Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1102607 views

Go to page:  1  ... 126 127 128 129 130 131 132  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului adila

Pare interesant ce spui cu perforarea peretelui pentru conectarea la reteaua existenta, la asta nu m-am gandit. La basa dinspre Brancoveanu golul tehnologic se va ingusta foarte curand si permanent, nu cu lespezi.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

La PLS dinspre Brâncoveanu este acel „mic” zid cu rol de disipare în panourile de pereți mulați a forțelor induse de sistemul hidraulic. Probabil undeva în spatele lui este țeava veche. Doar o teorie. De asemenea la puțul de pe breteaua troleibuzelor se vede clar ca s-au înțepat tevi de pvc, venite dinspre cămine noi, zonale, care au luat locul celor desființate cu lucrările.Foarte probabil să se repete figura și aici. Iar la Castani se vede clar că s-a făcut puțul pe o conductă existentă, care va fi secționată, ori pentru a pleca pe altă traiectorie, ori pentru a veni o deviere să se verse în ea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

133 313, tu zici:
"Se observa teava care intra prin colt, venind dinspre zona magazinului Big? Rețineți direcția. Cautati-o acum in ultima poză (se vede vag ce-i drept) cu PSS Castani, tranzitand spre Vacaresti."

Dar eu când am postat poza am spus destul de clar direcţia.
Deci ţeava care intră prin colţ vine dinspre PSS Castani...

Ceea ce spui şi tu de fapt, un pic mai încolo... :)

TibiV wrote:
Curiozitatea ma mana rau, asa ca pana la urma profit ca nu e nimeni acolo si dau la o parte un panou din lateral si intru "in incinta"...
Vedere in lungul "gropii", spre Sun Plaza

Fratilor, este adanca rau !...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

La acel PP 3 se dădea de dimineață jos plasa verde si niste muncitori făceau ceva la gardul de plasa. Nu stiu, probabil că se pregăteau de desființarea lui, cu toate că în capătul refugiului e o porțiune pe un metru lățime neasfaltata și niște fiare înfipte.Era un aparat topo poziționat pe asfaltul proaspăt turnat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

TibiV wrote:
133 313, tu zici:
"Se observa teava care intra prin colt, venind dinspre zona magazinului Big? Rețineți direcția. Cautati-o acum in ultima poză (se vede vag ce-i drept) cu PSS Castani, tranzitand spre Vacaresti."

Curiozitatea ma mana rau, asa ca pana la urma profit ca nu e nimeni acolo si dau la o parte un panou din lateral si intru "in incinta"...
Vedere in lungul "gropii", spre Sun Plaza

A... perfect. Eu luasem din poză în poză și eram ferm convins după approach că poza e făcută din zona capătului gropii de la trecerea de pietoni.
Atunci teava din colț... o vedeți în PSS Castani tranzitîndu-l spre Văcărești. Va fi secționată, stați cu ochii pe ea să vedeți unde se pune dop și unde se deviază. A se ține cont că din PLS Olteniței se ajunge la Castani și din puțul de pe breteaua troleelor tot la Castani. Dar apa nu trebuie să se mai verse prin Văcărești în casetă ci să fie direcționată spre IRA. Asta înseamnă că va urma un alt PLS pe Olteniței dincolo de Sun Plaza. A se vedea lucrările de acolo, la foreze. O lansare de acolo tot spre PSS Castani eventual. Bine discuțiile astea intelesează aproape deloc în privința salatei tehnice a pasajului în sine, canalizarea este doar de undă verde sau stop la execuția de pereți mulați. Și pe bâjbâite nu prea are sens. Iar de planurile ApaNova nu dăm prea ușor. Dacă urmăream de la început fiecare PLS și PSS aveam o schemă proprie conturată dar nu am stat de la început pe lucrarea asta.

Pe Brâncoveanu la bașă sa pus capacul.
Aici pare încheiată lucrarea.
IMG_20160330_162610.jpg (1.96 MB; downloaded 1755 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Este un utilaj pentru mutat pamantul, nu se foloseste doar la autostrazi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

133 313 wrote:
Se observa teava care intra prin colt, venind dinspre zona magazinului Big? Rețineți direcția. Cautati-o acum in ultima poză (se vede vag ce-i drept) cu PSS Castani, tranzitand spre Vacaresti.

TibiV wrote:

133 313 wrote:
A... perfect. Eu luasem din poză în poză și eram ferm convins după approach că poza e făcută din zona capătului gropii de la trecerea de pietoni.
Atunci teava din colț... o vedeți în PSS Castani tranzitîndu-l spre Văcărești. Va fi secționată, stați cu ochii pe ea să vedeți unde se pune dop și unde se deviază.

Ca să nu mai fie dubii, poza e făcută așa:

P1050424.JPG (241.23 KB; downloaded 1736 times)

N-am putut să mă întind mai mult peste gard, ca să prind complet fundul gropii.

Dupa cum spuneam, basa dinspre Brancoveanu au inchis-o, chiar mai repede decat speram. In bunul mers de la noi, dupa finalizarea pasajului o sa asistam la alte blocaje in trafic datorate lucrarilor la canalizare. In mod cert Apa Nova nu v-a misca un deget mai mult ca sa finalizeze lucrarea. In plus se pare ca acest primar interimar incearca sa castige electorat intr-un mod care ne va costa foarte curand alti bani, deoarece se fac presiuni foarte mari pentru finalizare la 1 iulie.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Și ce, se întărește betonul mai repede „presurizat” de domț primar?  :lol: Se îndoaie armătura în etrieri singură? Intră pistoanele mai tare în tuburi împingând mai repede TBM-ul?  Hai să fim seriosi, dă Berceniul faliment, toți banii de salariu îi lasă în benzinarii, asta-i problema. Și or să se ducă cu furcile la primărie.  :lol:

misterr wrote:
N-am putut să mă întind mai mult peste gard, ca să prind complet fundul gropii.

E perfect, tot se vede țeava.

Baraca de campanie electorala. Alții au pus corturi. Ăsta fiind Primarele Capitalei, vine cu baraca. Nu sta el in cort.

Razi tu razi, dar nu este rasul tau. Chiar nu sti cum se poate sa dai viteza la un santier inainte de alegeri. Adu-ti aminte de autostrada surpata la care se grabea tonta sa inaugureze. Cat despre soferi, este de discutat. O parte din ei ar putea renunta la masina dar sunt comozi. Utilizarea bicicletei poate fi o solutie, insa largirea drumurilor este o solutie garantat temporara.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu vă stresați că mai e mult până departe.
Hai să recapitulăm mai bine canalul. Și voi încerca zilele viitoare o schiță cu TBM-ul mic si TBM-ul mare.  :twisted:
Recunoașteti put 1 la Megaimage.
Puț1.JPG (90.62 KB; downloaded 1613 times)
Puț1 2.JPG (110.91 KB; downloaded 1612 times)
Si putul 2 langa Castani, pe aripa Vacaresti.
Puț2.jpg (97.71 KB; downloaded 1620 times)
Puț2 2.JPG (97.28 KB; downloaded 1615 times)
Puț2 3.JPG (154.07 KB; downloaded 1615 times)
Si dupa o schimbare majora de peisaj, putul 2 cu aparitia mulatilor putului 5 langa, adica mai exact PSS Castani.
Puț2 8.JPG (140.76 KB; downloaded 1615 times)
Puț 2 5.JPG (141.43 KB; downloaded 1619 times)
Puț 2 6.JPG (176.88 KB; downloaded 1614 times)
Putul 3, pe breteaua troleelor, actualmente deviere spre si dinspre Nitu Vasile.
Puț3.jpg (63.91 KB; downloaded 1613 times)
Tot putul 2 desi nu prea pare.
Ca fapt divers putul 4 de care n-am pomenit pana acum este PLS Oltenitei, cel dinspre Brancoveanu.
Puț X.JPG (167.52 KB; downloaded 1616 times)

Go to page:  1  ... 126 127 128 129 130 131 132  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464150 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”