De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1235836 views

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Eu nu „cred” pur și simplu. În DNA sau altceva. Credința este îmbrățișată în general de oamenii foarte diferiți de mine.  :ugeek: Până una alta poate ar trebui să te streseze mai repede ritmul în care iau foc lucrurile prin țară, cluburi, blocuri, mori, stadioane, materinități, biserici, locomotive... din cauza abaterilor de la norme, girate chiar de instituții statale și contractorii înșiși în dauna lor proprie. Aici e „calificarea” firmelor agreate de politică, școlite la posdru.  :lol: Asta-i viața, dacă unii s-au ajuns mari seniori cu vasali pe feuda politică li s-a părut că pot sa facă de toate. Când ei n-au fost niciodată în stare de nimic înafară să trancănească verzi si uscate. Niste țărănuși parveniți scapați din coada vacii cu impresii. Cu impresia ca șpaga ține loc de chimie, că relațiile și pilele țin loc de fizică... într-un anturaj la fel de inept și grețos ca ei înșisi.  :lol:  :twisted: Ăia care chiar au vrut să facă ceva n-au avut loc de ei au trebuit să se care pentru a supraviețui. Să le fie de bine.
P.S. Daca vrei să te iei de corupție mai bine te iei de ascultătorii care i-au pus în gardă pe unii și pe alții că riscă să fie monitorizați.  :twisted: Că până una alta DNA nu s-a ocupat first hand cu asta.
Chestiunea este foarte simplă. Vrea sau nu vrea, DNA trebuie „să facă”. Pentru că bani nu mai sunt și nu mai vin. Trebuie scoși de sub posterioarele ilicite și repuși „în circulație” spre buzunarele celor care mai au ceva decență și conștiință cât să nu-i ardă pe români ca pe șobolani. If any available...  :popa: Ce ghinion că pe astea nu le poți cumpăra.  
P.S.2 Când faci niște acuzații mi se pare decent să ai o probă minimală pregătită. Dacă nu, se cheamă calomnie. Deci dacă ai probe că DNA calcă strâmb... please, share.
Ar fi ceva să fi ajuns justiția stat în stat că până acum impresia generală era de sat fără câini. Dar mai este până acolo. Trebuie tranșați anii 90 pentru așa o pretenție farfetched. Văzut de ce nu au reușit întreprinderile de stat să se privatizeze cu succes, intrînd pe mâna unor impotenți cadorisiți politic, care au reușit să îngroape intreprinderi în decursul nașterii unor i.m.m.-uri directoriale de toată jena.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" mcosmin

Te sfatuiesc sa folosesti mai des tasta ENTER: din 2 in 3 proprozitii sau cand ideile nu se mai leaga.

Se face lucrurile mai usor de citit.

Cat despre competenta celor de la DNA, ei insisi si-au inciriminat propria institutie de pe vremea celuilalt. Restul nu am apucat sa descifrez. Wall of text.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eh... acum și tu... greu de înțeles. Parcă io am înțeles ceva din treaba aia cu „justiția e stat în stat”. În țara trecutului pe roșu zi de zi și fără radare fixe.  :popa: Hai s-o lăsăm așa deocamdată. Până una alta avem niște guvernări teroriste de discutat. Dar este un subiect de cursă lungă și nu sunt finalizate... dosarele.  :twisted:  Toate la timpul lor. Poate că unora le place să se laude zi de zi cu tembelizorul ce „stabilitate” au ei în țara lor. Numai că o țară din care pleacă milioane de oameni cu bocceaua numai stabilă n-ar putea-o numi.

Lasa ca vine acu legea cu votul obligatoriu. Nu o as mai putem sa dam vina pe politicieni.  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Votul este un drept, nu o obligație. Și ți-o dvedește CEDO numaidecât dacă este nevoie. Numai Ceaușescu te obliga să votezi... într-un fel sau altul. Și uite ce frumos a sfârșit. Probabil li s-a făcut și altora de o execuție într-o zi de mare sărbătoare.  În orice caz dacă se va întâmpla așa o abominație eu cel puțin voi fi well away în avion, never to return. În acel moment chiar și situația de apatrid va fi preferabilă celei de cetățean român. Asta considerând că treceți cu toată povestea peste infringementul iminent de la UE.  :twisted: Hai lasă-te de goange și ocupă-te și de lucruri serioase. Repet ce am zis, mai bine vă ocupați de implementarea normelor PSI, că doar anul trecut v-a dărâmat un guvern ignorarea lor.  :twisted: Data viitoare poate vă dărâmă și parlamentul și vă trece cheful de legi tembele cu care să încărcați CCR.
P.S. Dacă sunteți atât de disperați să vă iasă cvorumul pentru ciocoii de casă poate ar trebui să vă puneți pe fătat.  :twisted: Cu ideile curente al politruchimii io clar nu intenționez să procreez pe aici.  :lol: Hai, la matrimoniale cu tine, nu mai pierde vremea prin cluburi. Scrie acolo... ”politruc caut consoartă fertilă”  :lol:
P.S.2. Se întinde coarda pe imunitatea parlamentară. Nota bene.  :ugeek: Vozganian, Sova, Ponta, Voicu, Ghiță... se lungește lista.

ooooo nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  vine CEDO :)) :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Si cu grecii cum e? sau la ei CEDO nu se pune? A da, si comunistii aia de Australieni te obliga sa votezi! ce nenorociti! Te mai si pedepsec daca nu o faci! Le trebuie o revolutie. Le trebuie democratie, nu?

Nice try :)

Si nu revin la lucruri mai serioase. Pentru ca asta este cel mai serios lucru. Doar 30% din populatie voteaza in mod regulat, apoi vai doamne ajung tot felul de oameni dubiosi in pozitii cheie. Singurul motiv pentru care politicienii si guvernele teroreiste ajung la putere si fura e ca lumea-i lasa.

Stiu ca pare greu de perceput, dar politicienii chiar sunt oglinda societatii: intreaba-te de cate ori ai incercat sa trisezi bunul simt si regulile societatii in viata ta si apoi ai sa vezi de ce tot romanul o ia inainte cu "merge si asa". Si de ce politicienii fura (ca doar merge si asa, nu?). Cazul Colectiv - reprezentativ pentru societatea Romaneasca in toate nivelele ei, de la aia care se duc singuri la moarte in necunosctinta de cauza, la protestatarii care inca nu s-au hotarat daca vor democratie sau comunism (oricum nu sunt capabili sa fac diferenta dintre ele), la autoritatile corupte.

Imunitatea parlamentara e acolo cu un scop. Se vede ca nu le ai cu democratia, si nici cu Istoria (ca tot era vorba sa o scoata din scoli - ca e mai usor sa prostesti populatia cu trucuri vechi daca nu a invatat de ele niciodata => adica cam cea ce se intampla cu discutia din jurul imunitatii parlamentare, dar te las pe tine sa studiezi care e pericolul unui parlament fara imunitate). Faptul ca parlamentari abuzeaza de ea e o directa consecinta a faptului ca populatia nu voteaza, ca daca ar vota, sansele ca dubiosii sa ajunga acolo sunt mai mici.

Daca vrei sa te procreezi in afara, iti sugerez Coreea de Nord, e locul perfect, unde ai tot ce iti doresti: fara parlamentari cu imunitate, servicii secrete mai ceva ca armata, cred ca au si un fel de DNA, doar ca il numesc Maretul Conducator. Cred ca le-ar convenii ceva cod genetic proaspat. Ai putea si in China, dar cred ca acolo vei simtii prea multa democratie.

PS: ca tot veni vorba de CEDO, esti gata sa mai platesti cateva miliarde de euro pentru incalcarile flagrante ale drepturilor omului? Ghici cine e de vina: justitia aia independenta si infailibila din Romania :)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Statul la club dăunează grav ebrietătii... Tzatziki cu alcool. Metilic.  :lol: Parcă grecii erau exemplul ăla de „așa” nu zilele trecute? Acum i-au trecut la „așa da”.  :lol: Hai că am lucruri mai serioase de făcut. Repet, se întinde coarda pe imunitatea parlamentară și până să primești tu listă nouă de instrucțiuni ce să politrucești s-ar putea să dispară cauza.  :P  Dacă ai ceva despre transport anunță-mă. Nu ajutăm penălimea să mimeze democrația. Cred că s-a înțeles mesajul. Mă găsești „la tramvaie”.
P.S. Dacă îți permiți să-mi mai arunci o scărboșenie din aia gen „politicienii sunt oglinda societății” îți aplic o palmă cu piciorul virtuală cu tot riscul să zbor de pe forum. Give me a reason, mareșale, and i will. Dacă 30% votează înseamnă că 30% au planuri să rămână în țară. Și ar trebui să fii mulțumit că sunt măcar atâția după comunism si tranziție. După colectivizare, confiscare, demolare. Asta apropo de mirarea sistemului față  de lipsa de cerere pentru pamânt,casă si... rezidență. Și implicit pentru „privilegiul” de a vota pentru un viitor care nu-i va include. Și trebuie să spun... că tu nu ajuți deloc la creșterea procentului, ba dimpotrivă.

