MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2630 posts, 790306 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente mcosmin

Semafoarele nu mai sunt folositoare. Trenurile au "semafor" la bord.
O baliza nu este in mod necesar cuplata la un semafor. Pe M2 au ramas semafoarele langa macazuri. Pe M1/M3 sunt semafoare la fiecare iesire din statie si inainte de macazuri, suficiente. Si sunt folosite doar de trenurile IVA.

Cat despre trecerea in X s-a mai discutat.

Re: Accidente / incidente andrei11

Nu s-au eliminat asa de multe. Daca stau sa ma gandesc bine pentru M 2 s-a inlocuit o bretea cu o diagonala simpla ( La Aparatorii Patriei ) si pe M 3 la Politehnica idem.
Plus unele mici modificari la Eroilor. In rest asa cum a fost proiectata reteaua asa a ramas. A, da, s-a adaugat o bretea la Mihai Bravu fata de proiectul initial.

Iar s-a intamplat ceva pe M2, de data asta se anunta si pe M3/M1.

Stie cineva despre ce este vorba?

Re: Accidente / incidente punmeister

Din ce am inteles eu fac niste probe tehnice ca nu mai crape vreun JAF intre statie si tunel. Cel putin trenurile la PV / M 2 dinspre Aviatorilor intrau in statie fooooarte incet.
Motiv pentru care la Aurel Vlaicu s-a creat ditamai puhoiul de corporatisti. :twisted:

..probe tehnice la ora de varf?

Re: Accidente / incidente Robert24

A picat 1306. Jaf-uri ordinare!
Ala picat ieri e 1315 se pare...

Re: Accidente / incidente aztec

Incident mai vechi..mai exact pe 7 martie..
Statia Piata Victoriei pe M2
Ajung la peron.. pe sens opus o rama de metrou pe jumatate in statie...jumatate in tunel de ceva timp..nu stiu de cate.
Conductorul in cabina, cu un agent de paza,..conductorul primea ceva instructiuni pe telefon.. si incerca sa puna in functiune metroul, fara succes..
La un moment dat permite unor calatori sa coboare prin cabina..banuiesc ca nu putea deschide usile pe alese..Tot cu agentul de paza langa.
Dupa 4-5 min cred, reuseste sa se urneasca si sa intre cu totul in statie..ocazie cu care se coboara si urca normal...si pleaca mai departe..
Urmeaza si poze pt exemplificare.
Uitasem de el...
DSC02328-1.jpg (56.6 KB; downloaded 2366 times)
DSC02327-1.jpg (45.33 KB; downloaded 2366 times)
DSC02326-1.jpg (53.4 KB; downloaded 2369 times)

CAF sau BM?

Re: Accidente / incidente aztec

Pt mine e neimportant...metrou.
Pozele ce zic ;)

Interesant. Poate pana la urma chiar e o problema cu ATO-ul. Dar daca trenul a plecat bine merci apoi, atunci inseamna ca baliza din calea de rulare e de vina. Daca nu ma insel trenul s-a oprit chiar deasupra unei balize.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Eu ce am zis mai sus? E bine ca a venit si o poza drept dovada. Dar vad ca lumea o tot tine cu Caf-ul.

Re: Accidente / incidente punmeister

Eu nu am nimic cu CAF, eu am ceva cu mascariciul de Udriste, ca el a vrut trenuri low-cost... :popa:

Re: Accidente / incidente arr@w

In aceasta dupa amiaza a avut loc un incident pe M2. La Piata Sudului, trenurile circulau doar spre Berceni, iar pt trenul de Pipera am asteptat cca. 25 de min., timp in care au trecut doua rame CAF, cuplate, in directia Pipera. La statii se anuntau intarzieri datorita unor defectiuni tehnice.

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Probleme pe M2 si/sau M3?

Are legatura cu cele 2 trenuri?

http://www.b365.ro/din-nou-probleme-la-...47512.html

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”