Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624699 views

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

PinkyHog wrote:
Nu biserica e in calea bulevardului, ci dugheana cu materiale de constructii si spalatoria.  ;)

Offtopic
Salut,  PinkyHog
Te-aş ruga să-mi laşi o adresă de e-mail pentru a te contacta. Efectiv nu pot primi mesaje private. Primesc înştiinţarea pe mail de bot-ul forumului şi cam atât. Mă loghez în cont pentru a citi mesajul şi degeaba.
Nu pot primi mesaje pentru că nu sunt membru bronze. Numai în urma unei prmovări pot avea acces la mesageria privată pentru a primi şi trimite mesaje. Nu ştiu care sunt criteriile pentru a putea accede la nivelul bronze. În mod cert, trebuie să caut în regulament.
Aşadar lăsă-mi o adresă de contact ca să comunicăm.
Mulţumesc anticipat!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

PinkyHog wrote:
16 martie 2016

2016-03-16 16.16.21 by Pinkyhog, on Flickr

Sigur asta e solutia corecta? :shock: N-ar fi trebuit betonata mai intai fundatia sinei? Acum se vor chinui sa bage plasa sudata sub linie, sa toarne. Pare cel putin ciudata ordinea evenimentelor. E ca si cum ai construi mai intai acoperisul si abia apoi peretii... :roll:

Re: Martie 2016 george_b

Poate sa adauge cineva cea mai recenta captura din satelit de pe google earth cu aceasta sectiune? Sunt plecat din tara pentru o perioada mai lunga si nu am acces la google earth. Iar in aplicatia mobila nu ai acces la capturile recente.

Re: Martie 2016 mihai565

E din noiembrie 2015.
213.png (1.34 MB; downloaded 3116 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

Aşa se face în România... Dacă am fi fost în Germania altfel stătea treaba. Sau în oricare alt stat din vestul Europei. Până la urmă orice firmă vrea să-şi maximizeze profitul cu minim de efort şi costuri cât mai mici. Aşa este şi în cazul firmelor de construcţii.

Re: Martie 2016 TibiV

Tare poza !...
De unde ?
Că eu nu văd asta pe GM....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ii raspund lui Tibi la intrebarea de pe topicul de poze: cred ca este de pe Google Earth.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mulţumesc !... :)

Intru acum...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Pe computer, ca pe mobil din păcate nu merge!
Pinky, mulțumim! :D  :bere:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

gaddy wrote:
Salut,  PinkyHog
Te-aş ruga să-mi laşi o adresă de e-mail pentru a te contacta.

[email protected]

In alta ordine de idei, saptamana viitoare sau peste doua saptamani, traficul catre Bd. 1 Decembrie 1918 va fi deviat pe partea noua si astfel se va putea ataca atat intersectia cu Barajul Dunarii/ Cozla, cat si zona de la biserica. Ramane de vazut cat de repede se vor misca sa lege carosabilul nou de cel vechi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

GPS wrote:
Pe computer, ca pe mobil din păcate nu merge!

Da,văd.... :evil:

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Tibi si eu ma simt la fel, asta e bine ca merge măcar pe computer! :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Data viitoare nu mai eliminati sigla Google Earth, asa este corect si nu mai apar nici discutii cu de unde e.

Go to page:  1  ... 97 98 99 100 101 102 103  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”