Cred ca nu ai citit bine in legatura cu greci :)) (recunosc, sacramul nu merge bine pe net, dar imi place ca tot ai picat in capcana).
Si nu ma intelege gresit: nu am nici o simpatie pentru clasa politica actuala. De fapt, singura cale prin care se poate schimba intr-adevar ceva e ca toti cei care se afla acum in pozitii cheie sa fie dati jos si aruncati la cosul de gunoi al istoriei (incepand cu Klaus CIolanis si terminand cu Codurta).

Dar asta nu o sa se intample, pentru ca oamenilor nu le pasa: merge si asa.
Pana atunci, distractie placuta cu serotonina indusa de la showul cu catusele. Sunt sigur ca vei traii mai bine dupa ce ii inchide pe toti  :popa:  :popa:  :popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Închiderea „tuturor” nu este pentru traiul meu, cred ca am spus de 100 de ori, i am almost history, este ca să nu-ți scadă procentul de prezentă la vot (și implicit de rezidenți planificați) la 5%. Bănuiesc că realizezi dar te faci că nu înțelegi. Eu am zis ceva de ebrietate. Dar evident ca n-ai cum sa-i spui bețivului că e beat... El o să zică că e sarcastic, nu beat. End of story.

Bine. Inlocuieste persoana a doua singular subinteleasa (adica tu) din textul meu cu orice alta persoana care o vrei tu din tara asta. Sensul tot ala va fi.
Ca tot vorbim de betie  :lol:

Daca nu se schimba mentalitatea nu faci nimic cu arestarile: pur si simplu vin altii in locul celor inchisi.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ah... you have been labouring under a delusion... arestarile și condamnările cu executare s-ar putea să dispară. Dar cu siguranță în momentul ăla vor intra în scenă confiscările, că austeritate din 0 vere... nu văd de unde o să scoateți.  :lol:  Probabil tu acum ai impresia că negociezi cu opinia publică (din partea taberei tale) plafonul unde să se lase iar furată. And i must say this... o să fie extrem de greu să se mai fure ceva... de la cei ce nu au nimic. Sau mai bine spus, cantitatea de furat va fi atât de mică încât nu va mai merita efortul și mai ales... riscul. :twisted: Deci practic... negociezi cu pereții.  :lol: Deci io zic că n-or să vină alții, dacă nu e ceva de furat. Abia atunci se va schimba mentalitatea for sure. And i, for one, will make sure of that.
P.S. Dacă matale ai ajuns la concluzia că „arestările nu ajută la nimic”... trebuie să te pregătești de o „criză” luuuuungă de tot. 5 generații minim. Suficient de lungă cât să-ți treacă cheful de votat. Și de făcut copii corupți din naștere, dacă e cazul. Pentru că nu-mi place deloc ce citesc și sunt foarte nemulțumit că mesajul ultimilor 2 ani... does not sink in. :lol: Jucați un joc cu cei care nu au nimic de pierdut. Și de 6 ani pierdeți pe toată linia.  :twisted: And i must say this... vă pariați chiar țara la un poker care nu se mai joacă după regulile voastre.  :twisted: Și riscați să o pierdeți în favoarea noastră care nici măcar nu ne-o dorim expres, fiind valabili multinațional.  :geek:
Repet și accentuez, eu joc un poker fără miză, pentru că nu am nimic în buzunar de pierdut dar cu atuurile studiilor la aceeași masă cu cei care au o țară pusă gaj pe care sunt incapabili să o gestioneze singuri cu cunoștințele lor limitate.  :twisted: Deci practic nu voi negociați, noi negociem. Tocmai asta nu înțelegeți. Politica e pe cât de oarbă pe atât și de tâmpă. Și nu oamenii există ca să voteze ci polticienii există ca să câștige voturi. De aia nu faceți două parale și nu vă iese pasența. Deși mustește internetul de voi.  :twisted: Internetul nu-i televizor. So... stay here if you will and rot. Pokerul continuă, eu joc mâna confiscării averilor ilicite și foloaselor necuvenite și utilizarea lor la plata celor care țin țara în funcțiune dar se gandesc să abandoneze.

Deci, în ultimele mesaje ai următoarele probleme.
1. Tendințe comuniste.
2. O problemă cu CEDO aparent.
3. O problemă cu justiția și sentințele aplicate de ea.

Ți se pare în momentul ăsta se pare că ești un superstar internautic?  :twisted:

1) Singurul cu tendinte comunisto-totalitariste din conversatia asta esti tu.
Nu numai ca nu intelegi principii de baza ale unei democratii (cum ar fi separarea puterilor in stat), dar si interpretezi textul scris si scoti citate din context numai ca sa iti iasa tie un atac la persoana, care combinat cu determinarea ta desavarsita de a ocoli argumentele partii "adversare" arata ca nu doar ai pierdut batalia din discutie, dar si ca nici nu stii cum sa pierzi. Recurgi la atacuri la persoana atunci cand opiniile nu corespund cu ale tale, iar de la asta pana la totalitarism-comunism-terorism nu mai e decat un singur pas.

