Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694726 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Si inca ceva important, desi aparent nu are legatura cu lucrarea in discutie. Se lucreaza intensiv, pe Splai, la montarea stalpilor pentru iluminat public. Pe ambele parti. S-a inceput dinspre pod VB spre strapungere. Si chiar functioneaza!
Si inca ceva important, desi aparent nu are legatura cu lucrarea in discutie. Se lucreaza intensiv, pe Splai, la montarea stalpilor pentru iluminat public. Pe ambele parti. S-a inceput dinspre pod VB spre strapungere. Si chiar functioneaza!
- clt
-
Posted:
-
clt
Foarte bine, trebuia de mult sa monteze. Au lampi LED?
Foarte bine, trebuia de mult sa monteze. Au lampi LED?
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Sunt din alea normale, ca si cele care sunt pana in gardul Autovit, le monta luxtenul, din ce am văzut cred ca vor fi pe ambele părți!
Sunt din alea normale, ca si cele care sunt pana in gardul Autovit, le monta luxtenul, din ce am văzut cred ca vor fi pe ambele părți!
- clt
-
Posted:
-
clt
E ok, s-au trezit si ei in sfarsit sa puna.. Trebuia sa se intample tragedii ca sa se ia masuri..
Partea cu LED-urile era o curiozitate proprie, imi plac foarte mult
E ok, s-au trezit si ei in sfarsit sa puna.. Trebuia sa se intample tragedii ca sa se ia masuri..
Partea cu LED-urile era o curiozitate proprie, imi plac foarte mult
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu din cauza lipsei stalpilor de lumina au cazut respectivii in Damboviţa...
Nu din cauza lipsei stalpilor de lumina au cazut respectivii in Damboviţa...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Un procent e si din cauza lipsei iluminatului public.
Un procent e si din cauza lipsei iluminatului public.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Să vedeți cum e când e ceață acolo pe Splai și nu vezi decât pomii, acolo unde sunt.
Să vedeți cum e când e ceață acolo pe Splai și nu vezi decât pomii, acolo unde sunt.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Iluminatul a aparut partial pe sensul spre centura, dupa targ, pe sensul spre oras... sunt niste sapaturi si ceva platbande pentru impamantare de la podul nou putin si apoi dupa aleea care vine de la CET, in diverse stadii, asfalt taiat la disc, sapatura, sapatura tuburi si acoperire. Mai greu pe acolo spre BGS cu parcatii aia.
Iluminatul a aparut partial pe sensul spre centura, dupa targ, pe sensul spre oras... sunt niste sapaturi si ceva platbande pentru impamantare de la podul nou putin si apoi dupa aleea care vine de la CET, in diverse stadii, asfalt taiat la disc, sapatura, sapatura tuburi si acoperire. Mai greu pe acolo spre BGS cu parcatii aia.
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
TibiV,
pentru munca ta superba, pentru reportajele foto!
TibiV,
pentru munca ta superba, pentru reportajele foto!
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Si de la mine!
S-au mai montat din stâlpii de iluminat?
Si de la mine!
S-au mai montat din stâlpii de iluminat?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Aici m-ati prins...
Nu m-am gandit sa ma uit si la stalpi...
Si oricum, de la pasaj fie ma intorc la Piata Titan, fie merg spre Vitan dar ies de pe Splai pe straduta care se face in dreapta si duce fix la intrarea in CET Sud, acolo unde sunt acum capetele autobuzelor 102 & 202....
Deci nu am ajuns in zona in care se pun acum stalpii aia...
Astept, precum Mahomed, sa ajunga stalpii la mine...
Aici m-ati prins...
Nu m-am gandit sa ma uit si la stalpi...
Si oricum, de la pasaj fie ma intorc la Piata Titan, fie merg spre Vitan dar ies de pe Splai pe straduta care se face in dreapta si duce fix la intrarea in CET Sud, acolo unde sunt acum capetele autobuzelor 102 & 202....
Deci nu am ajuns in zona in care se pun acum stalpii aia...
Astept, precum Mahomed, sa ajunga stalpii la mine...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV
Pai... in ultimele doua poze apar stalpii buclucasi. E drept ca sunt in plan mai indepartat,, dar exista.
Asa ca berea tot ai castigat-o!!
@TibiV
Pai... in ultimele doua poze apar stalpii buclucasi. E drept ca sunt in plan mai indepartat,, dar exista.
Asa ca berea tot ai castigat-o!!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
M-am uitat acum, aşa este !...
danutzu, ai dreptate...
Nu mi-am dat seama că stâlpii s-au apropiat atât de mult de Mahomed...
Deci, la fel ca acel personaj literar, am făcut proză fără să ştiu !...
M-am uitat acum, aşa este !...
danutzu, ai dreptate...
Nu mi-am dat seama că stâlpii s-au apropiat atât de mult de Mahomed...
Deci, la fel ca acel personaj literar, am făcut proză fără să ştiu !...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Stâlpii se vor monta pe porţiunea Pod VItan - Pod N. Grigoescu pe ambele sensuri. Din informaţiile mele, acea porţiune a Splaiului va intra in reabilitare. De asemenea, pe sensul de intrare în Bucureşti se vor monta parapeţi NJ pe bordura trouarului pentru a securiza calea de rulare auto.
P.S.: N-are nicio legătura iluminatul public cu tragediile petrecute. Plus ca e o distanţă de vreo 3km între locul de sărit în DB şi podul nou.
Stâlpii se vor monta pe porţiunea Pod VItan - Pod N. Grigoescu pe ambele sensuri. Din informaţiile mele, acea porţiune a Splaiului va intra in reabilitare. De asemenea, pe sensul de intrare în Bucureşti se vor monta parapeţi NJ pe bordura trouarului pentru a securiza calea de rulare auto.
P.S.: N-are nicio legătura iluminatul public cu tragediile petrecute. Plus ca e o distanţă de vreo 3km între locul de sărit în DB şi podul nou.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination