Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624724 views

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@Andrei
Asta e, victime colaterale.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Nu am vorbit din punct de vedere al locurilor de parcare, ci din punct de vedere al eliberarii primei benzi. Pe Liviu Rebreanu exista locuri de parcare pe toata lungimea bulevardului. Aici chiar nu au nicio scuza sa-si lase masina pe prima banda.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Frumos fir cris_m! :D  :bere:
Frumos firul pentru tramvaie, pentru troleibuze s-a mai făcut ceva s-au trebuie sa așteptam pana la vara? Ca dacă ma gândesc mai bine e mai ușor de montat rețeaua pentru troleibuz decât cea de tramvaie, ar putea face chiar o bucla provizorie la Barajul Dunarii! ;)

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

Fir montat fara incrucisari la Titan deci adio troleibuz pe perioada nedeterminata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Stai putin ca nu e chiar asa... dupa intersectie mai au de pus clemele laterale, deci sanse sa apara si separatoarele mai sunt. Nu disperati, mai e timp si pentru troleu (eu sincer m-am obisnuit fara 92 care oricum era ca si inexistent inainte la cum venea la 45 de minute)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Catenara e 'la gata' intre pod si primul set de stalpi de dupa intersectia cu NG.

Partea proasta e ca tot nu s-a rezolvat cu expropierile si intre biserica si Lukoil nu se poate ataca... inca.
Si ca sa fie tacamul complet, Apa Nova face figuri cand e vorba de investitii pe banii lor. Pe zona de drum nou se realizeaza retea de canalizare pluviala noua (sub banda 1). 'Francejii' s-au gandit ei ca ar trebui si retea de apa, tot noua, cara nu e in proiect, retea pe care sa o realizeze constructorul, care insa nu vrea sa o faca pe banii lui (normal!). Si asa, Apa Nova nu vrea sa elibereze aviz pentru canalizare.

Astazi, gardul de panza ce delimiteaza santierul, a fost mutat de la limita trotuarului catre carosabil aproximativ jumatate de metru. Se doreste impingerea traficului cat mai spre partea cu restaurantul Alba, strict pe doua benzi. Se asteapta avizul de Politia rutiera...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

Pinky, am vazut ca biserica si-a mutat gardul doar cat sa se poata lucra la banda 2. N-ar trebui sa si-l mute mai mult?

Apa Nova a cam uitat ca sunt doar un concesionar.

Ba da. Dar dupa cum spuneam... Banii vorbeste. Se pare ca totusi s-au inteles cu ei sa se mai retraga un pic sa poata sa mai lucreze si la banda 1 (si trotuar). Sa vedem...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Buna ziua

Vad ca sunteti inca optimisti cu acest tronson!!!  Acum ceva timp spuneam ca nu au nici un interes ( constructorul) sa termine mai devreme acest tronson.  Acum va aud ca spuneti ca nu au terminat cu exproprierile la biserica si ca APA NOVA vrea ceva inlocuiri pe banul constructorului !!  Mai vedem cum se impaca ''capra cu varza''.  Am mai spus de multe ori pe acest forum . A fost, este si va fii bataie de joc cu acest tronson ( in general  cu lucrarile de modernizare a infrastructurii) .Este  ''RUSINOS SI JENANT '' pentru un constructor sa dea termen pentru un tronson de aprox 3 km , 2 ani de zile,de parca zici ca sapa in munte .

Dar asa este in toata ROMANIA cu aceste lucrari . Poate ca copiii copiilor nostri vor avea conditii civilizate si normale de circulat .

Va faceti iluzii crezand ca vor da drumul pana la toamna !!!! Si chiar si asa ,ce va circula pe acest tronson ? Doar autobuzele ( cate vor mai fii ) si turismele, pentru ca tramvaie si eventual  troleibuze de unde ?

Va salut

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Adrian Rosca

"Optimismul" se bazeaza pe ritmul actual al lucrarilor, care este unul sustinut.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Mai vedem cand termina si mai ales  calitatea lucrarilor.
Normal exista garantie .Sa vedem.
Daca mergeti pe primul tronson vedeti cum sunt bordurile si gardurile .

Pana nu vad nu cred .

• GPS
  • Posted:
  •  

Mulțumim Pinky, :D  :bere:
Poate termina pana la vara, sa mergem si noi cu 23 si 92. :lol:  :lol:  :lol:

Apropo de 92, daca nu ar reface reteaua, atunci sustinerile suplimentare din zona intersectiei  de la Titan n-ar avea nici o utilitate.

2016-03-10 15.26.56 by Pinkyhog, on Flickr

• GPS
  • Posted:
  •  

Pinky, dacă nu ar reface rețeaua nu ar mai pune nici cabluri duble, dacă e sa o luam asa sa ne uitam ca in zonele unde nu va fi troleibuz este doar un cablu, iar in zona cu troleibuz sunt doua ( ca pe Nițu Vasile)! Nu cred eu ca ar trage un cablu in plus fără rost, curios este faptul ca pentru mine unul rețeaua de troleibuz mi se pare mai convenabila momentan deoarece ar putea fi făcută o bucla provizorie la Barajul Dunării! ;)
P.S.:Va rog sa nu începeți o noua discuție pe tema cablurilor in plus sau a unei extinderi a rețelei de troleibuz inutile pentru șpăgi sau altele. Mulțumesc. :)  :bere:

Go to page:  1  ... 94 95 96 97 98 99 100  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463886 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”