Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1097446 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Sincer să fiu, cred că ei asta fac acum, trag tare să termine breteaua de la MOL si pe cea de la Mega...
Sincer să fiu, cred că ei asta fac acum, trag tare să termine breteaua de la MOL si pe cea de la Mega...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Foarte frumoasa la TBM scara aia de 10m fara cusca, atentionati-i si voi ca daca ii prinde ITM-ul ii ******* sau daca pica vreunu' si isi composteaza biletu' le mai blocheaza aia santieru' juma de an, sau macar nu o mai fotografiati...
Foarte frumoasa la TBM scara aia de 10m fara cusca, atentionati-i si voi ca daca ii prinde ITM-ul ii ******* sau daca pica vreunu' si isi composteaza biletu' le mai blocheaza aia santieru' juma de an, sau macar nu o mai fotografiati...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
La ora aceasta, elefantul era întins spre intrarea Nitu Vasile a pasajului. Pe Oltenitei se tot baga tuburi.
La ora aceasta, elefantul era întins spre intrarea Nitu Vasile a pasajului. Pe Oltenitei se tot baga tuburi.
- Bogdan MD
-
Posted:
-
Bogdan MD
S-au apucat sa sparga prima banda a fostei bretele de troleibuze, pe sensul de iesire din Berceni, a ramas o singura banda utilizabila pe o distanta de ~30m. Lucrarea pare sa fie pentru ceva deviere de utilitati, am vazut ceva langa santier, cred ca pentru apa. Inutil sa spun cat am stat la coada din cauza asta
... Inca un motiv sa evitati zona.
S-au apucat sa sparga prima banda a fostei bretele de troleibuze, pe sensul de iesire din Berceni, a ramas o singura banda utilizabila pe o distanta de ~30m. Lucrarea pare sa fie pentru ceva deviere de utilitati, am vazut ceva langa santier, cred ca pentru apa. Inutil sa spun cat am stat la coada din cauza asta
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da, shoppy are dreptate apropo de scara alora! Nu e voie asa!
Inteleg ca avem betonare de radier in pasaj. Sectiunea doi, si ultima din aceasta sesiune.
Continuarea... pe partea cealalta.
In pasaj se mai pot executa peretii caseta.
Da, shoppy are dreptate apropo de scara alora! Nu e voie asa!
Inteleg ca avem betonare de radier in pasaj. Sectiunea doi, si ultima din aceasta sesiune.
Continuarea... pe partea cealalta.
In pasaj se mai pot executa peretii caseta.
- 133 313
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@133
Iti raspund cu o intrebare: raman asa la nivel de pereti mulati?
Parca am vazut armatura iesita din radier.
Clar se vede armatura si de jos si de sus.
Daca te uiti pe poze o sa vezi ca in partea de sus, planseul nu "vine" la 90* pe peretele mulat. Are un "triunghi" acolo.
Se descurca ei ca-s baieti destepti
@133
Iti raspund cu o intrebare: raman asa la nivel de pereti mulati?
Parca am vazut armatura iesita din radier.
Clar se vede armatura si de jos si de sus.
Daca te uiti pe poze o sa vezi ca in partea de sus, planseul nu "vine" la 90* pe peretele mulat. Are un "triunghi" acolo.
Se descurca ei ca-s baieti destepti
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Eu nu tin minte sa fi vazut tevusti de turnare bagate prin armaturi. Not then, not now. Si poze sunt destule. Plus ca mai urmeaza portiuni de planseu. probabil ca nu jeneaza pe nimeni daca peretii vor fi putin uzi, nu este tocmai o statie de metrou in care sa stea oameni.
Eu nu tin minte sa fi vazut tevusti de turnare bagate prin armaturi. Not then, not now. Si poze sunt destule. Plus ca mai urmeaza portiuni de planseu. probabil ca nu jeneaza pe nimeni daca peretii vor fi putin uzi, nu este tocmai o statie de metrou in care sa stea oameni.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da' ce, numa prin țevuşti se poate turna betonul? Poate au ei alta metoda.. secreta.
