Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1100216 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
133 313
PP1 are popii si cofrajul gata pentru armarea planseului superior pana la limita la care s-a betonat si planseul pasajului rutier... Armarea (judecand de la ultima portiune de planseul executata) sa zicem doua zile, betonarea inca una. Mai repede trebuie sa ajunga TBM-ul la destinatie la Castani. Ca daca se apuca cineva de sapat panouri PM lipsa taman peste TBM iar se scurge bentoniticul pe unde nu trebuie. Din fericire tuburile alea intra parca la foc continuu.
P.S. Este un tub de canalizare pe PP2. Why?
PP1 are popii si cofrajul gata pentru armarea planseului superior pana la limita la care s-a betonat si planseul pasajului rutier... Armarea (judecand de la ultima portiune de planseul executata) sa zicem doua zile, betonarea inca una. Mai repede trebuie sa ajunga TBM-ul la destinatie la Castani. Ca daca se apuca cineva de sapat panouri PM lipsa taman peste TBM iar se scurge bentoniticul pe unde nu trebuie. Din fericire tuburile alea intra parca la foc continuu.
P.S. Este un tub de canalizare pe PP2. Why?
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Vezi că l-am pozat şi eu sâmbătă, şi am făcut şi zoom pe el, tocmai pentru că nu am înțeles ce caută acolo...
Vezi că l-am pozat şi eu sâmbătă, şi am făcut şi zoom pe el, tocmai pentru că nu am înțeles ce caută acolo...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Un pic mai spre Nitu Vasile este un "put" dreptunghiular care cred ca tine de canalizare. Nu vorbesc despre acela din strada ci de cel din santier. Probabil urmeaza TBM mic si pe acolo.
Un pic mai spre Nitu Vasile este un "put" dreptunghiular care cred ca tine de canalizare. Nu vorbesc despre acela din strada ci de cel din santier. Probabil urmeaza TBM mic si pe acolo.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Nush ce să zic...
Unde au folosit mini-TBM "gropile" au fost foaaaarte adânci... Cred că peste 6 metri adâncime...
Unde sunt gropi din astea de vreo 2 metri, nu ştiu dacă e cazul de TBM...
Nush ce să zic...
Unde au folosit mini-TBM "gropile" au fost foaaaarte adânci... Cred că peste 6 metri adâncime...
Unde sunt gropi din astea de vreo 2 metri, nu ştiu dacă e cazul de TBM...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=244&t=3716&start=42#p201144
TibiV wrote:Atenție, eu l-am pozat prima dată, am copyright pe el:
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
"Putul dinspre Nitu Vasile din santier" daca este ala lipit in peretele pasajului cam pe unde incepe planseul si in dreptul PP2 probabil are toate sansele sa fie viitoare camera a pompelor. Pasajele astea subterane in mod normal nu trebuie racordate la canalizare direct, la curgere libera cu panta. Masura antiinundare.
"Putul dinspre Nitu Vasile din santier" daca este ala lipit in peretele pasajului cam pe unde incepe planseul si in dreptul PP2 probabil are toate sansele sa fie viitoare camera a pompelor. Pasajele astea subterane in mod normal nu trebuie racordate la canalizare direct, la curgere libera cu panta. Masura antiinundare.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Corect !
Ei, avem o dilemă...
Cum împărţim un tub... la 3 forumişti ?!...
misterr,
mâine e miercuri, şi doar joia te mai ţine departe de vinerea aceea !...
misterr wrote:TibiV wrote:Atenție, eu l-am pozat prima dată, am copyright pe el:
Corect !
Ei, avem o dilemă...
Cum împărţim un tub... la 3 forumişti ?!...
misterr,
mâine e miercuri, şi doar joia te mai ţine departe de vinerea aceea !...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@TibiV
Foarte simplu! Cate o "coaje" la 120° din tub!
@TibiV
Foarte simplu! Cate o "coaje" la 120° din tub!
- TibiV
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
OK, iau creta si raportorul sa fac trasajul.
OK, iau creta si raportorul sa fac trasajul.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Mai frate, chiar forjeaza...
Sambata 5 martie:

Joi 10 martie:

misterr,
sa ne dai gata maine !...
Mai frate, chiar forjeaza...
Sambata 5 martie:

Joi 10 martie:
misterr,
sa ne dai gata maine !...
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se turna beton cu un elefant in dreptul peronului tramvaiului din fața Mega Image în jurul orei 18 30.
Se turna beton cu un elefant in dreptul peronului tramvaiului din fața Mega Image în jurul orei 18 30.
- TibiV
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
📖 Pagination options