Topic: Discutii: statia Laminorului
466 posts, 189453 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
Adrian Rosca
Procentul de 100% pentru tunele nu include fundatia caii de rulare, aceasta fiind considerata separat. Btw Guru, s-a betonat integral fundatia caii de rulare pe ambele fire intre Laminorului si Straulesti?
Procentul de 100% pentru tunele nu include fundatia caii de rulare, aceasta fiind considerata separat. Btw Guru, s-a betonat integral fundatia caii de rulare pe ambele fire intre Laminorului si Straulesti?
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Intradevar, la fundatie caii de rulare m-am referit, nu la tunele. Cu scuzele de rigoare, revin si va rog sa precizati procentele de fundatie a caii de rulare realizate la M4, respectiv M5 (chair daca e un pic off-topic aici M5, dar voi muta mesajul si la M5).
Intradevar, la fundatie caii de rulare m-am referit, nu la tunele. Cu scuzele de rigoare, revin si va rog sa precizati procentele de fundatie a caii de rulare realizate la M4, respectiv M5 (chair daca e un pic off-topic aici M5, dar voi muta mesajul si la M5).
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Tunele 75%
Straulesti 100%
Laminorului 0%
Galerie de legatura+Depou 40%
Tunele 75%
Straulesti 100%
Laminorului 0%
Galerie de legatura+Depou 40%
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Daca tunelele sunt gata 75%, asta ar insemna ca betonarea caii de rulare e finalizata intre Straulesti si Laminorului in ambele tunele, plus minus 1-2 procente.
Daca tunelele sunt gata 75%, asta ar insemna ca betonarea caii de rulare e finalizata intre Straulesti si Laminorului in ambele tunele, plus minus 1-2 procente.
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
PS Zarea inclus, restul sunt la statii, galerie, depou.
PS Zarea inclus, restul sunt la statii, galerie, depou.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Aha, cu PS Zarea inclus imi da si mie procentul de 75% (Straulesti-Laminorului - 100% si Laminorului-Zarea, inclusiv PS - 0%)
Aha, cu PS Zarea inclus imi da si mie procentul de 75% (Straulesti-Laminorului - 100% si Laminorului-Zarea, inclusiv PS - 0%)
- uvictor
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia "Laminorului"
uvictor
Aveti idee ce e cu copertina albastra?
Aveti idee ce e cu copertina albastra?
PIC_20160325_152409_crop_432x432.JPG (189.88 KB; downloaded 3253 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca e aia pe care am vazut-o eu azi, acopera un morman de piatra sparta...
Daca e aia pe care am vazut-o eu azi, acopera un morman de piatra sparta...
- uvictor
-
Posted:
-
uvictor
M-am lamurit eu azi: se pare ca acoperea o teava destul de groasa care a fost sudata la cot. Din cauză de ploaie, etc.
M-am lamurit eu azi: se pare ca acoperea o teava destul de groasa care a fost sudata la cot. Din cauză de ploaie, etc.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
- argos
-
Posted:
-
argos
Stiti cumva la ce foloseste teava respectiva? E definitiva si va ramane la nivelul actual? Ma gandesc ca daca se mai adauga beton si asfalt va 'sari' de nivelul trotuarului.
Stiti cumva la ce foloseste teava respectiva? E definitiva si va ramane la nivelul actual? Ma gandesc ca daca se mai adauga beton si asfalt va 'sari' de nivelul trotuarului.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination