Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695168 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului someone

Eu zic ca era foarte eficienta o banda de acces dinspre Hateganu spre splai, mai elibera o parte din trafic, cel putin pentru mine ar fi folositoare. Oricum, dupa terminarea pasajului de la Pta Sudului se va elibera traficul pe V-B.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Eu zic ca daca s-ar interzice virajul la stanga la pod la Vitan, cel putin pe perioada asta a lucrarilor, ar fi benefic pentru toata lumea ...

Re: Stiri si articole din presa Nightwolf

Pai da dar macar sa nu mai minta ca ultimii nesimtiti...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ha  :?:  Nu prea ai alternative realiste...De fapt nu ai nici o varianta realista, ăsta-i adevarul.

Da, stiu asta, ma gandeam doar la o solutie gen "brute force" de a fluidiza acolo...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Nightwolf wrote:
Eu zic ca daca s-ar interzice virajul la stanga la pod la Vitan, cel putin pe perioada asta a lucrarilor, ar fi benefic pentru toata lumea ...

La care viraj la stanga te referi?
Nu incurca cu nimic virajul la stanga venind de pe VB si stanga pe Splai. Majoritatea merg inainte. Doar niste dungi pe asfalt! Ar face minuni. Am remarcat acum cateva zile (poate o fi de mai mult timp) un marcaj... idiot. Pe VB, in dreptul targului, banda 2 a fost modificata cu obligatoriu stanga din inainte si la stanga!!. In loc ca berbecii sa traseze CORECT benzile PE pod (unde nu se mai vede nimic) ei fac o presemnalizare de rahat.
Problema pe pod este ca cei care sunt pe banda 1 pe VB si merg inainte, pe pod merg drept (pe banda 2 de pe pod) in loc sa-si tina banda 1.
In concluzie, marcajele pe pod si linii de ghidare!

Majoritatea merg inainte dar se blocheaza... in fine, acolo va mai dura pana se va readuce traficul la cel initial...

Ah TibiV, iti fac cadou un powerbank!! numai sa nu ne lasi fara poze!
E clar, tevi ptr termoficare pentru subteran.
Doar se asteapta oprirea termoficarii, sau strangerea recoltei la sere.
Apoi.... liber la flex!
Daca aici avem sperante... la LEA nimic!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Decopertarile s-au mutat intre CF si pasaj.

Am senzatia ca pe rampa Titan, s-a turnat o fasie de beton care ar corespunde cu zona rostului de dilatatie.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Mulțumim Tibi! :D  :bere:
Apropo cum se va rezolva cu diferența dintre splai si poduri :?: Înălțimea dintre splai si pasaj este acum de 5 metri, nu :?:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Între pasaj şi Splai , da.
Dar între POD şi Splai de vreo 0,5 metri...
Am prins o dată (şi am şi postat) o poză cu un "jmeker" care venea de la Autovit şi a întors spre oraş pe podul din amonte.
Crede-mă, nu i-a fost uşor nici când a intrat pe pod, nici când a ieșit...

Dar mi-ai dat "temă de casă" pentru duminica viitoare....
Să pozez un "lung de pod" vs. nivelul actual al Splaiului....

Se rezolva la fel de simplu cum este si la alte poduri de peste Dambovita. Precum este cel de la Izvor sau urmatorul spre Eroilor.

Stiri la cald: incep lucrul la terasamente pe zona sapata de pe NG. Au aparut gramezi de balast.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”