Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1098386 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
andrei11
Praf de praf in ochii lumii...Cer cu un milion mai putin la licitatie si dupa aia maresc pretul cu un milion juma', "lucrari neprevazute". Aşa e fumată treaba asta ca mi s-a acrit...
URANUS wrote:
Astfel, Primăria Capitalei a cumpărat zece ascensoare şi patru scări rulante de la compania de profil Schindler SRL, pentru care a plătit 3,72 milioane lei fără TVA. Iniţial, municipalitatea era dispusă să plătească cu aproape un milion de lei mai mult, însă, în urma licitaţiei publice suma a scăzut.
Praf de praf in ochii lumii...Cer cu un milion mai putin la licitatie si dupa aia maresc pretul cu un milion juma', "lucrari neprevazute". Aşa e fumată treaba asta ca mi s-a acrit...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
De data asta este putin altfel, suma creste ulterior cu "lucrari prevazute". Mai exact mentenanta.
Dar risca sa-si ia teapa ca la ce praf si umezeala or sa ingita acolo alea pe mijlocul drumului poti sa le le ungi si cu mir si mai mult de 1 an n-or sa functioneze. Si n-o sa comande primaria nimic pentru ele.
De data asta este putin altfel, suma creste ulterior cu "lucrari prevazute". Mai exact mentenanta.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Parca sunteti batraneii aia din Muppets, nimic nu va convine.
Eu am lucrat cu Schindler si stiu ca pot sa ofere discounturi importante fata de preturile de lista. Sunt super ok.
Parca sunteti batraneii aia din Muppets, nimic nu va convine.
- 133 313
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
misterr,
Super !....
Daca ai sti de cand chinui F5-ul....
Am si doua intrebari:
1. La ce ora ai facut pozele si cat de intensa sau anemica era miscarea (in afara de zonele unde se vad muncitorii cu ochiul liber)?
Ca pe vremea asta mare lucru nu prea se poate face...
2. Santul de pe Secuilor ai idee pentu ce este?
Nu ma asteptam sa fie atat de adanc... Dar la asemenea adancime sigur nu este pentru cabluri electrice sau tevi de gaze...
misterr,
Super !....
Daca ai sti de cand chinui F5-ul....
Am si doua intrebari:
1. La ce ora ai facut pozele si cat de intensa sau anemica era miscarea (in afara de zonele unde se vad muncitorii cu ochiul liber)?
Ca pe vremea asta mare lucru nu prea se poate face...
2. Santul de pe Secuilor ai idee pentu ce este?
Nu ma asteptam sa fie atat de adanc... Dar la asemenea adancime sigur nu este pentru cabluri electrice sau tevi de gaze...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
1. Ora e cea care apare în poze (16:30 ÷ 17:30). Bătea vîntul și ploua, mișcare nu prea era. Doar în cîteva puncte, care dealtfel apar și în poze.
2. Pare a fi de canalizare. E realizat de Dimar, cu aceeași tehnologie ca și ăsta, care e perpendicular pe el, și lîngă care văd niște tuburi:

1. Ora e cea care apare în poze (16:30 ÷ 17:30). Bătea vîntul și ploua, mișcare nu prea era. Doar în cîteva puncte, care dealtfel apar și în poze.
2. Pare a fi de canalizare. E realizat de Dimar, cu aceeași tehnologie ca și ăsta, care e perpendicular pe el, și lîngă care văd niște tuburi:
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Dupa adancime evident canalizare.
Eu in schimb am pus ochii pe altceva: Kelly sapa panouri PM in rampa Nitu Vasile... sub banda 2?
La doua se vad urechile de sustinere a carcaselor prin care este trecut cate un fier, deja betonate.
Dupa adancime evident canalizare.
Eu in schimb am pus ochii pe altceva: Kelly sapa panouri PM in rampa Nitu Vasile... sub banda 2?
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Nu stiu daca pereti mulati sau ceva barete pentru fundare. Posibil sa fie o zona mai nasoala care sa necesite elemente pentru fundare.
Sau, poate sa fie vreun colector care trebuie deviat, si vor face un... decupaj dreptunghiular.
In schimb eu am pus ochii pe forajul ala orizontal dar si pe tevile alea de HDPE pentru gaze (au dunga galbena), probabil vor face o subtraversare pe sub Oltenitei.
A, si inca ceva, se excaveaza pamant din pasaj. (cu incarcator frontal)
Nu stiu daca pereti mulati sau ceva barete pentru fundare. Posibil sa fie o zona mai nasoala care sa necesite elemente pentru fundare.
Sau, poate sa fie vreun colector care trebuie deviat, si vor face un... decupaj dreptunghiular.
In schimb eu am pus ochii pe forajul ala orizontal dar si pe tevile alea de HDPE pentru gaze (au dunga galbena), probabil vor face o subtraversare pe sub Oltenitei.
A, si inca ceva, se excaveaza pamant din pasaj. (cu incarcator frontal)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Treaba cu excavatul in pasaj am presupus-o si eu dar pe urma m-am gandit ca incarcatorul ala frontal ia pamantul de la Kelly.
Eu carcasele alea le-am pomenit zilele trecute, odata cu pozele. Stiam ca sunt scurte dar nu m-am gandit ca ar veni sub carosabil pentru fundare. Iar sprijiniri de mal pentru canal cu PM... e foarte costisitor si cam degeaba. Ce-i drept acolo rampa cred ca o sa fie cam abrupta si in curba... Ca sa o toarne probabil ca vor avea nevoie de niste reazeme priponite bine sa tina betonul in fasii.
Treaba cu excavatul in pasaj am presupus-o si eu dar pe urma m-am gandit ca incarcatorul ala frontal ia pamantul de la Kelly.
Eu carcasele alea le-am pomenit zilele trecute, odata cu pozele. Stiam ca sunt scurte dar nu m-am gandit ca ar veni sub carosabil pentru fundare. Iar sprijiniri de mal pentru canal cu PM... e foarte costisitor si cam degeaba. Ce-i drept acolo rampa cred ca o sa fie cam abrupta si in curba... Ca sa o toarne probabil ca vor avea nevoie de niste reazeme priponite bine sa tina betonul in fasii.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da' tot Statler si Waldorf ramaneti!!!
133 313 wrote:
N-am zis nimic de scarari, am zis de primarie.
Da' tot Statler si Waldorf ramaneti!!!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Se vad urmele de la anvelopele incarcatorului care "merg" pana pe radierul deja turnat.
133 313 wrote:
Se vad urmele de la anvelopele incarcatorului care "merg" pana pe radierul deja turnat.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este bine că fiecare a identificat câte o ţintă...
misterr, ai dreptate...
Dar îţi dai seama că cele două se vor uni, şi timp de câteva zile vor închide complet Secuilor ?...
Forajul orizontal - chiar m-am întrebat ce or mai vârâ pe acolo ?...
Încărcătorul frontal (foarte vioi în poze...) m-a cam nedumerit şi pe mine...
Dar cred că danutzu are dreptate...
Să ne gândim cu cât este mai avansat PS faţă de săpătura din pozele B365...
133 313, nimeni nu mai ratează PLS-ul tău...
Pe ansamblu, mi se pare OK.
Doar de s-ar opri ploaia...
Este bine că fiecare a identificat câte o ţintă...
misterr, ai dreptate...
Dar îţi dai seama că cele două se vor uni, şi timp de câteva zile vor închide complet Secuilor ?...
Forajul orizontal - chiar m-am întrebat ce or mai vârâ pe acolo ?...
Încărcătorul frontal (foarte vioi în poze...) m-a cam nedumerit şi pe mine...
Dar cred că danutzu are dreptate...
Să ne gândim cu cât este mai avansat PS faţă de săpătura din pozele B365...
133 313, nimeni nu mai ratează PLS-ul tău...
Pe ansamblu, mi se pare OK.
Doar de s-ar opri ploaia...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Asta putea sa fie si pentru ca el sta in spatele gramezii facute de Kelly.
Chestia care tradeaza ca e din pasaj este culoarea. E alta decat la ala scos de Kelly si manevrat de excavatorul ala mic tot de pe rampa Nitu Vasile spre excavatorul mare, unde merge si incarcatorul frontal.
Nu-i al meu, e al lui Triada sau ApaNova sau al lui madam aia care-l enerveaza pe guru.
Dar nu-l rateaza nimeni pentru ca din ce retin... este o premiera pe la Bucuresti.
danutzu_2910 wrote:
Asta putea sa fie si pentru ca el sta in spatele gramezii facute de Kelly.
Chestia care tradeaza ca e din pasaj este culoarea. E alta decat la ala scos de Kelly si manevrat de excavatorul ala mic tot de pe rampa Nitu Vasile spre excavatorul mare, unde merge si incarcatorul frontal.
TibiV wrote:
133 313, nimeni nu mai ratează PLS-ul tău...![]()
Nu-i al meu, e al lui Triada sau ApaNova sau al lui madam aia care-l enerveaza pe guru.
Dar nu-l rateaza nimeni pentru ca din ce retin... este o premiera pe la Bucuresti.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Cel putin teoretic, au de sapat sub PS turnat de curand.
Si cred ca ar fi cazul sa urgenteze breteaua dinspre MOL. Facuta la gata.
Sapatura la rampa de intrare, dinspre Vitan, dureaza si asta, la care urmeaza betonare radier, pereti, etc.
Cel putin teoretic, au de sapat sub PS turnat de curand.
Si cred ca ar fi cazul sa urgenteze breteaua dinspre MOL. Facuta la gata.
Sapatura la rampa de intrare, dinspre Vitan, dureaza si asta, la care urmeaza betonare radier, pereti, etc.
📖 Pagination options