2) Nu am nimic cu CEDO. Nu am zis niciodata cam am ceva cu CEDO. Eu am avut ceva cu argumentul tau cu CEDO si ti-am dat contraexemple, cea ce e mult mai mult decat ai putut tu face (ai inceput paranoia cu internauti acoperiti si alte atacuri la persoana).

3) De asemenea nu am nimic cu justitia din Romania, atat timp cat isi face treaba cum trebuie. Iar daca la sfarsitul zilei tragem linie si calculam, vedem ca tot pe minus iesim (prejudicii nerecuperate, condamnari la CEDO care ne costa pe fiecare din noi, plus faptul ca intretinem niste oameni in arest din banii nostrii, pentru ca procurorii nu pot face treaba cum trebuie decat prin arest preventiv - care duce la mai multe condamnari la CEDO). Ca fapt divers, daca acum toti politrucii pe care ii injuri tu ar face plangere la CEDO pe tema arestului preventiv, iti garantez ca intram in alta criza. Trebuie sa se gaseasca o cale de mijloc, pentru ca altfel nu o sa fim cu nimic mai buni decat nebunii care se arunca in aer prin Europa si lumea araba.

In fine,daca vrei sa continui discutia civilizata o sa fi nevoit sa renunti la atacurile la persoana si sa imi combati argumentele in mod civilizat. Daca continui sa ataci la persoana, o sa te clasific drept troll si nu o sa ma mai chinui cu tine.

Have fun.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Well... hai să tranșez eu chestiunea (înțeleg, ești in campanie și îți îngreunez misiunea iar în plus chiar m-am plictisit să discut cu persoane care o cotesc la 180 grade :lol: )... să zicem așa:
Tu cu votul obligatoriu, eu cu dosarul obligatoriu.  :twisted: Ești cu bube... candidezi pe riscul tău.  :twisted: Poți să aduni/furi toate voturile din lume și la ciolan tot nu ajungi.  :P Sau dacă faci pact cu  :twisted: și reușești cumva să ajungi... te colectivizăm.
P.S: Matale ții să te cam întreci cu nesimțirea, prefăcîndu-te că nu prea știi care senatori au respins înființarea Agenției pentru Recuperarea Prejudiciilor.
P.S. Mânaca-v-aș ochii, plangeți-vă la CEDO pentru arest cât doriți și intrați în câte crize vreți. Io sunt cam al cincilea deget la o mână cu vreo 4 degete prin diaspora și la un mariaj distanță de cetățenia spaniolă. Balcanii can go to heck și n-ar putea să-mi pese.  :lol: Who are you threathening with crisis... yourselves?  :lol:  :lol:  :mrgreen: Calea de mijloc de acum este fiecare pe unde apucă. Câteva milioane de expați aș fi crezut că sunt suficienți for you to see reason. Și ce vă paște. De s-ar face un milion de plangeri la CEDO de la deținuți și s-ar lua decizia să se construiască noi penitenciare aș face muncă voluntară la construirea lor.  :mrgreen:  Io vă garantez atât. Dacă îl pune  :twisted:  pe vreunul din condamnații „de lux” să se plângă la CEDO pentru condițiile de arest... se trece la confiscarea averilor pentru construcția de noi penitenciare.  :P Asta ca să vă iasă prostiile din cap. Nu știu ce credeți voi că „negociați” la „calea de mijloc” dar momentan io zic că gura bate c***l și... vorbiți în plus. Bine... confiscările or să vină repejor imediat anyway, din moment ce și voi și noi suntem dispuși să „facem criză”.  :twisted: Io mizez pe 50 de ani de criză. Dă cineva mai mult?  :lol: Cine pierde, cine câștigă?  :twisted:
P.S. Io dacă aș vorbi de „justiția stat in stat” după care să amintesc de recuperarea prejudiciilor împiedicată de imuno-senatoricii, ca matale, mi-ar fi rușine să pomenesc cuvântul „troll”. Honestly. Dar cum respect de sine n-aveți și sunteți dispuși să vă faceți preș în cauza penală...  :roll:   :popa:

Re: Stiri si articole din presa punmeister

Daca imi aduc bine aminte, ceva de genul a fost facut in anul 2007 unde au oprit 2 rame IVA in statia GdN2 si au fost luate sub asalt de jandarmi.

Go to page:  1  ... 140 141 142 143 144 145 146  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464103 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”