MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei

819 posts, 372221 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 59

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei 133 313

Un update cu... ce se poate.
-s-a "capacit" caminul cel urias de pe ovoid de la RD nr.3. Adica are capacul de beton complet, urmeaza gulerele de la golurile de vizitare si capacele.
-de asemenea si lucrarile la canalizarea aferenta care se indreapta spre DT au fst reluate si acum sapatura (cu reazeme) este pe la viitorul acces de la RD 3, trece chiar pe langa coloanele forate usor dezgolite. (vezi poza)
-pe la fostul rezervor de bentonitic, partial demolat s-au defrisat niste pomi. (vezi poza)
-foreza de la accesul spre statia de troleu dinspre Lovinescu fora... de bine de rau, dar ritmul pare... jalnic.
-la accesul de vis-a-vis (bloc M19) s-au infipt mustatile de armatura in coloane in vederea armarii planseului superior pentru care n-a venit inca armatura toata.
Canalizarea a trecut de coltul blocului de la RD3. Acolo langa reazeme se vad si coloanele forate ale accesului.
IMG781.jpg (130.17 KB; downloaded 2904 times)
Rezervorul (ex) de bentonitic si defisarea in dreapta mea.
IMG782.jpg (215.24 KB; downloaded 2904 times)
IMG783.jpg (213.27 KB; downloaded 2901 times)
Foreza.
IMG784.jpg (149.61 KB; downloaded 2904 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei aztec

Structura statie Stația Raul Doamnei 22 feb
Pereti mulati 80%
Stalpi 75%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 15%
Radier 7%
Pereti caseta vestibul 15%
Pereti caseta radier 7%
Constructii interioare (scari,peroane, pereti) 0%
Accese statii 25%
Structura statie 11 ianuarie
Pereti mulati 80%
Stalpi 73%
Planseu superior 50%
Planseu vestibul 0%
Radier 7%
Pereti caseta vestibul 7%
Pereti caseta radier 7%
Accese statii 18%

Diferente..adica avans in 40 zile....
Pereti mulati 0%
Stalpi 2%
Planseu superior 0%
Planseu vestibul 15%
Radier 0%
Pereti caseta vestibul 8%
Pereti caseta radier 0%
Accese statii 7%

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei andrei11

Daca e sa ma intebati pe mine  este posibil ca racordul Dr. Taberei - Eroilor sa fie inaugurat fara cele 2 statii  - Raul Doamnei si V.Argesului. Asta ca si o parere personala. Iarasi ajung la vorba lui guru, cand o fi gata va fi.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei survola

Eu zic să îl inaugureze fără stațiile acestea, fără Parc DT și fără Eroilor.
Și poate și fără trenuri :-D

Ma vad nevoit sa intervin.
Guru, treburile astea  (sa facem haz de necaz ) ne sunt specifice...In lipsa unui termen realist si care da semne ca va fi si respectat facem bancuri ca n-avem ce face, afara e frig, ploua si e lume putina pe strazi.
In alta ordine de idei cu chestii "subtile" de genul ca in trei ani s-au angajat baietii sa fie gata statia la rosu ( ca si structura )  pentru ca - nu-i asa -  calea de rulare, electrica este alt contract, dupa aceea aflam ca scarile rulante, WC - urile alt contract, etc, etc ne-am cam saturat. Trenurile alt contract.
Eu ( noi ) m-as ( ne-am ) multumi cu un singur termen, cand ajung la prietenul meu Vali Sava cu metroul din Iancului...
Evident, si cu ''derivatia" Râul Doamnei perfect functionala...
Asta desigur daca exista asa ceva, adica un termen prevazut in contract.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Voi la inaugurare vreti sa mearga si aerul sau veniti cu tuburi de oxigen la voi... Va lipsesc niste CV-uri una pana in Academie, una pe la Parc, una pe la Valea Ialomitei...  Pe bune, nu va imbatati cu apa rece. Ca sa se faca metroul ai nevoie de oameni. Ca sa ai oameni trebuie sa-i platesti. Daca in continuare prin lucrarile in derulare de la stat se tine refrenul ala cu e criza, e austeritate... o sa se finalizeze M5 DT prin 2050. Fara nici nu fel de gluma, ajungem la modul serios la faza aia cu "in 30 de ani...". Daca vrei sa platesti fierarul, zidarul, mai prost ca pe postas... zidarul si fierarul or sa se faca postasi. Eventual chiar peste granita.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei radudd

"Impresia e ca se intentioneaza finalizarea zonei de statie de sub bd. Drumul Taberei in vederea redarii circulatiei la suprafata. In rest, Dumnezeu cu mila." zicea cineva astazi in comentariul fotografiilor postate.
Intr-adevar de multa mila va fi nevoie pentru toata lucrarea, dintr-un capat in celalalt, din Dr. Taberei in Eroilor. Cand ma gandesc la pozele cu stalpii la care nu a ajuns pana la "fund" betonul turnat de la suprafata si nici armatura si la care dupa ce i-au dezvelit de pamant le-au facut cofraje, au sudat fieraraie si au turnat beton, da, trebuie mila cat cuprinde.

Ha ?  :shock:
Ce vorbesti tu străine  :?:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Impresia e ca... sub bulevard nu este complet planseul galeriei. Asa stiu unii oameni cum sa obtina informatia corecta, aruncand greseli. Doar nu avem poze...  :roll:

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Adrian Rosca

Ce greseli? Nu e nicio greseala  :D  In afara de canal, la RD se lucreaza strict in zona de bulevard.

Iar stimabilul antevorbitor cred ca se refera la pozele cu baretele care aveau sectiunea micsorata deasupra nivelului radierului. Nu e nicio problema daca zonele respective s-au rebetonat.

Daca va spun eu ca statia asta o sa se inaugureze muuuuult dupa ce o sa se dea drumul la metrou la Valea Ialomitei... Victima colaterala Valea Argesului.

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei Adrian Rosca

Poate nu stiati ca noile norme tehnice privind proiectarea si executarea adaposturilor si a punctelor de comanda de protectie civila sunt in dezbatere publica. Nu m-ar mira sa aflu ca RD devine ALA, ciupercarie sau depozit de cartofi  :lol: Sau macar un garaj subteran, ceva  ;)

Re: Discutii - Lucrari statia Raul Doamnei radudd

andrei11 wrote:
Ha ?  :shock:
Ce vorbesti tu străine  :?:

A durut, sau ce?

viewtopic.php?f=234&t=2126&p=134667&hilit=stalp+ratat#p134667

Acolo a fost o greseala. Intr-un santier se mai intampla, nu e nimic spectaculos / de scos in evidenta.
radudd wrote:
A durut, sau ce?

Nu inteleg. Pe bune.

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”