MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 188362 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Daca aveai casca si vesta nu era nicio problema sa vii cu noi in suita directorului general Metrorex, la 'inspectia in subteran'...data viitoare sa fi ''echipat''!
:)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii: statia Laminorului GPS

Sa înțeleg ca dacă știi despre ce e lucrarea, pui doua întrebări OK muncitorilor, ii faci cu mâna paznicului si ești echipat intri fără nicio problema :?: :!:  :shock:  :shock:

Re: Discutii: statia Laminorului TibiV

@vecinOMV

Grozave poze!
Cu penultima (daca retin bine ordinea) iti sugerez sa te inscrii in concursul foto...
Dar nu ai putea totusi sa le faci unresize inainte sa la pui pe forum ?...
Chiar si pe laptop a trebui sa setez zoom-ul la 24% ca sa le vad intregi...

Iar pentru cei care intra pe forum de pe mobil pozele la marimea asta sunt criminale.... :D
Te baga urgent in datorii la operatorii de telefonie...

Schimba-ti abonamentul pe Hipsterova?
Nema dobandova...:)
Ca la Bucuresti oricum internetul e mai rapid ca la Washington DIsi...
@vecinulOMV
Frumoase rau pozele tale...
Asta arata ca 'schema' mea functioneaza...aia cu vesta si casca!
Ca sigur ai avut asa ceva, altfel nu intrai in subteran 'neam'...

guru, mă leși ?...
"Am cravata mea, sunt pionier !..."
"Am abonamentul meu, sunt abonat !..."
...si am si un termen inainte de care nu pot inchide/schimba abonamentul... :(

Ti-ai tras-o!
Sa nu vi sa ne spui ca de vina sunt 'bubulii'!
:) :) :)

:lol:
De 15 ani n-a mai scris nimeni o carte cum se cade despre bubuli...
:lol:

• GPS
  • Posted:
  •  

Dacă tot s-a aflat secretul intrării in subteran, nu poate ajunge nimeni pe la Straulesti :?:  :twisted:

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Pun pariu ca dupa schimbul de mesaje pe acest subiect paznicii vor primi noi instructiuni. Asa ca aveti grija   :D

• GPS
  • Posted:
  •  

Pai atunci, dacă tot am aflat tainele subteranului si știm cum sa procedam, cred ca putem șterge discuția, dacă nu e prea târziu! :D

Re: Discutii: statia Laminorului andrei11

E prea târziu, s-a aflat cred ca "din secunda doi".
Cu toate astea mai sunt oameni ( de aici ) care viziteaza subteranul si care au inţelepciunea sa nu se desconspire nici pe ei si nici metodele de a patrunde.

Pana la urma, tot metoda 'clasica' e fara probleme, cu acordul 'beneficiarului' ai acces mult mai usor si 'antreprenorul' te va asista in orice situatie...mai concret iti da el casca si vesta!...cu imprumut!
GPS wrote:
Sa înțeleg ca dacă știi despre ce e lucrarea, pui doua întrebări OK muncitorilor, ii faci cu mâna paznicului si ești echipat intri fără nicio problema :?: :!:  :shock:  :shock:

Ideea nu e sa obtii 'informatii valabile' de la paznici ori de la muncitori necalificati, ci de la cadrele tehnice responsabile, care nu ar avea nicio problema sa-si prezinte lucrarea, ca doar e vorba de munca lor...si merita si ei aceasta sansa...
Diferenta intre un 'reprezentant' al unui ONG impartial si 'organele de presa' e ca de la cer la pamant...
Pe primul il intereseaza sa relateze si sa inteleaga 'realitatile', pe ceilalti ii intereseaza doar 'ratingul'...
Cate televiziuni au fost prezente la terminarea lucrarilor de tunele pe M4?
Zero!
Ca stirile 'pozitive' nu fac audienta...daca nu e cu viol, cu incest, cu catuse, cu abureli...nu se 'ezista' in mintea 'presarilor tonomati'...
Dar pe noi si pe toti bucurestenii ne doare-n pix de audienta lor...pe noi ne intereseaza ce se intampla cu adevarat in capitala pe subiecte de 'interes public'...si cine sa le spuna oamenilor ce se intampla cu adevarat daca nu...domniile voastre?

• GPS
  • Posted:
  •  

Eu ma refeream la faptul ca pui doua întrebări ca sa nu te dai de gol ca nu ești șef sau altceva!
Pentru întrebări ma voi adresa mereu persoanelor capabile nu celor care spun ceva de genul : "va fi asa sau asa, dar nu sunt sigur"! :)  :twisted:

Re: Discutii: statia Laminorului iliutu

DSC_2827_modificata.jpg (268.09 KB; downloaded 2765 times)

@guru: Pentru zona hasurata din foto (care s-ar numi terasament, dar aici cred ca este suport de cale ferata) am 3 intrebari:

1. Cum se numeste corect aici?
2. Cum este realizata - prefabricate sau turnare in sit ?
3. Ce procentaj din tunele sunt finalizate la acest stadiu pe M4 ? Dar pe M5 ?

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”