MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2630 posts, 791165 views

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 188

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente andrei11

Aici te contrazic, pe M 1 s-a circulat cateodata pe sistemul "cale libera", cu verde la Piata Iancului, Dinamo, Izvor. Bine, la Izvor  e si M 3. Si fara IVA, cuBM  la butoane.

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Da. Plecare pe verde și pe M1 și pe M3 (pe acesta din urma chiar de multe ori) și chiar recent am întâlnit. Pe manual efectiv cred că nu se merge niciodată cu călători. Doar 'cale libera' și ATP. Nu e vorba numai de BM-uri ca și pe M4 se merge doar cu ATP.

Re: Accidente / incidente mcosmin

andrei11 wrote:
Aici te contrazic, pe M 1 s-a circulat cateodata pe sistemul "cale libera", cu verde la Piata Iancului, Dinamo, Izvor. Bine, la Izvor  e si M 3. Si fara IVA, cuBM  la butoane.

Cum am spus, depinde de prezenta unei IVA undeva pe traseu. Daca muta una pe la Petrache Poenaru, tot M1, indiferent de locatia exacta a IVA, o sa aibe verde la cale libera.

Re: Accidente / incidente cristapone

De la 9.20 nu mai vin metrouri pe sensul normal de mers (stația Păcii), la 9.35 a venit un metrou pe sensul opus până la Poli. De la Poli s-a întors și a venit un alt metrou pentru Unirii... În fiecare stație se anunța că datorită unor probleme tehnice se circulă cu dificultate pe magistralele M1 și M3. Mai are cineva informații legate de acest incident?

Re: Accidente / incidente andrei11

Ce buna ar fi fost acum breteaua la Poli in loc de diagonala simpla...
Si inca o bretea la Gorjului...
Dar asa e la noi, gândim in limita costului minim posibil...

Re: Accidente / incidente Florinds

http://www.realitatea.net/tentativa-de-suicid-la-sta-ia-de-metrou-izvor-circula-ia-trenurilor-intrerupta_1897959.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

La fața locului au ajuns o ambulanță de descarcerare și un echipaj special de intervenție al Metrorex, însă medicii nu au putut decât să constate decesul.

"Astăzi, 02 martie 2016 în jurul orei­­ 9:50 ­­­­­­­­în staţia Izvor, pe directia Eroilor, a avut loc un act de suicid. Circulaţia trenurilor a fost întreruptă pe linia respectivă. Au fost anunţate organele de intervenţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Procuratura, Medicina Legală şi sunt prezenţi inclusiv salvatorii metroului. În funcţie de starea în care se află victima se vor dispune măsuri necesare pentru evacuarea victimei şi restabilirea circulaţiei", se arată într-un comunicat Metrorex.

Incidentul care a avut loc la stația Izvor, circulația metroului desfășurându-se pe un singur sens.

Totodată, mai multe garnituri sunt oprite mai multe minute în statii.

Ce vina au oamenii care vor sa ajunga la munca, scoala etc? Sinucigasii astia vor ca moartea lor sa fie si cu public... Aiurea.

Re: Accidente / incidente TibiV

La înmormântare nu vin mai mult de o sută de persoane...
Aşa ştii că zeci de mii de oameni se gândesc la tine... :(

Re: Accidente / incidente oache81

De aia la Viena le-a facut o statie special pe podul peste Dunare.(nu am gasit niciun altfel de scop la statia respectiva, dar e plin de seringi pe jos si e muuuuult pana jos in Dunare).
Daca au chef sar direct de pe pod si nu incurca circulatia.
Nu am absolut niciun respect pentru sinucigasi si nu exista niciun motiv sa faci asta.

Re: Accidente / incidente shoppy

Mai bine s-ar arunca de pe bloc ca nu incurca pe nimeni, ar trebui o statie speciala la Turnul Lifturilor, tot e CV acolo.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente 133 313

Si pe mine ma ingrijora initial intarzierea metroului dar mai nou a ajuns sa ma ingrijoreze rata tentativelor de sinucidere...  :shock: Poate ca de asta si tin metrourile asa rare... sa se plictiseasca sa astepte si sa plece altundeva.  :twisted: Si peroanele pline sa le fie greu sa se strecoare la margine.

Re: Accidente / incidente BodoMinea

Trenul de Anghel Saligny a intrat la Eroilor la peronul pentru Republica,după mai multe staționari în stațiile precedente. La linia pentru Anghel Saligny era oprit un tren cu ușile închise, mai mulți angajați metrorex și polițiști. Presupun că s-a întâmplat ceva.

Re: Accidente / incidente Cristy

Bărbat DECEDAT în STAŢIA de METROU EROILOR. Salvatorii nu au mai putut face nimic

Un incident nefericit a avut loc în cursul dimineţii de marţi în staţia de metrou Eroilor din Capitală, acolo unde un bătrân a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit informaţiilor oferite de ISU Bucureşti, un bărbat în vârstă de 64 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în vagonul de metrou în cursul orei 8.00. Restul pasagerilor l-au ajutat să coboare din tren în staţia de metrou Eroilor. La faţa locului s-a deplasat o echipă de medici, însă nu putut să îl salveze, fiind constatat decesul.

http://www.b365.ro/barbat-mort-in-stati...mhwoK.dpuf

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

Trenul implicat e 1017-2017. La 9:10 trenul era încă acolo, dar nu am văzut decât polițiști și angajați ai Metrorex, nu erau nici măcar curioși pe acolo. Trenul în care eram a staționat normal în stație și până a plecat nu am observat decât trenul celălalt oprit și cu ușile  închise. De abia când trenul în care eram a plecat, am văzut că se întâmplase ceva.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

Nu stiam de ce M3 intra la linia 3, aferenta M1. Adevarul este ca, in ultima vreme, am observat ca nesimtitii nu mai dau drumul nici macar la ventilatie...Normal ca ti se face rau in aglomeratie in aceste conditii...

Go to page:  1  ... 43 44 45 46 47 48 49  ... 188

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”