MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1093408 views

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF Mihai Nicolae

Noul tren 1323-2323 Cerna in GARA DE NORD
12900179_10208818764806732_1515816103_n.jpg (218.32 KB; downloaded 2416 times)

Re: Trenurile CAF Mihai Nicolae

Trenul 1323-2323 Cerna la Grivita
12899899_1790814124472142_830792021_n.jpg (58.67 KB; downloaded 2413 times)

Re: Trenurile CAF Lanimereala

O sa fac si eu hijack la acest thread si sa imi exprim parerile despre achizita Metrorex.

Eu unul sunt aproape dezamagit de CAF-urile astea. Urla astea de nu te intelegi cu cineva care sta fix langa tine, trebuie aproape sa tipi ca sa comunici. Sunt mai incete, cel putin asa apreciez, decat Bombardierele din ambele generatii. Si merg cu metroul de la 6-7 ani, avand 17, deci am prins ambele generatii de Bombardier, plus IVA-urile pe ultimele lor rasuflari pe M2. Ramele IVA, dupa umila mea parere, chiar daca sunt in paragina si sunt vai de mama lor, sunt bune. Acu' sa nu imi sariti in cap, asta e opinia mea.

Plus ceva legat de unele rame CAF care au si ele niste probleme mai neobijnuite. Cand sar in o rama dinasta CAF cu probleme notez si o sa updatez post-ul. Locuind vis-a-vis de Aparatorii Patriei, statia de metrou, mi-e destul de usor sa dau ture cu metrourile  :lol: .

NU prea am sperante mari pentru ramele astea :popa: dar poate poate se schimba ceva. Ma jur ca as merge numai cu IVA si BM...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

BodoMinea wrote:
UT17 e în circulația...

Dap, si dupa numai o saptamana deja i s-a dezlipit finisajul acela negru de pe podea in zona articulatiei dintre vagoane... :evil:

Re: Trenurile CAF George

Desi merg rar cu ele, pana acum sunt destul de multumit, in afara finisajelor ceva mai putin estetice mi se pare ca sunt ok trenurile, in ansamblu.

Re: Trenurile CAF aztec

Din pacate sunt la inceputul unor teste empirice de zgomot,...
Ca nivel de zgomot maxim, este identic cu Bombardierele, adica aplicatia spunea 88 Db. Atat CAF cat si BM.
Parca la CAF se mentine mai mult timp peste 80 pe cand la BM putin sub.
Spun ca sunt la inceput pt ca trebuie testat pe acceasi bucata de traseu, de mai multe ori, in conditii similare...lucru neizbutit inca.
Cam acelasi interval de zgomot l-a avut si tramvaiul 41...
Daca cineva ce merge mai des cu ambele metrouri in aceasi zona si vrea sa duca mai departe experimentul.. e binevenit.

O aplicatie pe telefon de "sound meter", aceasi zona a metroului, de ex vag 2 la burduf... si acelasi tronson.

Re: Trenurile CAF mcosmin

Problema e sursa relativ diferta a zgomotului.

Atat CAF cat si BM or sa produca zgomot din cauza caii de rulare, si nu cred ca poate fi reparat ala indferent de producator.

Cea ce e mai nasol la CAF decat la BM este zgomoul produs de sistemul de ventilatie, care face extrem de mult zgomot pentru randament naucitor de slab.

CAF-ul are si o aerodinamica un pic bizara pentru un tren de metrou care presupun ca si ea contribuie la nivelul sustinut al zgomotului.

PS: singurul mod prin care poti face un test cat de cat OK e sa prinzi un tren (relativ) gol si sa faci traseul Pipera-Berceni atat cu BM cat si cu CAF. Si "incarcatura" trenului distorsioneaza zgomotul destul de mult.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Nu cred ca nivelul zgomotului in interior este acelasi la BM si la CAF. BM-urile sunt clar mai bine "antifonate". CAF-ul se apropie de IVA la capitolul zgomot.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF GPS

Am circulat cu o IVA după ce am mers cu un CAF, in aceeași zi si s-a părut ca trenul CAF este mai zgomotos!
Acum poate exagerez, dar după mine CAF-urile sunt cele mai zgomotoase. :|

Re: Trenurile CAF Florinds

In interior, CAF-urile sunt mult mai zgomotoase la viteze mari.
Din exterior, am senzatia ca BM-urile sunt mai zgomotoase, au un scartait enervant chiar.

• GPS
  • Posted:
  •  

Aveți grija la UT18, aviz amatorilor care circula o data la nu știu cât timp cu metroul! :D

• GPS
  • Posted:
  •  

UT18, ne e mare lucru, la fel ca celelalte însă mult mai curat si mai lucios, in plus a fost lovit si de fumul de țigara de la cea pe care o fuma mecanicul! :D  :lol:
Când am intrat in stația Berceni l-am observat pe 1102-2102 cu pantografele ridicate, la întoarcere acesta nu mai era, cel mai probabil era in hala de la suprafața, unde se mai putea observa un tren CAF.

Re: Trenurile CAF cris_m

Weekend-ul asta nu am avut de drum cu metroul... :P
Insa am admirat pe viu noile terminale si pistele de biciclete de pe carosabil din Brasov, pe unde nu am mai trecut de ceva vreme... :roll:

Re: Trenurile CAF subway guru

aztec wrote:
Din pacate sunt la inceputul unor teste empirice de zgomot,...
Ca nivel de zgomot maxim, este identic cu Bombardierele, adica aplicatia spunea 88 Db. Atat CAF cat si BM.
Parca la CAF se mentine mai mult timp peste 80 pe cand la BM putin sub.
Spun ca sunt la inceput pt ca trebuie testat pe acceasi bucata de traseu, de mai multe ori, in conditii similare...lucru neizbutit inca.
Cam acelasi interval de zgomot l-a avut si tramvaiul 41...
Daca cineva ce merge mai des cu ambele metrouri in aceasi zona si vrea sa duca mai departe experimentul.. e binevenit.

O aplicatie pe telefon de "sound meter", aceasi zona a metroului, de ex vag 2 la burduf... si acelasi tronson.

Atentie la geamuri! Inchis/deschis...nivelul de zgomot 'prescris' trebuie masurat musai cu geamurile inchise...
Geamuri deschise...e preferinta exclusiv a si expres ceruta de publicul calator romanesc... :mrgreen:
Dupa care se vaita de mama focului ca-i 'vajaie urechile si-l trage corentul'... :twisted:
Haide sa ne haidem!
:bere:

Go to page:  1  ... 146 147 148 149 150 151 152  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”