Topic: Accidente / incidente
5703 posts, 1881910 views
📖 Pagination options
- crocodil
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
crocodil
Manipulanta si-a facut "botezul" si ala masina . Culmea e ca 3416 a avut si acum doua zile o intalnire cu un tir pe Bd Preciziei, partea stanga avand semne vizibile de culoare albastra de la acel incident.
Manipulanta si-a facut "botezul" si ala masina . Culmea e ca 3416 a avut si acum doua zile o intalnire cu un tir pe Bd Preciziei, partea stanga avand semne vizibile de culoare albastra de la acel incident.
-
- freyutz
-
Posted:
-
freyutz
Ceva interesant gasit pe internet, care cred ca s-ar incadra aici cel mai bine.
https://www.facebook.com/andrei.robert....937045675/
Ceva interesant gasit pe internet, care cred ca s-ar incadra aici cel mai bine.
https://www.facebook.com/andrei.robert....937045675/
-
- DAF SB220
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
E la Sudului, nu? După ce n-a mai venit de vreo 20 de minute asa se întâmpla!
E la Sudului, nu? După ce n-a mai venit de vreo 20 de minute asa se întâmpla!
-
- Cristy
-
Posted:
-
Cristy
Daca ar vedea domn' doctor aceste imagini probabil ca ar fi mandru de situatia infloritoare in care a adus RATB-ul...
Daca ar vedea domn' doctor aceste imagini probabil ca ar fi mandru de situatia infloritoare in care a adus RATB-ul...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da... vedeti ca undeva de la Unirii pleaca in curand "marsul pentru viata". Incotro? Inspre Tineretului evident, ca sa se asigure primaria ca Berceniul n-are scapare nici pe Oltenitei-Serban Voda-Sincai. Marsul pentru o astfel de viata, inapoi la bicicleta, ca in China, la slalom printre Bentley, Maseratti s.a.m.d.
Asta de pe 232 e moale, am vazut unele urate de tot pe 655 pe la MegaMall.
P.S. Nu stiu daca este o noutate... vagonul 289 circula busit in zona dintre teaca levierului pentru macaz si usa 1, a nimerit ceva destul de dur la cum arata tabla.
Da... vedeti ca undeva de la Unirii pleaca in curand "marsul pentru viata". Incotro? Inspre Tineretului evident, ca sa se asigure primaria ca Berceniul n-are scapare nici pe Oltenitei-Serban Voda-Sincai. Marsul pentru o astfel de viata, inapoi la bicicleta, ca in China, la slalom printre Bentley, Maseratti s.a.m.d.
Asta de pe 232 e moale, am vazut unele urate de tot pe 655 pe la MegaMall.
P.S. Nu stiu daca este o noutate... vagonul 289 circula busit in zona dintre teaca levierului pentru macaz si usa 1, a nimerit ceva destul de dur la cum arata tabla.
-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
.....POC.
.....POC.
289 Sos. Colentina
12717927_1691382697796333_2788277913663399921_n.jpg (20.09 KB; downloaded 3384 times)
- chrisu
-
Posted:
-
chrisu
Referitor la filmuletul acela de pe Facebook - aveam impresia ca un Citaro nu poate pleca de pe loc daca nu are usile inchise, cum se face override?
Referitor la filmuletul acela de pe Facebook - aveam impresia ca un Citaro nu poate pleca de pe loc daca nu are usile inchise, cum se face override?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Din cate am vazut poate..nu doar odata am patit sa uite sa deschida o usa la oprirea in statie si sa o deschida la plecare.
Din cate am vazut poate..nu doar odata am patit sa uite sa deschida o usa la oprirea in statie si sa o deschida la plecare.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
In modul standard, cu protectia activata, nu! Dar soferii romani sunt inventivi si multi au dat by-pass sistemului...
Exista si din computer posibilitatea de dezactivare a protectiei.
In modul standard, cu protectia activata, nu! Dar soferii romani sunt inventivi si multi au dat by-pass sistemului...
Exista si din computer posibilitatea de dezactivare a protectiei.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Grav accident la intersectia Bd. Iancu de Hunedoara cu Str. Mexic (intrare Dep Victoria).
Este implicat 214. Se pare ca s-a facut automat macazul in intersectie si a luat-o spre stanga, acrosand un autoturism care se deplasa regulamentar pe bd. Iancu de Hunedoara dinspre Perla spre Pasajul Victoria.
Autoturismul e prins sub tramvai.
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/o-masi...45556.html
Grav accident la intersectia Bd. Iancu de Hunedoara cu Str. Mexic (intrare Dep Victoria).
Este implicat 214. Se pare ca s-a facut automat macazul in intersectie si a luat-o spre stanga, acrosand un autoturism care se deplasa regulamentar pe bd. Iancu de Hunedoara dinspre Perla spre Pasajul Victoria.
Autoturismul e prins sub tramvai.
20160404_190914 (Medium).jpg (147.17 KB; downloaded 3030 times)
01.PNG (357.32 KB; downloaded 3022 times)
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/o-masi...45556.html
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
În ultima vreme se cam iau cu autoturismele. 357 are o cută similar lui 289.
În ultima vreme se cam iau cu autoturismele. 357 are o cută similar lui 289.
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
În acest moment tramvaiele liniei 1 și 46 circulă prin Lizeanu - Reinvierii - Ziduri Moși pe sensul spre Piața Iancului. Nu știu cauza devierii.
În acest moment tramvaiele liniei 1 și 46 circulă prin Lizeanu - Reinvierii - Ziduri Moși pe sensul spre Piața Iancului. Nu știu cauza devierii.
-
- Robert24
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination