pentru verificarea gabaritului. Nici IVA, nici CAF si nici BM...
Ca sa se verifice gabaritul, trebuie sa existe intai un gabarit care sa poata fi verificat si mai e mult pana acolo...
Revenind la asta, exista un vagon special pentru verificarea gabaritului. Nici IVA, nici CAF si nici BM...
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Am preluat o poza a lui subwayguru de la probele facute pe M4 la inaugurarea statiilor Jiului si Bazilescu, in care se vede vagonul respectiv. Nu am acum la indemana o poza separata si clara cu el.
Am preluat o poza a lui subwayguru de la probele facute pe M4 la inaugurarea statiilor Jiului si Bazilescu, in care se vede vagonul respectiv. Nu am acum la indemana o poza separata si clara cu el.
DSC03056.jpg (101.3 KB; downloaded 2941 times)
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Sa nu fie "animalul" asta vechi!
Sa nu fie "animalul" asta vechi!
vs01_p1060431_865.jpg (91.06 KB; downloaded 2921 times)
📖 Pagination options