La PPL cum a fost?
Da' ce, numa prin țevuşti se poate turna betonul? Poate au ei alta metoda.. secreta.
La PPL cum a fost?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Prin teleportare!
Da, cofraj cu stutz si valva de aerisire si pompat beton sub presiune nu?
Nu, probabil s-au gandit ca peretii din dreptul rampelor ii bate soarele destul (desi la rampa Vacaresti am vazut ca-i dubleaza) iar restul sunt in buna parte lipiti de pasajele pietonale deci nu au de unde sa vina infiltratii si lateral. Canalizarea este noua nu are de ce sa inunde si toata zona este o are suprafata betonata si asfaltata sunt foarte putine zone unde sa se infiltreze realmente ape pluviale in sol in proximitatea pasajului.
Prin teleportare!
Nu, probabil s-au gandit ca peretii din dreptul rampelor ii bate soarele destul (desi la rampa Vacaresti am vazut ca-i dubleaza) iar restul sunt in buna parte lipiti de pasajele pietonale deci nu au de unde sa vina infiltratii si lateral. Canalizarea este noua nu are de ce sa inunde si toata zona este o are suprafata betonata si asfaltata sunt foarte putine zone unde sa se infiltreze realmente ape pluviale in sol in proximitatea pasajului.
- TibiV
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Eu nu "cred", eu caut metodele prin care s-ar putea realiza si motivele sa se faca, si nu-mi iese rezultatul.
Dar repet, va bazati pe ce ati vazut la metrou, care metrou este cu totul altceva, ai alte dimensiuni structurale,a lta adancime si in special vibratiile cauzate de circulatia fara pneuri. Casetatii se fac ca sa nu iti curga zoaiele pe pereti in primul rand, evident au si rol structural, planseele intermediare nu pot ramane prinse in mustatile ancorate in peretii mulati cu ancore chimice, nu este suficient. Aici nu exista plansee intermediare. Probabil vor face un perete de dublare ca si la rampe dar el nu va sustine planseul se va limita la o oarecare inaltime fara sa ajunga la planseu.
Eu nu "cred", eu caut metodele prin care s-ar putea realiza si motivele sa se faca, si nu-mi iese rezultatul.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Şi atunci crezi că la pasaj o să pună doar nişte Rigips ?...
Parcă nu îmi vine să cred....
Ah, OK, a venit şi finalul...
Dar cred că danutzu are dreptate, cheia de boltă este la "chestiile" alea trunghiulare de lângă PS...
Şi atunci crezi că la pasaj o să pună doar nişte Rigips ?...
Parcă nu îmi vine să cred....
Ah, OK, a venit şi finalul...
Dar cred că danutzu are dreptate, cheia de boltă este la "chestiile" alea trunghiulare de lângă PS...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Rigipsul nu-i tocmai un material pentru "exterior".
Pasajul de la Unirii era pe vremuri "foarte frumos" decorat in imitatie de lemn... turnata in beton.
Adica au fost acolo niste cofraje din scanduri neaose de brad care si-au lasat amprenta in beton de puteai sa juri ca peretii sunt cu lambriuri vopsite gri. 
Hai sa transam problema. Habem o poza. Eu vad capacul (planseul superior al pasajului rutier) odihnind pe peretele mulat. Si nici o perforare, cavitate care sa permita turnare de casetati de sus cumva. Si aceeasi situatie si pentru barete.
Rigipsul nu-i tocmai un material pentru "exterior".
Hai sa transam problema. Habem o poza. Eu vad capacul (planseul superior al pasajului rutier) odihnind pe peretele mulat. Si nici o perforare, cavitate care sa permita turnare de casetati de sus cumva. Si aceeasi situatie si pentru barete.
c2DMQ6k.jpg (207.6 KB; downloaded 1639 times)
📖 Pagination options