Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096695 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
subway guru
@thor5
Sigur nu a vazut inca nimeni cu calficare tehnica 'lucrarea' aia...ce contractie frate ca suntem in martie, temperaturi optime max13grd Celsius nu in iulie...
Cat despre udat, a plouat vineri toata ziua...si pana sambata dimineata...
Ne grabim ne grabim, dar nici in halul asta...daca e o platforma 'tehnologica' ne cam doare-n pix, daca e lucrare 'permanenta' de rezistenta, e inacceptabila...
Pai ce tu esti prostul satului pe post de 'reportofon'???
Si din cate te-am 'dibuit' eu nici macar nu esti 'blonda'!!!

Nu te califici de niciun fel pentru rolul prezumat de tine...

Iar ai luat-o haisa pe aratura...ce am spus eu si ce ai rastalmacit matale...
@thor5
Sigur nu a vazut inca nimeni cu calficare tehnica 'lucrarea' aia...ce contractie frate ca suntem in martie, temperaturi optime max13grd Celsius nu in iulie...
Cat despre udat, a plouat vineri toata ziua...si pana sambata dimineata...
Ne grabim ne grabim, dar nici in halul asta...daca e o platforma 'tehnologica' ne cam doare-n pix, daca e lucrare 'permanenta' de rezistenta, e inacceptabila...
133 313 wrote:
Dar de ce sa-i vizitam cand vor ei... si sa nu-i vizitam incognito?Poi imigineaza-ma pe mine cu "ghidul" sau chiar cu directorul Metrorex pe santier si sa ne spuna ala ca pana la sfarsitul anului se reda circulatia integral in Drumul Taberei. L-as sugurma cu siretul de la pantof, nici gaia nu l-ar salva de mine. Vreti omucidere in santier?
Sau primarul la Piata Sudului sa spuna ca in iunie e gata.
Pai ce tu esti prostul satului pe post de 'reportofon'???
Si din cate te-am 'dibuit' eu nici macar nu esti 'blonda'!!!
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
@thor5
Nu este PS-ul crapat...
Este sapa turnata (sper) peste hidroizolatie...
Operatiune surprinsa de 133 313 acum cateva zile, si s-a turnat pe fasii...

PS este gros de aproximativ 1 metru, si am pozat eu duminica, 28 februarie, dezvelirea de sub foliile de protectie.

Iar armatura PS este suficienta, cred eu...
Imagine din 24 februarie, inainte de turnarea betonului...

Nu sunt constructor, dar probabil crapaturile in sapa nu sunt o problema foarte grava...
Este doar o... sapa.
Dar recunosc ca as fi preferat sa NU vad aceste crapaturi...
@thor5
Nu este PS-ul crapat...
Operatiune surprinsa de 133 313 acum cateva zile, si s-a turnat pe fasii...
PS este gros de aproximativ 1 metru, si am pozat eu duminica, 28 februarie, dezvelirea de sub foliile de protectie.

Iar armatura PS este suficienta, cred eu...
Imagine din 24 februarie, inainte de turnarea betonului...

