MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2.

620 posts, 224710 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 45

📖 Pagination options
Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Da..se redeschide ce este cu verde, ramaneinchis rosu.
Cel putin asta am vazut la fata locului.
Si daca nu ma insel, comunicatul initial era corect, citez din memorie "redeschiderea partilala a traficului"...
Bine si asa, nu inteleg de ce nu au grabit lucrarile sau ce ii impiedica sa se circule macar pe varianta cu sens unic spre centru si deviat pe la Medicina spre cartier...
PS. La centrala de ventilatie de pe panta de la Academie erau 3 omuleti ce dadeau la lopata,,, deci putem spune ca se lucreaza cu mare indulgenta...de fapt cred ca incarcau nisipul ce se vedea in pozele de mai sus,...pagina precedenta
trasee.jpg (94.52 KB; downloaded 3078 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. andrei11

Ce e cu 22 Martie ? "Ei" au spus ca în  22 Martie se va reveni la situatia de dinainte de accident.
Ba eu cred ca va fi asa :
3-11-2016 11-29-34 PM.png (384.61 KB; downloaded 3076 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. George

Situatia dinainte de accident inseamna deschiderea totala a Bd Eroilor...

In fine, un pic mai bine decat acum, dar sa notam neseriozitatea si lipsa grabei, oricum!

Din start au spus ca dureaza vreo 3 luni inchiderea intersectiei. Sunt probabil niste procese tehnologice / niste pasi care trebuie respectati si am impresia ca s-au respectat.

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

B-dul Eroilor arata asa:
deci nu se deschide nimic prea curand...

Mai au o săptămână...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. icee

andrei11 wrote:
Mai au o săptămână...

Intr-o saptamana nu realizeaza accesul din capatul sudic.  :popa:

Si in plus a doua râmă inca nu a intrat in statie ...

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. aztec

Dupa cum arata la fata locului...mai avem noi de asteptat mult si bine pana va fi asa cum speri tu...  :lol:
Adica bordurile sunt profilate asa cum sugerez eu, marcajele rutiere idem...am tras concluzia ca asa ramane o buna perioada de timp. Nu doar o saptamana doua...
Ce rau imi pare ca nu am tras si o poza....
Altfel, se poate da drumul la trafic in cateva ore, asa cum am spus ramasese un sant transversal de o jumatate metru latime de asfaltat(treaba de maxim o ora 2 muncitori..si refacut trotuarul...e aici e mai complicat, trebuia sa se usuce betonul si apoi sa toarne asfaltul...
Deci teoretic ar putea da drumul si la noapte pe varianta sugerata de mine,varianta ante-eveniment va mai astepta cateva luni... sa intre sfintele complet in statie,, sa se refaca si la suprafata deasupra statiei....

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. subway guru

De azi...
DSCN1817.JPG (324.95 KB; downloaded 3045 times)
DSCN1818.JPG (330.37 KB; downloaded 3049 times)
DSCN1820.JPG (348.53 KB; downloaded 3046 times)

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. George

Acum am priceput si eu mai concret cum e devierea, oricum se va circula mult mai fluent decat acum!

--------
3-11-2016 11-29-34 PM.png (380.09 KB; downloaded 2944 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Academia Militara (PLS) - Eroilor 2. 133 313

Ce tari sunt capacele alea din prima poza, 4 in baterie. Imi aduc aminte de ceva...
snapshot1.jpeg (41.57 KB; downloaded 2924 times)

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 45

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”