Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 361804 views

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic Adrian Rosca

Pe Sisesti toti stalpii de iluminat care lipseau sunt acum in picioare si s-au reasfaltat si zonele de la baza lor care fusesera afectate de lucrari. Lipsesc insa corpurile de iluminat si partial consolele de sustinere.

S-au montat toate corpurile de iluminat pe Sisesti.

Lasand la o parte faptul ca asfaltul a inceput sa se strice in jurul unui capac de canalizare undeva spre capatul dinspre Doi Cocosi, lucrarile la soseaua Gh. Ionescu Sisesti sunt finalizate.

^^ Deja azi asfaltul in jurul capacului de canalizare amintit era reparat. Rapizi baietii  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic 133 313

O strada adiacenta Bd. Decebal. Nu-i caz singular, regiile ar trebui sa mai faca un recensamant al capacelor carosabile si o inspectie implicit din cand in cand.
Inceput de sinkhole.
IMG320.jpg (174.08 KB; downloaded 3452 times)

Re: Refacere covor asfaltic cris_m

A inceput plombarea de primavara... statia Policlinica Titan, un before-after... macar nu mai se rup Citaro-urile in 2:
Before
14574637531933.jpg (273.42 KB; downloaded 3315 times)
After
14574637126382.jpg (137.62 KB; downloaded 3312 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Unul din miile de motive pentru care prefer să nu rulez pe carosabilul Bucureștean. Intersecția Căuzași cu Anton Pann, pe Căuzași venind dinspre MateiBasarab/Romulus. Dacă dai cu o mașinuță mică în asta ești bun chiar de o avarie totală, noroc că este în buza intersecției și toti încetinesc.
IMG1265.jpg (157.48 KB; downloaded 3176 times)

Re: Refacere covor asfaltic misterr

Primaria Capitalei va avea o harta in timp real cu cele mai periculoase gropi. De ce nu intervine sa le astupe rapid

http://vid1.stirileprotv.ro/2016/04/11/61794131-2.mp4

Primaria Capitalei ii roaga pe soferi sa anunte prin intermediul aplicatiilor de GPS unde sunt cele mai grave gropi din Bucuresti.

Se plange ca nu are suficienti oameni ca sa identifice zonele cu probleme, asa ca si-a facut o harta online unde vor aparea in timp real cele mai periculoase cratere. Soferii sunt neincrezatori, in conditiile in care promisiunile de asfaltare a anumitor strazi nu au fost respectate in trecut.

Aceasta este harta cu toate cele 250 de gropi extrem de periculoase din Bucuresti. In total, de la inceputul anului, au fost raportate mai bine de 50.000, insa numai acestea sunt considerate ca venind din partea unor utilizatori de incredere.

Paul Dorneanu, reprezentantul unei aplicatii GPS: "Noi am fost contactati de primarie in acest sens. Avem o retea de utilizatori de incredere care raporteaza aceste gropi, sansele ca o masina sa nimereasca aceasta groapa sunt destul de mari si inclusiv sa avarieze. Astfel ca nu am pastrat micile gropi"

Cu cat mai multe like-uri obtin gropile de la soferi, cu atat mai grave sunt. Astfel ca angajatii primariei ar trebui astfel sa intervina rapid. De ce nu intervin acum?

Alex Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Bucuresti: "Primaria Capitalei dispune un serviciu care din pacate este subdimensionat si nu raspunde intr-un termen real nevoii de interventie rapida pentru remedierea situatiei aparute in teren."

Si totusi, in februarie primaria a stabilit cateva artere unde va asfalta gropile in regim de urgenta.

Faptul ca Primaria Capitalei va avea o harta a gropilor nu inseamna ca se apuca sa le astupe. De pilda, bulevardul Liviu Rebreanu. Autoritatile locale stiau ca este plin de gropi si au promis la inceputul anului ca il vor repara. Deocamdata nu s-a intamplat nimic.

Asa ca soferii s-au saturat de promisiuni.

Sofer: "Se misca ca mersul melcilor. Este varza, platim degeaba taxele. "

Sofer: "Orasul este plin de gropi si tot asa o sa ramana."

Sofer: "O idee buna, numai sa o puna si in practica."

Potrivit aceleasi aplicatii, in toata tara utilizatorii au raportat peste 100.000 de gropi de la inceputul anului. Asa ca reprezentantii aplicatiei se gandesc sa extinda harta gropilor si sa o puna la dispozitia CNADNR.

Re: Refacere covor asfaltic bekxy

Cei de la Primăria Capitalei să folosească naibii şi singuri Waze, or să vadă acolo toate gropile, nu trebuie să le arate nimeni.

Petice intre liniile de la Piata Iancului... in intersectie nu am vazut nimic... inca

20160419_164916 by Cristi M, on Flickr

Insa am vazut utilajul acesta:

20160419_165259 by Cristi M, on Flickr

^Cred ca este pentru groapa sapat in mijlocul rondului din Piata, pentru cabluri cred  :?

Re: Refacere covor asfaltic Costin

Intre (si putin pe langa) linii asfalteaza RATB-ul. In intersectie e alta situatie...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Carpelile lui Coni de pe Pache au inceput sa se duca...
IMG1735.jpg (104.16 KB; downloaded 2694 times)

Re: Refacere covor asfaltic someone

Eu nu inteleg modul de gandire in reparatiile de gropi. Pe Prelungirea Ferentari si pe Toporasi au reparat doar unele gropi si au lasat pe celelalte, care sunt la fel de mari. Cum vine asta: una da, doua nu? Administratia Strazilor are inspectori care au datoria sa verifice, ce au facut, au impartit pe din doua cu constructorul diferenta? La fel a fost si anul trecut. Basca, atunci au facut reparatiile si pe ploaie.
Sunt gropi istorice care se repara in fiecare an, si apar iar in urmatorul. De exemplu e una pe Pieptanari la iesire in Eroii Revolutiei, chiar langa trecere, pe care numai eu o stiu de vreo 7-8 ani. Plus pe Sebastian, in apropiere de Kaufland, o zona de gropi si gropite care a  aparut si in presa, ii tot pun petice de cateva ori pe an. Doamne fereste sa frezeze toata zona si sa puna un strat continuu de asfalt.
Cred ca in anul asta Bucurestiul a ajuns la cel mai jos nivel al calitatii strazilor din ultimii 10 ani.

Re: Refacere covor asfaltic realistul

Pai daca ar repara bine, ar da faliment după aceea. Asa, fac lucrări de proastă calitate, si lasă unele gropi de samanta să mai aibă de lucru pe viitor. Ce nu va dați seama? Bitumul cine- l verifica la compoziție? Nimeni. A se vedea la pasajul Piața Sudului. Pe bretele nici nu au așternut bine asfaltul ca au si tăiat în jurul canalelor, de parcă nu știau cota. Acolo va ceda. Si se va repara la nesfârșit.

Cred ca aici se potriveste cel mai bine. Dupa aproape 2 ani de cand a fost asfaltata, strada Postavarului a primit recent marcaje.
20160515_134804-1600x900.jpg (380.42 KB; downloaded 2525 times)
Observati ca avem si marcaj pentru statia de autobuz, mare lucru...
20160515_134822-1600x900.jpg (372.91 KB; downloaded 2527 times)
20160515_135018-1600x900.jpg (410.95 KB; downloaded 2523 times)
Codrii Neamtului
20160515_135616-1600x900.jpg (367.12 KB; downloaded 2526 times)
Aproape de 1 Decembrie 1918
20160515_141934-1600x900.jpg (331.07 KB; downloaded 2522 times)

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”