Nu sunt constructor, dar probabil crapaturile in sapa nu sunt o problema foarte grava...
Este doar o... sapa.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Hai sa spun ce cred eu. Eu cred ca lucrarile pa bani UE obligau la niste publicitate si promovare gratuita (de fapt nu gratuita ci inclusa in pret) si... acum ca banii UE nu mai sunt... n-ar srica niste reclama gratuita iar banii de reclama... economie pentru... cadourili de Paste.
Daa'... nu merge asa.
P.S. Nu stiu de "blonda" dar ai sanse ca din 8 in 8 luni sa nu ma recunosti nici daca dai nas in nas cu mine.
P.S. Da, aia crapata este suprabetonarea, mortar pe Plasa de Buzau.
subway guru wrote:
Si din cate te-am 'dibuit' eu nici macar nu esti 'blonda'!!!![]()
![]()
Hai sa spun ce cred eu. Eu cred ca lucrarile pa bani UE obligau la niste publicitate si promovare gratuita (de fapt nu gratuita ci inclusa in pret) si... acum ca banii UE nu mai sunt... n-ar srica niste reclama gratuita iar banii de reclama... economie pentru... cadourili de Paste.
P.S. Nu stiu de "blonda" dar ai sanse ca din 8 in 8 luni sa nu ma recunosti nici daca dai nas in nas cu mine.
P.S. Da, aia crapata este suprabetonarea, mortar pe Plasa de Buzau.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Super filmarea cu drona !
Nu sunt eu autorul, din păcate...
Cred că fost făcută tot sâmbătă, după trafic şi mișcarea din teren...
Super filmarea cu drona !
Nu sunt eu autorul, din păcate...
Cred că fost făcută tot sâmbătă, după trafic şi mișcarea din teren...
- werteny
-
Posted:
-
werteny
Astazi la ora 15:30 traficul dinspre Piata Sudului spre rond era deviat pe strada Secuilor, doar autobuzele erau lasate sa treaca. Nu am observat ceva activitate la PP4
Astazi la ora 15:30 traficul dinspre Piata Sudului spre rond era deviat pe strada Secuilor, doar autobuzele erau lasate sa treaca. Nu am observat ceva activitate la PP4
-
- andrei11
-
Posted:
-
- werteny
-
Posted:
-
werteny
Update: La ora 16:30 circulatia se desfasura "normal" doar ca aparusera si niste televiziuni in dreptul PP4, probabil ceva personalitati in vizita ? Pe langa acest lucru mai aparusera si 4 masini de la Distrigaz
+ inca 2 care deabia veneau....o fi facut ceva Dorel ? Sau ceva tevi care nu erau in plan ?
werteny wrote:
Update: La ora 16:30 circulatia se desfasura "normal" doar ca aparusera si niste televiziuni in dreptul PP4, probabil ceva personalitati in vizita ? Pe langa acest lucru mai aparusera si 4 masini de la Distrigaz
-
- subway guru
-
Posted:
-
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Se betona aici la această oră.
Se betona aici la această oră.
O macara ținea în cârlig furtunul pompei.
IMG_20160308_182602.jpg (1.51 MB; downloaded 1871 times)
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Iar aici se băga un tub acum.
Iar aici se băga un tub acum.
Macaraua cobora un tub în puț.
IMG_20160308_182259.jpg (1.21 MB; downloaded 1870 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Putul in care se baga tuburi este cel al mini-TBM-ului celor de la Apa Nova...
Astia cred ca sunt singurii care lucreaza 24/24....
Putul in care se baga tuburi este cel al mini-TBM-ului celor de la Apa Nova...
Astia cred ca sunt singurii care lucreaza 24/24....
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Mie imi pare ca e beton de panta sub hidroizolatie, nu sapa de protectie si nici planseu. Cred ca nu au pus distantieri la plasa si acoperirea cu beton ramanand foarte mare si fara rosturi ca lumea de lucru a fisurat ca la balamuc. Probabil ca nici raportul A/C nu a fost ok. Solutia e foarte simpla: se sparge si se retoarna.
TibiV wrote:
@thor5
Nu este PS-ul crapat...
Este doar o... sapa.
Mie imi pare ca e beton de panta sub hidroizolatie, nu sapa de protectie si nici planseu. Cred ca nu au pus distantieri la plasa si acoperirea cu beton ramanand foarte mare si fara rosturi ca lumea de lucru a fisurat ca la balamuc. Probabil ca nici raportul A/C nu a fost ok. Solutia e foarte simpla: se sparge si se retoarna.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Deci mi s-a parut corect ca nu se vede hidroizolatie sub plasa aia. Bine ca am zis "presupun ca se suprabetoneaza".
Deci mi s-a parut corect ca nu se vede hidroizolatie sub plasa aia. Bine ca am zis "presupun ca se suprabetoneaza".
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Super filmarea cu drona. Exact asta asteptam.
Vedem clar "dimensiunea" santierului si... gatul de sticla prin care se circula.
Concluzii:
- s-a betonat radierul din pasaj, in curand se poate ataca si urmatoarea sapatura din pasaj.
- trebuie accelerar ritmul la PP1 altfel se intazie cu mutarea circulatiei peste zona finalizata.
- PP2 este finalizat pe zona unde se va devia circulatia.
- se lucreaza sustinut pe breteaua dinspre MOL pentru ca trebuie deviata circulatia pe acolo. Actualul sens dinte pasaje ar putea sa ramana pe perioada lucrarilor la rampa de intrare in pasaj.
- vad o problema cu circulatia spre / dispre Nitu Vasile, in momentul continuarii PM si sapaturii la rampa.
Super filmarea cu drona. Exact asta asteptam.
Vedem clar "dimensiunea" santierului si... gatul de sticla prin care se circula.
Concluzii:
- s-a betonat radierul din pasaj, in curand se poate ataca si urmatoarea sapatura din pasaj.
- trebuie accelerar ritmul la PP1 altfel se intazie cu mutarea circulatiei peste zona finalizata.
- PP2 este finalizat pe zona unde se va devia circulatia.
- se lucreaza sustinut pe breteaua dinspre MOL pentru ca trebuie deviata circulatia pe acolo. Actualul sens dinte pasaje ar putea sa ramana pe perioada lucrarilor la rampa de intrare in pasaj.
- vad o problema cu circulatia spre / dispre Nitu Vasile, in momentul continuarii PM si sapaturii la rampa.
📖 Pagination options