MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 253729 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 59

📖 Pagination options

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa sab

Costin wrote:
Ei nu dau avizul pentru ca vor sa le fie utilat de catre Metrorex si sa gaseasca acolo absolut totul, la cheie...

Eu unul nu inteleg ce aviz trebuie sa dea RATB-ul... :?

Re: Stiri si articole din presa uvictor

Vastint România, parte a grupului Inter Ikea, care deţine inclusiv francizele magazinelor Ikea la nivel mondial, a cumpărat un teren de 48 de hectare în zona Si­seşti, în imediata apro­pie­­re a terminalului Stră­uleşti, prevăzut cu staţie de metrou şi facilităţi park-and-ride.

„Tranzacţia reprezintă un pas important pentru Vastint România prin potenţialul deosebit pe care terenul îl are în revitalizarea zonei şi dezvoltarea sectorului 1. În perioada următoare vom începe planificarea urbană. Mai multe informaţii fac parte din contractul de vânzare-cumpărare şi din motive de confidenţialitate nu le putem detalia”, au spus oficialii Vastint.

Si mai detaliat:
http://www.zf.ro/companii/ikea-are-in-p...i-15077683

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Vedeti ca discutiile le gasiti ladiscutii. Aici raman numaiStirile si articolele din presa sau mici discutii strict la articolele respective.

Re: Stiri si articole din presa andrei11

S-a mai trezit unu' sa scrie un articol din pix...A spus si cine dă banu' ?
E fix acelasi articol dar in loc de...( nici nu stiu cum il cheama ) era Mascariciul Udriste. Ăsta din urma debita prostii prin 1995 sau cam asa ceva. Cica magistralele alea ar fi fost gata in 2020. Acum s-au dus cu ele pana in 2030. Oricum pe hartie merge orice, hartia e inculta.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Imobiliarii ne spun pe unde se face metrou...  :popa: Astia se drogheaza la greu. Alta explicatie n-am. Cel mai tare ma amuzau aia cu M6 pana in 2020. Poate M5, nu M6. Poate. M7... poate cu demolari pe Mantuleasa. Bine, ele oricum or sa cada masiv pe la un cutremur... Iar alea care nu or sa cada or sa fie prea scump de consolidat si pica si ele.

Re: Stiri si articole din presa TibiV

Apropos....
Cât ne mai ţine în şah următorul cutremur ?
Să vină o dată, rezolvă o mulțime de probleme urbanistice !
:D

Re: Stiri si articole din presa Florinds

:? Sper sa nu ajungem sa iti amintesti vorbele astea. :( Am vazut un accident dupa ce am gandit exact ca tine...

Ai dreptate...
Nu tin sa vad rezultate "radicale"...
Dar toate problemele astea juridice te fac sa iti vina sa iti iei campii... :(

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Legi proaste, destinate unor baieti presupus dastepti si aplicabile doar unor oameni presupus prosti... :twisted:

survola a ajuns deja in presa... :)
S-au miscat repede cei de la b365...

Re: Stiri si articole din presa uvictor

Apropo de asta, azi dup-amiaza era deschisa poarta spre bucata asfaltata pe sensul de mers spre Bazilescu...cat pe ce sa merg drept in loc sa fac dreapta pe Godeanu :)

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433196 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”