Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 623865 views

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ce tare este "burta" asta... :)

Dar oricum trebuie sa sparga daca vor fi 2 benzi/sens.
Apropos, de banda 1 cand se apuca?
Ca nu cred ca pot continua lucrarile la linia de tramvai pana nu dau drumul la circulatia masinilor pe noua sosea, sensul spre Bd. 1 Decembrie...

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GPS

Mulțumim Pinky! :bere:
Se vede ca ai stat cu  :shock:  pe ei, ai prins câteva momente importante din acest proiect! :D

Nu i-a prea scapat nimic... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Pana la urma nu s-a terminat epopeea exproprierilor? Are cineva detalii? Ma refer aici la gardul bisericii si la Gnom Bar.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Atata vreme cat mai e de lucru pe alte fronturi, Gnom-ul nu se va darama, cum nu se va demola nici parte din terasa si scara de acces la ex Tratoria Matei, actuala Pizza Domino. Biserica isi va muta gardul, sunt sigur, atunci cand va veni momentul.

Din pacate, nu cred ca s-a schimbat ceva la PMB. In bine adica.
PinkyHog wrote:
19 Noi 2015, 17:46
Mapa e pe birou la primarul general interimar... Asteptam sa-si ia inima in dinti si sa semneze...
Pana la jumatea anului viitor o sa fie gata lucrarea.

Nightwolf wrote:
07 Feb 2016, 11:38
Nu o sa faca nimeni nimic pana dupa alegeri. Razvanush nu are curaj, sta DNA geana pe PMB.

Nightwolf wrote:
07 Feb 2016, 17:25
In alta ordine de idei, bulevardul va fi gata pana in iunie, crede-ma :)

Nightwolf avea dreptate...
Trebuie să fie gata până atunci, că pe 5 iunie avem alegeri locale... :D

Bine că nu le-au programat în noiembrie, ca pe alea parlamentare....

Pinky, mulţumim !
Arată tot mai bine...
Dar până nu văd că se apucă şi de banda 1 şi de TROTUAR nu mai cred că chiar se poate până în iunie... :(

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Asta cu gatatul la alegeri... e din alt secol, s-a perimat moda.  :twisted: O lungesc cat de mult posibil ca sa nu arate lumii ca au bagat banii intr-o linie de tramvai cu interval la 40-50 minute ca pe Iancului.  :popa: Era un joc cand eram eu mic... "sa traga sa traga matza de coada si porcul de urechi... p̶r̶i̶m̶a̶r̶u̶l̶  tara cu numele de..."

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Pozele sunt facute de pe selfie stick, Pinky? :)

Great job, guys !..
Super-poze !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

@cris_m Nu. M-am folosit de parapetii de beton si de gardul de la statia de tramvai.

Incalzirea de dimineata

• ps4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ps4

Nu ar trebui oprita circulatia? Stalpul nu ar trebui asigurat cu ceva corzi in caz ca se desprinde (fire, macara sau whatever)? Oamenii nu au macar niste casti de protectie in cap. Nici macar un semn de ocolire, de atentionare. Foarte urat arata Romania antreprenoriala, Romania instituiilor publice, Romania reala!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Eu nu m-am incumetat la balet ca asta Pinky... cu selfie stick-ul da, ca oricum nu prea il folosesc in timpul anului :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

PinkyHog wrote:
Incalzirea de dimineata

Aia-s dilii...  :shock: Trebuiau sa il aiba legat la partea superioara de un brat de excavator ceva (nu pretind o macara neaparat pentru un stalp). Bine, armatura nu putea flamba pe o portiune prea mare dar orisicum, cine stie cum mai este betonul ala...
P.S. Am mai vazut io una tare pe Pantelimon, aveau un tub de beton cu diametru de 1 metru facut guler la canalele alea de pe mijloc dintre linii si il taiau la inaltimea potrivita dand vreo 100 de gauri perimetral cu bormasina...  :popa:

Go to page:  1  ... 91 92 93 94 95 96 97  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”